Їздили двоє з батьком у цю неділю на зайця, мали сезонки на Львівський "Лісівник". Полювали по полях десь між Миколаєвом і Комарно. За ніч випало 3-5 см снігу, слід був короткий, але його швидко притрушувало. По слідах визначили, що з жировки зайці пішли лягати в низини між горбами захищені від вітру, зарослі травами та кущами з меліоративними каналами. Мороз був тріскучий -15 градусів. Взяли по сліду, я йшов з одного боку канави батько з іншого. Аж тут бачу в полі по зеленях, метрів за 200 скаче зайчик. Я причаївся і спостерігав за ним, думав може побачу де ляже, або прискаче по ближче. Зайчик сів і тут до нього підлетів ворон і почав на нього нападати. Заєць побігав туди сюди і ворон полетів собі далі. Заєць посидів ще хвилин 5 і побіг за горбок. Я побіг за ним, думав вийду на горбок і прослідкую за ним куди побіжить і де ляже. Коли я вибіг за мною піднявся інший заєць і перестрибнувши через канаву побіг в сторону батька. Батько не схибив і ми вже були не порожні. Я вибіг на горбок але першого зайця вже не було видно. Я вирішив про тропити його. Це була помилка треба було зачекати з годину щоб він добре ліг, а тоді іти. Я пройшов по сліду метрів 300 і він піднявся переді мною метрів за 100, звичайно що втік. Пішов сильний сніг ми з батьком вирішили що по слідах ходити вже без толку і вирішили просто пройтись низиною між горбами. Пройшли десь з кілометр сніг припинився низина закінчувалась і переходила в підйом. Стали подумати куди йти далі рушниці на плечах, прикурили по папіросі. Я пропонував іти на сусідній горб, там я бачив як пробігав заєць, взяти свіжий слід і про тропити його. Батько пропонував іти в лози він бачив що сліди вели туди. Поки ми говорили біля нас метрів за 40 з канави піднімається вухань. Стріляли ми вже коли він був метрів за 60. Розрядили по магазину. Заєць сів метрів за 100 і не рухається ми помаленьку підходим я тримаю його на прицілі, коли ми підійшли метрів за 40 він знов кволо почав стрибати, ще один влучний постріл положив його. Почали полювати 8.30, а в 11.00 ми вже виконали норму відстрілу і збирались до дому.