Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

В ночі на льоді

Все про зимову рибалку: зимові вудки, ящики, шнури, мормишки, балансіри, бури, пешні, жерлиці

В ночі на льоді

» 02.02.2010 04:31 pm

Вирішив відкрити ще одну тему яка стосується ловлі в зимовий період року. Начитавшись різних форумів і надивившись гарних фотографій загорівся спробувати в нічний час посидіти над лункою. Доречі багато пишуть що в ночі риба попадається крупніша. Одже тема відкрита, пишіть... Може в кого вже є практика ?
Востаннє редагувалось prenko в 02.02.2010 04:41 pm, всього редагувалось 2 разів.

prenko

Повідомлення: 52

Re: В ночі на льоді

» 02.02.2010 04:40 pm

Особисто я планую спробувати свій перший виїзд на ніч поближче до весни, а саме дочекатися відлиги і на білу рибу, плотву , підлящика. Хочу ставити жерлиці на щупака, окунь виявляється в ночі не клює. З того що почерпнув з різних статей і форумів скажу наступне - без палатки неможна. Поперше захистить від вітру та снігу, буде тепліше, можна перекімарити. Палатки є різних видів. Я хочу спробувати літній варіант палатки, єдине що прийдеться дно вирізати. Важливий момент її добре закріпити ззовні. Освітлення від парафінових свічок які ще і обігрівають. Обовязково ліхтарик на чолі. Є газовий балон на дві камфорки, тобто питання з приготуванням їжі буде вирішино, також є розбірний мангал. Правда ці всі пречандали треба буде тягнути на санках.

prenko

» 02.02.2010 05:01 pm

Очень давно,уже не помню сколько лет назад, по последнему льду на саперном ночью ловили плотву.
Не скажу что клев был супер,но по десяточку поймали. Всю ночь не ловили. Днем клев был на много лучше.
Много раз приходилось оставлять жерлицы на ночь. С утра всегда было пару щук.(шацк,козова)
Хоть не в тему,но в этом году ночью летом на блесну взял пару щук гр. по 800.
А вообще тема интересная. Ведь на каждом озере по своему. Кто имеет опыт пишите.Готов присоединиться.

ялок 33

Повідомлення: 81

» 02.02.2010 10:14 pm

Для Хрінник та Яворівського моря ніч найкраща пора.Виставляють жерлиці і в 3.00 та 5.30-звіряють.Посидіти вночі на льоді ще не пробував.Треба палатку якусь китайську,пару кірпічіків щоб вітром не здуло і якесь тепло.Також думаю що в палатці від 4 свічок буде нормально.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 02.02.2010 10:34 pm

А ми були в заріччі цілу ніч, палатки небуло, відлига погодка тиха мороз -4. Досить нормально, ліхтар на льоді. Сиділи на першому карєрі, з півостровом, знайшли гарну бровку прикормили, з надією на підлящика, і....повний ОП. десь під ранок розчаровані поїхали додому.
Але тема цікава, збираємся на Дністровський каньйон в лютому, на ніч, думаєм ляща дочекаємся

Romko

Повідомлення: 264

» 16.03.2010 12:07 am

Звіт /topic-t67-105.html за 14 лютого
Думаю цікавий вид рибалки, та мені непоталанило попасти на кльов. Слідучий раз поїду чисто на рибу з ночівкою, ато виявилось, що поїхали на рибалку :booze: :D :D :D
Правда для зручності треба палатку без дна...

prenko

Повернутись в Пінгвін

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей