» 08.01.2010 03:28 am
І в мене такий грішок романтики був присутній.
Але ніколи не забуду одну особливу поїздку:
Сидимо ми якось з товаришем Романом після випускного в інституті і незнаємо,
що робити і пити вже нічого не хочеться. От Роман і каже: - а поїхали кудись,
покажеш, що таке настояща рибалка (він абсолютно не рибак). Тут же відразу звонить
Гриші (його одногрупник з Сокаля), а той каже - я вас вже чекаю, зустріну і сказав на якому
автобусі їхати (маршруток ще не було). Не пам"ятаю, як я встиг взяти снасті, а він якісь консерви,
але встигли, от тільки нікого не попередили(мобільних тел. не було), бо думали ввечері приїдемо.
Приїхали. Гриша на машині нас знайшов і привіз на місце поближче до Сокалю, біля жд мосту ( там
поїзд не їздив, бо то на якийсь хімкомбінат,чи щось таке) - красота.... річка Буг, луг, десь вдаличині ніби
пусті дачі, а за мостом вже хати. В той же день, під вечір Гриша прийшов з друзями: - варили юшку, смажили
шашлик, грали на гітарі, співали і рибу ловили. Так п"ять днів рибачили.
І то, що коли приїхали у Львів нас насварили і що міліція шукала (єдине, що вони дізнались, що нас було двоє)
- все це забулось, а от відпочинок - "майстер-клас по настоящій рибалці", і як Роман розстроївся, коли я першого
соміка зловив, а він не бачив бо для палатки патики рубав, і як я на четвертий день півтори години гусака ловив,
і інше - все це наче вчора було....