Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ми активні та обезбашені люди!!!

Краєзнавчі подорожі, місця які варто відвідати

Ми активні та обезбашені люди!!!

» 07.01.2010 03:18 am

Тут пишемо про екстремальні вчинки !!!
Востаннє редагувалось nazaruch в 03.05.2011 07:19 pm, всього редагувалось 2 разів.

nazaruch
Львівська обласна федерація риболовного спорту
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 203

Re: Ми активні та обезбашені люди!!!

» 07.01.2010 09:35 pm

В мене знайомий вийшов в тапках сміття винести-вернувся додому за два тижні: зустрів в дворі кентів, що якраз виїжджали на Світязь, і махнув з ними. Саме цікаве, шо жінка його навіть не шукала: звикла :D

oleh

Повідомлення: 626

» 07.01.2010 10:03 pm

А я таким був аж до 2002р.Якщо в 23.00 казав дружині що скоро буду то не виключалась можливість пропажи на ніч,другу.Саме в той момент був поставлений мій рекорд 23 години за більярдним столом.Добре що встиг осіктись і призупинити себе- бо зносився б вже наніц,і так здоров"я бракує...Мама до сих пір згадує як в 17 років я залишився на пару тижнів за кордоном.Мені просто сподобалось і я залишився.Добре що сестра за мною приїхала через днів 15 і забрала.Зараз дивуюсь своїм вчинкам.Шкода що ті нерви які витратили близькі люди на мене не відновлюються....

ryvak
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 08.01.2010 03:28 am

І в мене такий грішок романтики був присутній.
Але ніколи не забуду одну особливу поїздку:
Сидимо ми якось з товаришем Романом після випускного в інституті і незнаємо,
що робити і пити вже нічого не хочеться. От Роман і каже: - а поїхали кудись,
покажеш, що таке настояща рибалка (він абсолютно не рибак). Тут же відразу звонить
Гриші (його одногрупник з Сокаля), а той каже - я вас вже чекаю, зустріну і сказав на якому
автобусі їхати (маршруток ще не було). Не пам"ятаю, як я встиг взяти снасті, а він якісь консерви,
але встигли, от тільки нікого не попередили(мобільних тел. не було), бо думали ввечері приїдемо.
Приїхали. Гриша на машині нас знайшов і привіз на місце поближче до Сокалю, біля жд мосту ( там
поїзд не їздив, бо то на якийсь хімкомбінат,чи щось таке) - красота.... річка Буг, луг, десь вдаличині ніби
пусті дачі, а за мостом вже хати. В той же день, під вечір Гриша прийшов з друзями: - варили юшку, смажили
шашлик, грали на гітарі, співали і рибу ловили. Так п"ять днів рибачили.
І то, що коли приїхали у Львів нас насварили і що міліція шукала (єдине, що вони дізнались, що нас було двоє)
- все це забулось, а от відпочинок - "майстер-клас по настоящій рибалці", і як Роман розстроївся, коли я першого
соміка зловив, а він не бачив бо для палатки патики рубав, і як я на четвертий день півтори години гусака ловив,
і інше - все це наче вчора було....

SAS

Повідомлення: 214

» 08.01.2010 03:11 pm

Може ця інформація буде цікавою для пана SAS, ще раз навіє приємні спогади минулого.
Так це залізнодорожний міст по якому потяги возили готову продукцію від колишнього Сокальського заводу хімічного волокна (таких два гіганти заводи було на весь СССР). Недалеко знаходиться ліс Валівка, дійсно дачний масив, а на другому боці моста с.Конотопи чи Ланкове. За два кілометри ліворуч є ще пішоходний міст, а ще за декілька кілометрів машинний міст по якому ми вїжджаєм в Сокаль. Між першими двома мостами добре ловиться щука на спінінг, та і взагалі там місцевість дійсно красивенька є ще ямки, я біля цього залізнодорожнього моста цього літа також зловив сома на воблер.

Sokalskuj

Повідомлення: 148

Повернутись в Туризм: Подорожі Україною

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей