Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Сноуборд

Витяги, схили, житло, ціни, звіти, стан снігу, підбір спорядження

Сноуборд

» 24.02.2007 05:32 pm

А я вот научилась ещё и на борде кататься................ и подумать не могла что это так прикольненько :shock:

Рыжая

Повідомлення: 10

» 05.03.2007 04:39 am

Сама училась или брала уроки?

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

» 18.03.2007 10:21 pm

друг кое чё подсказал...............а так сама..................

Рыжая

Повідомлення: 10

Re: Сноуборд

» 21.09.2007 04:03 pm

Сноуборд - ЗЛО! :susel:

:lol: точнее борда - это во многом прикольно, например с ним фоткаться хорошо... Но начинающие досочники, равномерно рассевшиеся вокруг бугеля, и застегивающие ботинки по 5 мин - не дают нормально с того же бугеля слезть. :( А 95% всех бордеров у нас именно начинающие. Даж не пойму почему так. :)
Лижи форева! :D

Бонд

Повідомлення: 167

» 04.03.2010 11:18 pm

Привіт. Сам цього року перший став на борд. Дуже сподобалось. Перший раз коли приїхали на Плай основне показав товариш, який катається вже три роки. Але трохи всеодно не так як має бути. Другий раз це вже на буковелі з інсструктором і це зовсім інша справа. Я це власне до чого, до того що якщо є можливість то краще взяти на декілька раз інструктора, щоб він вам показав принаймі базові впрви. І повірти що результат буде

Тарас П.

Повідомлення: 1

» 02.09.2011 03:45 pm

Бонд написав:Сноуборд - ЗЛО! :susel:

:lol: точнее борда - это во многом прикольно, например с ним фоткаться хорошо... Но начинающие досочники, равномерно рассевшиеся вокруг бугеля, и застегивающие ботинки по 5 мин - не дают нормально с того же бугеля слезть. :( А 95% всех бордеров у нас именно начинающие. Даж не пойму почему так. :)
Лижи форева! :D

Значить цього сезону буде 95 % правильних бордерів і проблем на бугелях не буде :D !!! Вже з нетерпінням чекаю снігу!!!

west

Повідомлення: 58

» 12.10.2011 12:16 pm

Вже скучив за снігом та рідними горами, ось декілька фоток для перегляду з минулого сезону!

Драгобрат! Попали на гарну погоду та пухнастий сніг! Катались не по трасах, а по цілині і на Драгобраті це просто шикарно!!!

Зображення

Страт!!!

Зображення

Говерла та Петрос (Говерла на задньому плані).

Зображення

Спуск по цілині!

Зображення

west

» 12.10.2011 12:22 pm

Хто як відкатав минулого сезону?! Напишіть і поставте фото! Можна скомпануватись на цей сезон, та й поїхати в гори! 8)

west

» 07.12.2011 05:41 pm

Ось таку цяцьку я собі придбав, називається він Ride Timeles 159! гарна річ для фрірайду!

Зображення

Коштує він не мало, ціле літо збирав, проте він того вартий... :D

west

» 14.12.2011 02:42 pm

Я вже дочекатися не можу, коли відкрию сезон! мабуть, цього тижня таки не вийде, аж на Католицьке Різдво хіба :(

До речі, хто хоче стати починаючим бордером, але не має спорядження, в одному з магазинів спорядження в Кінг Кросі (не буду писати, щоб не сприйняли за рекламу) є чудні "бомж-пакети", в які входить борд, кріплення і черевики за прийнятною ціною.

paperivka

Повідомлення: 7

» 15.12.2011 03:07 pm

Я вже 2 тижні як катаюсь! :D минулого тижня катання на Буковелі було просто чудове! Цього тижня правда не виходить (та і погода шось не тішить, не зважаючи на прогнози:() А от на католицьке різдво точно кудись катну! :wink:

MarcoPolo

Повідомлення: 5

» 19.12.2011 01:17 pm

Я теж вже як два тижні катаюсь! відкрив сезо на буковелі, пізніше викладу фотки та відео.

А на рахунок бомж комплектів, скажу тільки одне, це класна штука коли ти вже вмієш кататись, а от початківцям краще відкатати сезон на орендованому споряджені, щоб зрозуміти принципи катання та бережного відношення до дошки, а вже потім купувати те, що тобі більше до душі :) (ІМХО). Знайома купила такий комплект, вгаратала за сезон дошку до невпізнання, добре, що кріплення та боти можна переставити.
А ще краще радитись із знайомими на рахунок купівлі.
пишіть може і я, що Вам нарадже... 8)
Востаннє редагувалось west в 02.04.2012 08:37 am, всього редагувалось 1 раз.

west

» 20.12.2011 01:41 pm

west написав:це класна штука коли ти вже вмієш кататись, а от початківцям краще відкатати сезон на орендованому споря

Як на мене то все залежить від фінансового стану людини яка хоче навчитись кататись! І все ж приємніше кататись на власному спорядженні + нема проблем з прокатом/заставами і т.д. (на Буковелі напр. водійських прав мало а треба ще і тех паспорт! :shock: , а це в сьогоднішніх реаліях можливості керування т/з будь якою особою яка має тех паспорт і права ой як не надійно залишати таку заставу) :(

MarcoPolo

Повідомлення: 5

» 20.12.2011 02:11 pm

MarcoPolo написав:
west написав:це класна штука коли ти вже вмієш кататись, а от початківцям краще відкатати сезон на орендованому споря

Як на мене то все залежить від фінансового стану людини яка хоче навчитись кататись! І все ж приємніше кататись на власному спорядженні + нема проблем з прокатом/заставами і т.д. (на Буковелі напр. водійських прав мало а треба ще і тех паспорт! :shock: , а це в сьогоднішніх реаліях можливості керування т/з будь якою особою яка має тех паспорт і права ой як не надійно залишати таку заставу) :(

Крім водійських прав і тех паспорта, є ще й паспорт особистий, але мова йде більше про те, що ти можеш купити собі як початківець гарну дошку (візуально), кріплення, боти, а потім почнеш розуміти, що вона для тебе за м'яка або за жорстка, в ботах починає нога "затікати" плюс ростовка не та що тобі підходить ну і т. д. і т. п.

Підбирати такі речі потрібо маючи досвід, можливості фінасові у всіх різні, проте можна з економити знаючи, що тобі потрібно.

В мене наприклад дошка на 6 см. довша ніж радять покупці в спец магазинах (ну типу дошка має діставати до твого підборіддя...), але свідомо брав цю, тому що вана мені потрібна для россікання на целяках Драгобрата, тобто фрірайду.
А комусь може просто подобатись звичайне катання або прижки з трамплінів. Одним словом краще пристрілятись... :hunter

west

» 20.12.2011 03:11 pm

west написав:ти можеш купити собі як початківець гарну дошку (візуально), кріплення, боти, а потім почнеш розуміти, що вона для тебе за м'яка або за жорстка, в ботах починає нога "затікати" плюс ростовка не та що тобі підходить ну і т. д. і т. п.

а в мене все було якраз навпаки)) я собі купила дошку дуже випадково, коли подзвонили і сказали, що в Адідас дисконт-центрі є новий саломон за 500 грн. і вона мені підійшла і полюбилася дуже, досі їжджу)
А щодо того зажорстка/замяка, то на мою думку, початківець ніяк не зможе визначити такого, бо він не знає цього відчуття. Хоча з черевиками - так, можуть виникнути проблеми :roll:

paperivka

Повідомлення: 7

Далі

Повернутись в Лижі, сноуборд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей