Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Є, цікава ідея....

Є, цікава ідея....

» 14.01.2010 02:17 pm

В цій темі пропонується висловлювати цікаві ідея що стосується карпового спорту.
Всех с прошедшими праздниками, пора уже что то планировать на новый сезон. На ровенском сайте прозвучала интересная мысль о проведении совместных соревнований по западному региону. Я считаю это неплохая мысль, давайте подумаем об организации такого турнира , а то ездить в Камянку , Желтое и Медвежку все таки далековато , да и не все наши команды могут себе позволить такие вояжи. Для начала давайте составим список водоемов которые могут принять 30- 40 команд. Что я знаю это Волинь- Шепель, Львов - я надеюсь Прилбычи , на Закарпатье есть несколько водоемов, Тернополь может что-то предложит, вобщем давайте поактивнее, надо поднимать уровень карпфишинга на Западе Украины.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 424

Re: Є, цікава ідея....

» 16.01.2010 01:22 am

Наприклад мені дуже подобається озеро в Волинській обл. "Шепель" Може бути,як варіант.

олег*SOLO*
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 25

» 17.01.2010 12:44 pm

Я про це і кажу , все залежить тільки від нашого бажання, і коштів до речі додаткових нетреба. Я бачу це так - треба відрегулювати дати проведення регіональних чемпіонатів і кубків, щоб вони ненакладались одне на одне і отримаєм цікавий турнір по Західному регіону. Такі змагання проводяться на Волині ,Ровно, Львів і Вінниця ось вам три етапи , тепер треба вибрати озера.Волинь і Ровно проводять етап на Шепелі, Львів я дуже надіюсь -Прилбичі, а третій під знаком питання або на Вінничині, або на Закарпатті. Саме головне треба організувати так ,щоб ті які не збираються їздити по всім етапам також могли приймати участь у цих турнірах, просто вони будуть виборювати кубки своїх регіонів і внески для таких команд мають будти меншими коротше треба все зробити щоб як найбільше залучити участників в цих змаганнях.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 18.01.2010 01:46 pm

Прилбичі тільки в березні -квітні планується зарибляти карпом і амуром від 3-х кілограмів і вище, а ви кажете відпадає

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 18.01.2010 05:32 pm

Про Прилбичі ще не всі знають.

giorgio
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 762

» 20.01.2010 02:38 pm

Зариблення буде проводитись рибою не менше 3-х кг плотність я думаю до змагань доведемо кг 100 на га, а чому при такій плотності не можна проводити змагання мені не зрозуміло, на мій розсуд не обов язково переможцю ловити 300 кг як на Камянці, основне щоб всі були з рибою, для прикладу на останньому чемпіонаті світу третина команд залишилась без риби, на тому ж Шепелі Волинська обл.також були такі змагання що половина команд була без риби, ні я не рахую це правильним, але і на таких озерах треба вміти ловити , а Прилбичі максимум через рік я впевнений стане центром карпфішингу не тільки Західної України , в плані , і вже є домовленність запустити туди монстрів до 20 кг і більше, за такою рибою рибаки їздять по всьому світу і я впевнений і до нас поїдуть.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 21.01.2010 02:47 am

200 кг/га це в принципі загальноприйняте правило по змаганнях (мінімум так сказати), більше можна ,а от менше напевно не бажано. І я підтримую цю думку ,так як сидіти 4 доби і нічого не ловити -це вдвічі пригнічує і збільшує негативні враження від поразки! :? Перемагати ж не всі будуть! І якщо розібратись 200 кг 3 і більше кілограмових карпів -це не так вже й багато на гектар Всього штук 40-60. Ну звісно починати з чогось треба! І я підтримую те що з Прилбич вийде в майбутньому хороше спортивне озеро. Якщо туди буде запускатись риба ,то обов"язково треба організувати цілодобові чергування(охорону) , :!: бо бажаючих поживитись браконьерськими способами в тих районах особливо багато!
На рахунок зариблення підписуюсь на цей сезон запускати великих карпів пійманих на платних озерах типу Перемишляни, Завидовичі і .т.д. Але скажіть як їх туди доставляти - свого транспорту зараз нема , а просити колег з якими їжджу на рибалку , опосля ще й відвозити рибу в Прилбичі - не весь час будуть підписуватись!?? Може буде якась довірена особа яка має транспорт і зможе зі Львова відвозити туди рибу.
До прикладу - я минулого сезону піймав разом і відпустив більше десятка коропів в Перемишлянах і Завидовичах і ще в деяких місцях від 3 до 6 кг.А тепер буде місце куди можна буде їх запускати.
P.S. Коропів весь час випускаю - шкода таку красиву і сильну рибу вбивати!!! :idea:

oldu

Повідомлення: 33

» 21.01.2010 01:35 pm

Дякую за бажання допомогти з зарибленням, все по порядку -звичайно без охорони таке озеро ніхто вже не залишить і я думаю крім охорони ще чергування членів карпового клуба буде, по зарибленню планується обладнати спец. автомобіль для перевезення живої риби з подачою кисню, але є ще декілька способів як перевезти рибу живою , я думаю ми створимо нову тему по Прилбичам і я там все розкажу .

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 01.02.2011 12:11 pm

Вертаюсь до розмови прошлого року. Ну чому нам не провести якийсь багатоєтапний турнір Західного регіону ? Для цього вже умов набагато більше. По перше на Зах. направленні зявилась чудова водойма Прилбичі , ще є Шепель і хотілось на Закарпатті порибалити наприклад в квітні , заодно сезон раніше відкрили б і був би прекрасний турнір, можно зробити його командним, давайте щось пропонуйте , за нас ніхто не буде думати.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 01.02.2011 01:05 pm

Сергій, маю величезне бажання (вже більше року) порибачити та відпочити в Берегово на Закарпатті. Не знаю правда як там нарахунок рівноцінності секторів? Но при попередньому узгоджені дат +1 команда на турнірчик, думаю буде...
Сезон можна відкривати там, якщо погода дозволить.

Vova_1986

Повідомлення: 92

» 01.02.2011 01:35 pm

Я надіюсь наші колеги з Закарпаття нас почують і ми відкриємо сезон в квітні.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 01.02.2011 03:21 pm

Так, ідея цікава. В районі м.Берегово є водойма в с.Береги (хто памятає там колись проводився один з етапів Кубку Карпат). При умові нормальної погоди, з середини квітня вже можна надіятись на пристойний улов (по місних мірках), а тут якраз проблема - риба сильно розбавлена водою. В минулому році Міша Проявко планував провести там закриття сезону і попросив власника водойми про дозариблення, але щось там не зрослося (в плані зариблення) в результаті все заглохло. Якщо проводити змагання без дозариблення то в гостей ще не скоро появиться бажання знов сюди приїхати (як після етапу Кубку Карпат що проводився в Горбку, коли не було спіймано ні однієї залікової риби). Міша з власником в не поганих стосунках, може щось і вийде, зараз йому зателефоную,якщо цікаво ввечері доповім.

IGOR UZ

Повідомлення: 48

» 01.02.2011 08:04 pm

А як на рахунок бази "Бумеренг", що біля Берегово?
Зображення

Plitkar
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 398

» 01.02.2011 11:45 pm

На жаль власник водойми в Берегах бачить розвиток свого бізнесу тільки через туризм, і спортивна риболовля ( з рекламою і всім іншим) його не цікавить. На рахунок Бумерангу, на мою думку це взагалі не реально, по багатьом причинам. Шановні закарпатці !!! Пропонуйте варіанти.

IGOR UZ

Повідомлення: 48

» 18.03.2011 02:57 pm

Не знаю, куда вставить этот пост. Пока сюда.
А если провести матч по футболу (покеру, преферансу :D , шахматам, крестика-ноликам.... и т.п.) межлду, например ЛКК и ЛКАВ?...
Можно с другими городами..
Кстати, и стадиончик в Тернавице есть..
есть даже волейбольная площадка в перхней части озера..
потом можно сформировать сборную и сразиться с местными командами....

Андрей LV
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 608

Далі

Повернутись в Львівський карповий клуб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей