Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
dudko написав:Я думаю малокаліберку можна спокійно використовувати і на козла, до речі Арго ви використовувалиВ середньому вбивча сила становить100м з вишки в сам раз
TISHAN написав:отже, з 223rem можна ходити на полювання,?
e8ra написав:TISHAN написав:отже, з 223rem можна ходити на полювання,?
на хутрових звірів (крім вовка, єнотовидного собаки, лисиці
та шакала) з нарізною вогнепальною зброєю калібром більш як 5,6
міліметра; { Абзац дев'ятнадцятий пункту 4 частини першої статті
20 із змінами, внесеними згідно із Законами N 1695-IV ( 1695-15 )
від 20.04.2004, N 1827-VI ( 1827-17 ) від 21.01.2010 }
Впринципі можна.Але як на мене то трохи забагато,хоча я можу помилятись.
Р.С. Даний закон покищо не затверджений,але все до того йде.
Арго написав:.Сам користуюсь малокаліберною гвинтівкою "Ruger" в калібрі 22WMR.Вона прекрасно себе показує на полюваннях на лиса.В основному використовую для пострілушок.Тут вона незаміннаЗа рік використання мінусів в роботі механізмів,виконанні,балістиці не було.Прекрасний американський малокаліберний п/а.
Щось я даючи відповідь в попередньому своєму пості трохи протупив,а власне забув саме головне для чого використовують 223 калібр майже 90% мисливців в кого він є,це полювання на козулю.Цей калібр ложе середнього звіра миттєво, не завдаючи йому ран які зв"язані з місцевими виривами м"ягких тканин,що являється повним протиріччям калібру 30-06 в вищевказаному ваговому діапазоні. Калібр прекрасний і універсальний.Сам готуюсь до індивідуального поювання на самця козулі і завтра забираю CZ-527 в калібрі 223 RemПолювання з таким калібром доцільне на хижаків(лисака, ворон) я б сказав санітарний калібр
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей