это уединение,гармония с природой,психологический отдых,азарт обхитрить ,спровоцировать рыбу....в первую очередь это отдых,релакс,а количесво и вес имеют меньшее значение
До риболовлі потрібно ставитися з розумом,рибалка дуже давнє заняття, рибалити треба відпочиваючи адже ми найчастіше ловимо рибу на природі, рибалка для рибака це є теж саме ,що для шофера машина яка стоїть на першому місці ніж жінка(ну то так говоритця в шутку).Ну і ще можна сказати ,що час проведений на рибалці в рахунок життя не іде.
Доброго здоров'я шановне братство. Мене звати Олег рибалкою захопився два роки тому . Полюбив спінінгову ловлю, чим завдячую багато цьому сайту а основне вашій дружній риболовній сім'ї,яка помагає пізнати природу і оточуючий світ тим самим людина пізнає себе. Доля склалась так , що працюю і живу на даний момент за океаном і нажаль практично не має часу на рибалку. Але коли приїзжаю додому у Львова то жінка мене практично не бачить в хаті. Я далеко не профі , але сам процес як кажуть. Але на при великий жаль бачачи стан наших водойм, мусору купа, а головна біда браки. Я би дуже хотів щоб американський рибнадзор попрацював хочаш би 3 місяці, електровудочники самі скакалиб у воду під напругою,щоб зразу, чим багато років у в'язниці. Але маєм надію що все зміниться на краще, і риба буде стояти в черзі за приманкою. Всім хороших уловів і гарного відпочинку
Всім добрий вечір,на мою думку,деколи буває так,що від домашніх клопотів просто голова тріскає!От тоді можна й на рибалку!Це чудовий спосіб відпочити і при цьому отримати масу задоволення!
Рибалка це віддих єднання з природою ,спілкування здрузями, нові цікаві знайомства з іншими рибалками, набування досвіду. Недаром говорять що день на риболовлі в рахунок життя не йде!!!
Рыбалка для меня, это как минимум, лучший способ отдохнуть от всех забот. То, чем я занимаюсь много лет. И то, чему посвятил много времени и сил. А самое главное и наверное, самое кайфовое, то, что когда-то, рыбалку я называл своим хобби, а теперь могу с уверенностью сказать что это переросло чуть не в основную работу.