Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
seyvalter написав:Стратегічний запас живця створено!(у бочці)- буду звітувати!
В пошуках живця забрели до зливної ями біля запрещонкі - малька карпа - хмара! Два рази опускаєш підривку - відро без води (такі по 2-3см- окуньові)! Митьево з товаришом зорієнтувались і "зарибили" наше водосховище шістьма відрами карпиків!
Чорнобай Павло написав:мене цікавить таке:
в мене є акваріум на 30л чи нормально в ньому без аератора тримати 20 карасиків + 10 рибок інших видів, все на живця.
seyvalter написав:Чорнобай Павло написав:мене цікавить таке:
в мене є акваріум на 30л чи нормально в ньому без аератора тримати 20 карасиків + 10 рибок інших видів, все на живця.
Залежно від терміну зберіганя! якщо суткі-двоє - то в холодку проживуть, якщо мова йде про тривале зберігання - то ні! Люди! аератор коштує 50 гривень - а з ним можна тримати практично необмежений запас живця, причому не лише карася а й все інше!
danko ПІЦУР написав:Компресори є під різні обєми води і відповідно мають різну ціну.
Айратор це тільки розпилювач повітря.(не плутайте з компресором)
"не обмежений запас" залежить не тільки від компресора. залежить від обєму води.
все інше це що?
з йоршем не можна нічого тримати його слиз шкідлива для інших риб (перевірено)
..... Та як правило - живця тримають в холодній воді - і в таких умовах компресора мінімальної потужності буде вистачати на 100 літрову бочку, а якщо взяти до уваги що запасають як правило карася seyvalter написав:До речі, є конструкції що поєднують компресор і аератор в одному пристрої, так що можеш спати спокійно....![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей