Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Чижиківське озеро (с. Чижиків)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Чижиківське озеро (с. Чижиків)

» 15.08.2011 06:20 pm

Був вчора на меньшому озері (якщо їхати з сторони Дмитрович через поле, потрібно повертати на ліво, до меньшого озера), рибалкою задоволений, ловився досить непоганий карась, карп став брати частіше за карася, є пристойні екземляри амура. Досить приємний власник. Рибалка 50 грн. Норма вилову 3 кг.

--ANGEL--

Повідомлення: 26

» 21.08.2011 08:47 pm

Був сьогодні на даному озері, кльов був недуже, зловлено 2 карпа більше кг, і сома на 2 кг.
21082011025.jpg

--ANGEL--

Повідомлення: 26

» 18.04.2012 07:21 pm

Вирішив сьогодні відкрити сезон.При такій погоді як сьогодні вирішили щоб далеко не їхати,незнаючи чи клює риба,взяли курс на Чижиків до Гєрмана.Зараз там зять його керує Саша.Рибалка зараз вартує 40 гривень,заплатив і ловиш скільки візьмеш.
Палок тоже не рахує,тож приїхали в 9-30 зранку і були до 17-00 кльов не дуже раз в годину на спінінг покльовка.В основному брав карась в лодошку але мені повезло взяв карпа 1.200.Тож відкриття пройшло вдало.В кінці дня приїхала машина и Сашко запустив малька,бачив на свої очі але що ,якого незнаю тому що він вже не підходив бо гроші зібрав, тож запитати що запустив не було можливості.
Востаннє редагувалось ЛЮБИТЕЛЬ-1 в 18.04.2012 07:55 pm, всього редагувалось 1 раз.

ЛЮБИТЕЛЬ-1

Повідомлення: 3

» 14.05.2012 12:02 pm

Був з 5 на 6 травня, цілу ніч глухо(карася не ловлю), зранку десь в 9,00 год. потяжка-нічого, перший паравоз в 11,00 год. карпік 2 кг. , другий 11,45- 700гр(відпустив), народ ловив карася, досить непогано на спутнік(каша горох) на гачку пінопласт.
Рибалка день-40 грн., сутка - 60 грн. , по 4 спінінга на 1 рибалку, нові правила... :evil:

igorkoLviv

Повідомлення: 1

» 14.05.2012 08:47 pm

Був 12.05 на цій водоймі. Ціль рибалки була половити карасика поплавочною удочкою,але всетаки фідер прихопив.
Зробивши поплавочну оснастку ми почали замішувати прикормку, а я за цей час закинув удочку,думаю а вдруг клюне.Так і сталось,мішаю прикормку і бачу як поплавок помаленько іде під воду, підсічка і ладошечний карась в руках.Зрозумівши що стая підійшла і починає клювати ми оперативно закормилися і ПОЧАЛОСЯ.Покльовки на всі смаки, але вот карась стандартний ладошка і менше.Такий кльов тривав до 10:00, потім почало припікати сонце і риба стала більш пасивна.Коли я зрозумів що з поплавком діла небуде,в справу пішов фідер. Звичайно на фідер пішов результат, але не цей результат на який я очікував.Дуже рідкі та обережні покльовки.
В 16:00 ми закінчили рибалку і попрямували до дому.
P.S.З карасиків получилась дуже хороша Уха=)

Osstap
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 125

» 22.05.2012 09:09 pm

В чотирьох 2-ма машинами поїхали туди в неділю 20.05 ввечері з ночівлею. Прибули год. восьма вечора, точніше приплели, після дощу дорога перетворилась в каток з багна, намило на дорогу землі з полів. Короче ралі по бездоріжжю. Та з горем пополам доїхали до озера, з надією що в понеділок це все підсохне і виїхати буде легше, та надії справдились лише частково... Ловили в основному на фідер. На коропа закинули 6 спінінгів(макуха, бойл,) результат за добу нульовий.Хіба що один карпик до кілограма зійшов в товариша на фідер(опариш). Зате по карасю я відловився на 175% тобто штук, заг. вагою приблизно кг 15-16.Ловив для спортивного інтересу на кількість, бо відпочинком це вже важко назвати, втомлює. В основному карась гр 100-200, більшого не було. Брало на протязі усього дня з декільками невеликими паузами в пів години. Ловив на пінопласт 1.5-3мм діаметром, гачок 12-14 розміру, з тонкого дроту, в чишках це працює на 100%. На опариш також брало, та з великими паузами 3-10 хв. Пінопласт від 5 сек.до 2 хв. покльовка на закормленому місці. В 17.15 виїхали з озера. Та дорога висохла лише місцями, довелось знову повертатись на ралі. Короче, це ралі закінчилось мандрівкою в Чишки за трактором. Товариш з'їхав з дороги і засів. Виїхали на трасу десь по девятій. Ще хочу додати, що власник, син Германа той ще хр..., від нього ніякої допомоги не дочекаєшся, просили лопату викопатись, не дав, сказав що вона в нього лише одна, своєю нивою не потягне(каже: я її не в лотерею виграв), навіть до села не підкинув. Короче надіятись треба там тільки на себе і добрих людей в Чишках...Та мандрівка запам'ятається нам на довго. Вдалої всім :f1: !!!

MechaniK

Повідомлення: 5

» 22.05.2012 10:34 pm

Щодо рибалки на даній водоймі скажу наступне. Ловив там ще будучи малим, років надцять тому, тоді було супер, навіть якщо не зловив по дорозі додому на "колгоспних" полях можна було затаритись нормально, зокрема кукурудзою :D . Тепер від спогадів до реалії: приїхали з другом 19.05 близько 22-00, оплату за рибалку вже було зібрано так-що вирішили трохи зекономим, розкинулись трохи випили і стали чекати, за цілу ніч дві легеньких покльовки і все... Зранку стало трохи цікавіше але тільки по карасю, в мене простий набір :опариш, хробак, мастирки власного приготування, в друга купа хімії і всяких прибамбасів за шалені гроші; результат до 14-00 неділі 11 карасиків, а от в друга повний "ноль". Як висновок: деколи краще підготуватися, а не закупитися. Насправді став мені дуже сподобався, а власник зранку на лодці поплавав і грошей ні з нас, ні з сусідів що приїхали зранку не зібрав (можливо "совісний" побачив що тиск гуляє і риба не піде :?: ), так що рибалка вийшла "халявна". Всім бажаю результативних :f1: і приємного відпочинку!!!

MyTar

Повідомлення: 2

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Fedia і 3 гостей