» 01.04.2011 05:41 pm
Протокол № 7
Загальних зборів членів громадської організації «Львівський карповий клуб»
«31» березня 2011р. м. Львів
Голова зборів: Костяк О.С.
Секретар Зборів: Сендега Т.Р.
Присутні: Сендега Т.Р., Костяк О.С., Попелєв О.Г., Марковський Ю.І., Петров М.С., Грабинський І.Я., Гумінський Ю.Л., Машковський С.І., Балух О.М., Трескот Т.Я., Трескот М.Я., Леньо Я.С., Заміховський В.Г., Твердохліб В.Г., Кравцов А.В., Таргонський Д.Р., Звягін О.В., Попєлєв О.Г., Саяпін А.В., Демидяк В.В., Тихонов Є.В.
Порядок денний:
1. Турнір «Дальність точність 2011».
2. Проведення Кубку Львова 2011.
3. Сплата членський внесків.
4. Участь в Чемпіонаті України 2011.
5. Різне.
По першому питанню слухали: Кравцова А.В.
Ухвалили: провести турнір «Дальність точність» на водоймі Прилбичі 10 квітня року. Затвердити правила проведення турніру, оголосити реєстрацію учасників шляхом подання заявок на форумі Львівського клубу активного відпочинку. Відповідальні за проведення турніру- Кравцов А.В., Машковський С.І.
Голосували: «за» - одноголосно, «проти» - немає, «утримались» - немає.
По другому питанню слухали:
Виступив Кравцова А.В.
Ухвалили: затвердити регламент спортивних змагань Кубку Львова 2011, затвердити плановану кількість учасників- до 42 команд. Відповідальний Кравцов А.В.
Виступив Кравцов А.В. з пропозицією затвердити на Кубку Львова два місця ловлі (сектори) на дамбі водосховища.
Виступили: Сендега Т.Р., Машковський С.І., Заміховський В.Г., Балух О.М., Трескот Т.Я., Трескот М.Я., Леньо Я.С., Кравцов А.В., Попєлєв О.Г., Грабінський І.Я.
Дві пропозиції: 1. встановити на дамбі один сектор; 2. виключити дамбу з секторів ловлі.
За першу пропозицію- 1 – «за», решта –«проти»
Ухвалили: виключити дамбу водойми Прилбичі з секторів ловлі на Кубку Львова 2011.
По третьому питанню слухали: Сендегу Т.Р.
З 2011 року встановити граничний строк оплати повної суми річних членських внесків до 01травня. На наступні роки встановити граничний термін сплати річних внесків- до 01 квітня року. Щодо Члена клубу, яким не сплачено у вказані строки внески, встановлюється правило зупинення членства в ЛКК до моменту сплати внесків. На час зупинення членства, особа втрачає право на користування всіма пільгами, передбачених для члена ЛКК, втрачає право на ухвальний голос на загальних зборах ЛКК.
Ухвалили: встановити граничний термін сплати річних внесків- до 01 квітня року. Щодо Члена клубу, яким не сплачено у вказані строки внески, встановлюється правило зупинення членства в ЛКК до моменту сплати внесків. На час зупинення членства, особа втрачає право на користування всіма пільгами, передбачених для члена ЛКК, втрачає право на ухвальний голос на загальних зборах ЛКК.
По четвертому питанню слухали: Кравцова А.В.
В зв’язку з відсутністю бажаючих на участь в Чемпіонаті України 2011 зняти дане питання з порядку денного.
По п’ятому питанню слухали: Кравцова А.В.
Провести 02 квітня 2011 року толоку на водоймі Прилбичі.
Ввести обов’язкову участь члена ЛКК в відпрацюванні кожним членом ЛКК (його представником) мінімально 3 трудодні на водоймі Прилбичі в 2011 році (на наступні роки- 5 трудоднів). Член клубу, який з любих причин не відпрацьовує встановлену кількість трудоднів сплачує суму 100 гривень за кожний невідпрацьований день. Вказані кошти направляються на оплату залучених до праці сторонніх осіб, на зариблення водойми або інші цілі передбачені Статутом ЛКК. Облік трудоднів покласти на Кравцова А.В.
Кошти за невідпрацьовані трудодні оплачуються клубником в строк до 01 квітня наступного року. Несплата коштів до вказаної дати призводить до зупинення членства в ЛКК.
Ухвалили: Ввести обов’язкову участь члена ЛКК в відпрацюванні кожним членом ЛКК (його представником) 3 трудодні на водоймі Прилбичі в 2011 році (на наступні роки- 5 трудоднів). Член клубу, який з любих причин не відпрацьовує встановлену кількість трудоднів сплачує суму 100 гривень за кожний невідпрацьований день. Вказані кошти направляються на оплату залучених до праці сторонніх осіб, на зариблення водойми або інші цілі передбачені Статутом ЛКК. Облік трудоднів покласти на Кравцова А.В.
Кошти за невідпрацьовані трудодні оплачуються клубником в строк до 01 квітня наступного року. Несплата коштів до вказаної дати призводить до зупинення членства в ЛКК.
Голосували: «за» - одноголосно, «проти» - немає, «утримались» - нема.
Голова зборів _______________________ (Костяк О.С.)
Секретар Зборів _______________________ (Сендега Т.Р.)