Цікаво ,який рекорд України по класу карася? У мене на Левандівці колись жив рибалка Женя, по сусідству, він піймав карася , теж в районі Новояворівська--2.200.Було фото в журналі " Риболов- спортсмен".
Хлопці - не бийте сильно - я таким не займаюсь і сам великий противник таких методів, але риба дійсно була зловлена не спортивним методом. А точніше путанкою. Причому розповідали очевидці - в сітку сам не заліз - став перед нею як вкопаний а в неї не пішов. Таким чином вони його утрьох з трьох сторін просто загнали в сітку. Озеро невелике і не глибоке - і вони просто побачили його у воді.
Точне місцезнаходження озерця не знаю - знаю що водойма невеличка і непопулярна. Знаходиться десь в районі розливів, тих що за санаторієм Шкло (але не на самих розливах). На рахунок луски - треба запитати, але я сумніваюсь що луска збереглась. Як ви вже могли зрозуміти - рибаки далеко не "спортсмени" тому..... Добре хоч сфотографували і зважили.
Ну це чисто припущення - але це що - карєр? Можливо ви неправильно зрозуміли - не це квадратне я мав на увазі - а те що біля нього. Я як розпитаюсь - скажу вам точно. Але вже можу сказати що це десь дуже близько від вказаного місця.
Сколько раз убеждаюсь, что вкус и запах рыбы зависит от среды обитания - водоёма, а иногда и от временного цветения водоёма, но не от веса или возвраста рыбы.
Вова правильно каже смак риби не залежить від віку і ваги, а від водойми в якій живе. Я навіть цього року ловив карасів більше кілограма і вони були на смак ну дуже смачненькі. Як брат прийде то постараюсь скинути фото і завтра викласти.
Уточнення по карасю - той що 3950 заважив. Є багато фото того карася - в тому числі і фото на вазі. Є луска карася - правда не багато - декілька штук. І в кінці кінців є сам карась - його ще не зїли - але він почищений і в холодильнику. Це дає якісь можливості ще якось його обміряти чи вже все втрачено?