І я вирішив написати, бо аж курвить від "спеціалістів"
Перед курортом як назло з машиною (ВАЗ 21099) біда! При нагріванні до 90С не хоче їхати, глохне. Звернувся я до "майстрів" з автосервісу на вул.Садовій 2а (Мерс-сервіс). Піда.аси два дні мордували машину. Дзвонили питали чи треба пильники міняти, бо ті що є погані, чи треба води в акумулятор залити, бо пластини сухі, чи знімати каталізатор, бо розхід топлива буде меншим і т.д і т.п. Добре хлопці, робіть як краще, кажу. Через два дні, заплативши по рахунку 1002 грн

я щасливий виїхав з сервісу..... і на перехрестку Кульпарківська-Антоновича заглох
Знову ж до них - робіть. Ще пів дня пішло на з"ясування причини - НЕ З"ЯСУВАЛИ!!! Розвели руками (і мене розвели), ми не знаємо в чому причина, чому глохне, шукайте майстра. Ах й..б вашу мать, а ви хто???
За пів години вже був в майстра на Віктор-сервісі (електрик Олексій), який за дві хвилини з"ясував причину - забилась сіточка в баку в насосі, а ще через 15 хв. машина бла зреонтована і не глохла більше.
Але е ще невсе!
Коли електрик Олексій закінчував роботу з сіточкою, я домовився про діагностику ходової (діагностикою ремонтом якої займались на Садовій). Після почутого я припух. Ще треба було пів ходової доробляти і переробляти + запчастини. І знову вльот на 700 грн, але цього разу вже бачив що роблять і як роблять.
Висновок я зробив такий:
- при ремонті неслід покладатись на майстрів, якими би вони не були "солодкими", дивитись і питатись що робить, як робить, для чого робить;
- запчастини купляти самому, а не в "сервісовському магазині" - буде вдвічі дешевше!
- не їдьте на довбаний "Мерс-сервіс" (на Садовій), бо там ган.они нає..уть вас 100%
Можливо зарізко вийшло, але накипіло! Все вищеописане дійсно мало місце 22-23-24.06.2009 року. Висновки - моє ІМХО.