» 14.08.2010 06:08 pm
Куди поїхати відпочивати?. Задають собі питання усі в літку. Проте, коли в сім"ї маленька дитина, жінка любить комфортний відпочинок, щоб позагаряти та поплавати, а чоловік завзятий рибак підібрати місце та догодити всім не просто. Я переконав свою сім"ю в тому, що хороший відпочинок можна організувати на рибалці. Зібрались, поїхали. Оскільки я знав місце, неодноразово був на рибалці в с. Устя знав, що потрібно взяти. Приїхали, почали розкладати речі, поставили палатку для ночівлі, палатку для кухні та рибацького спорядження, після чого все зверху обтягнули великим тентом. В день приїзду був сильний вітер, проте решту днів була надзвичайно жарка та суха погода. Перша риба "мілка" карась, плотва, карп до кілограма пішла відразу, ловилась на ризинку де було попередньо закормлено. Мого сина такі риби надзвичайно тішили, він забув про мішок своїх іграшок і цілими днями слідкував за рибалкою, бавився з рибами, які жили в його маленькому басейні. Перша покльовка крупної риба була на другі сутки, спіймана на бойл (клубніка, кукурудза) мене дуже потішив та додав наснаги карп вагою 5 600гр. Загалом за рибалку зловив дев"ять карпів вагою від 3 500гр. до 7 300гр. з них два дзеркальних карпа. Зарядив азартом до риболовлі жінку, яка навчилась тримати сачок та сміло мені допомагала витягувати велику рибу, та чотирьох річного сина, який тепер вміє розрізняти та ловити рибу. Відпочинок вдався, загоріли, як на морі, не хотілось повертатись проте робота чекала тай жінка ну вже дуже хотіла в душ.
- Приєднані файли
-

-

-

-

-

-