Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Pavel K написав:Вічна тема
Правильно розташовані вудилища, відповідно налаштований свінгер і сам беклід на чутливість впливають мінімально. Неправильно розташоване вудилище з брудними кільцями і брудним монофілом можуть погіршувати візуалізацію покльовки і без бекліда.
giorgio написав:Головне, щоб кут заломленя жилки на бекліді був мінімальним відносно грузила і кінчика спінінга.
Сам перший раз стикнувся з тим, що бачив покльовку на бекліді а сигналізатор не зпрацював. Щоправда карпець був до 1,5 кг. Я тоді зрозумів, що шнур БЛ був закороткий (пр 3 м), попав на ямку і кут заломленя жилки вийшов завеликим.
Vova_1986 написав:І я от не знаю: які краще взяти - легші чи більш важчі (маю на увазі Fox"овські) вони йдуть по-моєму 28 г і 56 г? І чи варто їх взагалі використовувати в ловлі на стоячій воді?
giorgio написав:Головне, щоб кут заломленя жилки на бекліді був мінімальним відносно грузила і кінчика спінінга.
Сам перший раз стикнувся з тим, що бачив покльовку на бекліді а сигналізатор не зпрацював.
Vova_1986 написав:Тобто, іншими словами "запустити" беклід якомога дальше по лєсці, щоб зменшити цей кут?
Я правильно зрозумів?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість