Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Стрий рівнинний : нижче м.Стрий до впадіння в р. Дністер

р.Стрий і те що в неї впадає

» 13.05.2007 09:01 pm

Річка гарна клен жерех судак окунь щучка. Рибачу в основному на відрізку Заріччя впадання в Дністер на Лайтовий спінінг в цьму році буду надам перевагу УльраЛайту.

Сьгодні 13 05 2007 р. був на р Стрий в районі Заріччя
вода висока ачив кілька боїв жереха , взяв кілбка окуньків , вони тут дуже сильні.
А так глухо.

Andrik

Повідомлення: 84

» 03.08.2007 03:27 pm

02.08.07 в 21.30 выезд в район Зариччя на р. Стрый. Пробовал ловить ночью, на колебалки и воблер в надежде поймать судака или голавля - ниодного удара, но думаю тут все дело в практике и навыках. 03.08 в 4.00 начинаю ловить на вертушки (мепс), первая поклевка в раене 5.00. Конец рыбалки в 7.30, результат 4 приличных окуня грам по 300, 2-а матросика и один голавль. К сожалению фото нет :oops:

Юра
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 356

Re: р.Стрий і те що в неї впадає.

» 15.10.2007 06:16 pm

Оце,понес меня якийсь ..... у Зариччя.14.10.сраня :) Перегороженный полуостров дико обрадовал-"заезд,панимаш :evil: ,платный!А деньги бросить по ветру,шоб открылось!?Не рискнули рвать ограду тросом-шибко крепкая,поперли на тот берег.А там такой "ветер в харю"!Вода-кофе-с-молоком,прибой,+метр-точно добавилось.Часок купал коллекцию,и убег на речку.Штук 6 видел таких-же хорых,20 мин на ветру-и в кущи :) Плный 0,и на реке тож.НО!Река здорово изменилась с весны,острова новые,под тополями "ушел"берег метра на 4,теперь площадка.Ямка под бережком нашлась метра3 глубиной прямо под ногами!И дно видно..Как слеза вода,аж удивительно.Да..и рыба в эту воду явно не гадит.Никакого шевеления.Коллектив запросился домой,пришлось уступить,аргументов-то нет.Хоть "номера" любимые проведал :)

ЮРка

Повідомлення: 74

Re: р.Стрий. Звіти

» 24.04.2008 08:30 pm

Я удачно ловив на р.Стрий протягом останніх років на джиг судака,щупака і окуня. Це просто було свято. Особливо популярними були місця нище "Чорної води". Жодна рибалка не обходилася без пристойного судачка. Доречі найбільший важив 4кг. На жаль ті часи кінчилися. Минулого літа за весь сезон не було зловлено на Стрию жодного судака, і не тільки його, рибаків на ріці майже не лишилося. І у всьому цьому винна, я к завжди електровудочка. Місцеві Жидачівські мужічкі втратили весь сором і повагу до інших. Ці рейди відбувалися чуте не кожен день - і то всьо кінчилося дуже погано. Робіть висновки самі, шо далі робити, і як з тим бидлом боротися!!! :twisted:

Spyker

Повідомлення: 99

Re: р.Стрий. Звіти

» 02.06.2008 12:07 pm

Ми туткай намєдні їздили із ночівлею на р. Стрий - непогано відпочили.
Вода - сльоза (це 29-30 травня), вміру тепла...
На воблери, декому, непогано попадався голавль (по 300-400 гр). На маньячку в заплавах дурів окунь (150-250 гр). Верховодка маньячку валила взагалі як мушку - убойна блесенка - гроза верховодки.
Але саме цікаве почалось із потемнінням - на виповзка почала брати маренка (близько кілограма). Ловилась до того часу, допоки були виповзки...
1.jpg
1-ша найбажаніша...
3.jpg
В перервах між піснями - міняли виповзків...
2.jpg
ранок-риби...

Smutok
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 09.06.2008 04:21 pm

В чора, до обіду, порибалили з Богданом на Стрию, вода прозора, сонечко, природа ..... ляпота :)
Я пройшовся 2 км, зі своїм "тімуджином" - результат з пяток головликів до 500 гр., окунець, один клень на півтора би точно потягнув, досі як згадую руки дрожать.... :oops: В перше в мене такий красень, спініг відпрацював на 100%.
Одного покаліченого смертельно кленика забрав.... :oops:
08062008(001).JPG
мальок на пінс міноу
08062008(003).JPG
на страйк про :)
08062008(004).JPG
машина :)
08062008(005).JPG
проглот

Solt

Повідомлення: 308

» 16.06.2008 09:02 am

За пол часа рыбалки на перекате на L-minnow 44 четыре голавля буквально с одного и того же места. Все брали при сносе приманки с тихого течения в струю.Самый большой завесил 383гр :huge .
PS: кстате на счет фрикциона - он был отпущен больше половины что и помогло мневывести рыбу :)
.jpg
.jpg
 L-minnow.jpg
.jpg

Boss

Повідомлення: 66

» 17.06.2008 10:56 am

І Я ще фотку підкину, грам - 600,
15062008.JPG
"Красавчег"

ще був піскарик, фотка в Боді має бути . Для колекції цього року, лишилось всього пару видів хижаків, "будєм іскать"

П.С. : Ні одна моя риба тоді не постраждала....

Solt

Повідомлення: 308

» 17.06.2008 12:23 pm

Ми з Юрою вальнули пару симпатичних окунів, Юра ще локалізував стайного жереха і виловив його в кількості 17штук (по розміру правда жерехи більше тянули на верховодку, опізнавав їх як вид правда не я). Я теж знайшов стоянку цього хижака (гад без перестанку товк цьогорічних мальочків прямо в мене за спиною) але приманку не підібрав (думав що окунь). Загалом річкова біла риба була на диво пасивною, ріка була фактично "мертвою" ( ну як не списати на погоду? :D ). Гарно провели час. Ще раз дякую усім за кумпанію :)

ЗІ.У нас з Юрою теж уся риба повернулась в рідну стихію, розказувати що "...наливають і відпускають..." :wink:

BITR

Повідомлення: 788

» 19.06.2008 09:28 am

к посту Bitra прикрепляю пару фото
1.jpg
2.jpg
р. Стрий
3.jpg

Юра

Повідомлення: 356

» 31.08.2008 06:30 pm

І знов неділя, і знов на тій же річці. На цей раз з Solt-ом. :D
Погодка налагодилась і риб вже більш приязно налаштований. (чесно кажучи не витримав і не взяв спінінгового комплекта на цю рибалку - не хотілось вже клена, душа бажала чогось більш хижого такого, зеленішого, зубастішого... :wink: взяв "легкого каста")
Ранок розпочався з дуже гарного окуньця, на секунду навіть склав враження судачка... поки Solt шукав фотік я дав окуньцю подихати - опустив в воду а той хам безпардонно звалив не залишившись для фото для протоколу, тому звиняйте). Після нього ще були полосаті але вже більш звичного для наших місцин (і моїх корявих рук)розміру. Коли я виловив чергового в присутності Solt-а який до того не вірив, що конкретна вжита модель воблера "окуняча", Паша не на жарт озвірів... :wink: А коли на того ж воблера висмикнуто жерешка, серйозно "вдарив на весла" припинивши замислуваті експерименти і використавши перевірену "важку артилерію" (ну в УЛ маштабі) також виловивши окуньця і отримавши вагон з маленьким візочком адреналіну витягуючи півторакілограмового річкового щупачка на паловку тестом 1/32-1/4 унції. Шкода я процесу не бачив але навіть коли пройшло доволі часу то яксрава переповідь подій свідчила що візочок ще іссяк не кінця.

От так от, з повними забродами адреналіну а в мене ще й води (хай горить в пеклі фірма Мікадо! :x ) ми й повернулись до автівки щоб скуштувати смачних бутербродів і рушити домів.

BITR

Повідомлення: 788

» 18.05.2009 10:32 am

17.05 компанією їздили на р. Стрий в районі села Тейсарів.
Рівень води низенький, вода прозора.
Кльов був досить активний, але трофейні чи хоч крупніші голавлики приманки ігнорували :?.
В результаті 3х годинного спінінгування кожним було виловлено-відпущено більше десятка голавликів, пару окуньків менше 100 гр. Зато порадувала мало чим менша за голавликів верховодка - яка уcпішо заглотувала трійник ріджа 35!
Під-обід вирішили половити верховодку впроводку на манку - кльов був інтенсивний, верховодка йшла відбірна, але така рибалка швидко набридла - в 12.30 виїхали на Львів.
1st.jpg
verh.jpg
cab.jpg
brigada.jpg

Smutok
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 06.07.2009 11:00 am

Привет всем , рыбачил на р.Стрый в районе с.Заречье, на повороте сразу между карьерм и речькой с 4-го по 5-ое июля. С погодой повезло, гроза с дождем прошла стороной, нас зацепила только в воскресенье и то всего на пол часа. Ловил на два фыдера белую рыбу. Отловился просто убойно, клевало постоянно, перерывы были небольшие между поклевками. Ловил на опарыша с кастером в комбинации и отдельно на червя. Замес фидерный зборная солянка ( фишка+фышдрим+тандем+еще какая-то венгерская прикорма). В результате 11-ть килограм, в улове воосновном подлещик, рыбец, подуст, один голавлик и одна маренка. Розмер рыбы от 150гр и до 0,6кг. Получил массу удовольствия, желаю всем такого отдыха и рыбалки.
DSC00199.JPG
МОЙ УЛОВЧИК

karphunter

Повідомлення: 40

» 12.07.2009 03:13 pm

Вчора вирішили на пару годинок вечером поїхати на природу, пожарити дещо і т.д. Поїхали на р. Стрий. Закинув лише одну донку, в кормушці (пружинка) Золота Фішка з сухарями, на гачках - опариш/хробак/маринована кукурудзина. Десь після 20-ї почало стабільно клювати кожні 5-10 хв, при чому дзвіночок дзвенів кожного разу довго і інтенсивно. Брало в основному на опариша, раз на кукурудзину. В результаті виловили декілька штук рибин, смішних на вигляд, подібні чимось на здоровенну верховодку (трошки більше лодоні), плавники біло/темно сірі. Смішні вони були через форму носа - закруглена бульбашка як в клоуна, і виступає він вперід, рот під ним. Зловити можна було більше, але рибалка вчора була не основною метою. Коли стемніло була така покльовка, що білий "крокодил" зігнуло достатньо порядно, підсікнув, зійшла... Почав крапати дощ, зібрались до дому. Риби було небагато, вирішили не брати. Вдома почав шукати, що це за рибина була, знайшов - Вирезуб ( http://www.active.lviv.ua/topic-t1239.html ).... Ще й з Червоної книги... Тільки носи виступали більше, ніж на фото на нашому сайті.

До тепер сиджу і думаю, в чому ж проблема і як її уникнути, тобто, вчора можна було реально наловити цієї рибини, зварити уху, і навіть не догадуватись, що вона занесена в Червону книгу... Мабуть потрібне право (посвідчення) на ловлю риби, так само як і на управління автомобілем, і першим кроком для його отримання - проходження курсів про види риби, які можна ловити, які ні, де і коли... Але нашій країні це мабуть скоро не "загрожує"... Так чи інакше це стало мені уроком, хоча запам'ятати всі види риб не так просто... Можливо учасниками цього сайту можна створити коротку брошурку з картинками (фото рибини, назва, інші цікаві дані, чи можна ловити і коли). Думаю її б багато людей собі надрукували і мали б при собі. ;)

Marik

Повідомлення: 34

» 12.07.2009 06:47 pm

Сьогодні з 10 години ловив біля карєру. Під постійним дощем вдалось зловити 5 верезубів, найбцільший грам 200,ловив на хроб, на фідер. Стрий трохи піднятий і мутноватий про те для ловлі цілком придатний.
Дністер - мутний.

rexboss

Повідомлення: 18

Далі

Повернутись в р. Стрий

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей