Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Лисиця

Загальна інформація

Лисиця

» 17.07.2009 09:44 pm

Гарні фото рудої
http://kolyan.net/index.php?newsid=13188

ORKO

Повідомлення: 1181

Re: Лисиця

» 18.10.2009 09:19 am

Хитра й небезпечна тварина, недавно знайомого вкусила скажена лисиця і той помер від сказу :o

Sokalskuj

Повідомлення: 148

» 18.10.2009 10:18 am

Останні дані УТМР по області:в цьому році,на даний час, зареєстовано 6 випадків виявлення лисиць з сказом.Сказ серед лисиць набуває масового характеру.Куда дивиться влада і чого чекає.Вже пора організовувати облави по знищенню лисиць,тим більше,що вони в нас наплодились як ніколи.Для справки-одна сім"я лисиць за рік знищує 69 зайців і 3 кози :!: :!: :o Це досить сер"йозні дані які не висосані з пальця, це якраз результат нашого "господарювання" :!: :o Колись за вбиту лисицю виплачували гроші і відшкодовували патрони.А тепер... :?: :!:От і маєто те, що маємо :twisted:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3702

» 18.10.2009 01:49 pm

Sokalskuj написав:Хитра й небезпечна тварина, недавно знайомого вкусила скажена лисиця і той помер від сказу :o

чув про цей випадок,в мене жінка лікар-інфекціоніст,на минулому тижні в обласній інф.лікарні помер(30-35 років)

doctor_com

Повідомлення: 627

» 18.10.2009 05:11 pm

Ще одні дані:кожна друга лисиця застрелена в Львівській області цього року, хвора на сказ :!: Саме головне,що ці всі дані викладені самим керівництвом УТМР,"Лісівник" лише на папері,а хто повенен робити висновки і приймати рішення по суті цілковита мовчанка.Я так думаю,це все буде до одного сер"йозного летального випадку з кимось з високопоставлених керівників області,або...,тоді лише бюрократична машина закрутиться,але час буде безповоротно загублений :!:

Арго

» 12.04.2010 06:11 pm

Арго написав:Останні дані УТМР по області:в цьому році,на даний час, зареєстовано 6 випадків виявлення лисиць з сказом.Сказ серед лисиць набуває масового характеру.Куда дивиться влада і чого чекає.Вже пора організовувати облави по знищенню лисиць,тим більше,що вони в нас наплодились як ніколи.Для справки-одна сім"я лисиць за рік знищує 69 зайців і 3 кози :!: :!: :o Це досить сер"йозні дані які не висосані з пальця, це якраз результат нашого "господарювання" :!: :o Колись за вбиту лисицю виплачували гроші і відшкодовували патрони.А тепер... :?: :!:От і маєто те, що маємо :twisted:

Всі хочуть м'яса, а не "смердючого кота". Такий менталітет "моя хата з краю", а "кролікі ето не только цений мех, но і 2-3 кг . . .". Не має в нас традицій полювання на цього "пилососа" мисливських угідь таких, як на приваді, з флажками чи з манком, бо з собаками зараз мало хто на нею полює. Добувається в основному попутно при полюванні на іншу дичину, що ніяк не може вплинути на популяцію. До того ж мисливець не почуває себе господарем в мис.уг., а тільки, як "використовувач", тому відповідне відношення. Кожен для себе може порахувати скільки виходів присвятив лису, а скільки "кролікам". А потім цілий рік думаєм де ж "мігрував" заєць. Що посієш те й збереш. ПОТРІБНО ПОЛЮВАТИ НА ЛИСА ! Тут і знання, хитрість, спритність і дійсно проявляється ТАЛАНТ МИСЛИВЦЯ. Хочеться почути думку всіх не байдужих і досвідчених. Прохання тільки не переписуйте книги і статті.

Vitallik

Повідомлення: 101

» 12.04.2010 09:31 pm

Власне полювання на лиса є також і досить серйозним навчальним тренінгом для всіх мисливців :!: Для починаючих-це прекрасне пізнання азів полювання,після яких відразу видно що ти можеш,що тобі необхідно наздогнати,а що треба вчити і вчити.Для бувалих -це постійна підтримка форми,згадування і повторювання трохи забутого з мисливської практики,удосконалення вже набутого.Для природи-це очищення за допомогою людей :!: Як можновладці не розуміють,що природа зараз як ніколи просе в нас допомоги і готова за це віддати сторицею :!: :!: Але як видно вузьколобі далекі до цих прохань і дуже близькі до своїх власних потреб.Це може вилитись в екологічну катастрофу,після якої надовго забудуть полювання і все що з ним пов"язано.Початок вже зроблений на Київському морі,і початок цей широкомаштабний.Хочеться кричати,щоб люди схаменулись,бо буде надто пізно :!: :!:Природа такої розхлябаності,по відношенню до себе зі сорони людей,не прощає :?

Арго

» 12.04.2010 10:10 pm

Підтримую 100%!
Я недавно описував в звіті по Золочівському районі, де здається тільки лисаки і живуть :?
До речі, недавно родичеві вночі скочив під колеса машини лисак, мабуть камікадзе :lol:

dudko

Повідомлення: 365

» 13.04.2010 12:32 am

Полювати на лиса є кому,просто дуже часто не те,що не сприяють,а перешкоджають це робити :?
Цього року після закінчення сезону полювання,хотіли трохи потлумити лиса в "Динамівських" угіддях(всі називають це санвідстріл :) )...то виявляється за це,ще треба цілувати когось в с...ку :!: і не все так просто:полюють тільки "привілейовані" :!: ...і їм все одно,що в тих угіддях,крім смердючого лиса,більше нічого вже не лишилось :evil:

romaha

Повідомлення: 75

» 13.04.2010 01:24 am

romaha написав:Полювати на лиса є кому,просто дуже часто не те,що не сприяють,а перешкоджають це робити :?
Цього року після закінчення сезону(всі називають це санвідстріл :) )...:полюють тільки "привілейовані" :!: ...і їм все одно,що в тих угіддях,крім смердючого лиса,більше нічого вже не лишилось :evil:

Для них це ще один привід з'явитися в угіддях зі зброєю. А в планах лисом і не "смердить". Недавно зустрів одного учасника "санвідстрілу", то він хвалився, як на Сухоріччі замість 10грв. за відстрілку скинулися по 20-ці і полювали на м'єсо, і це під керівництвом єгеря в лютому місяці. До речі, щось дуже часто цей "господарник" світититься у всяких нечистотах (+ товче качку після закриття на Полтві і пасхальне фото Санича), може в них і потонути.

Vitallik

Повідомлення: 101

» 13.04.2010 12:44 pm

Коли їдемо і куда????????????????? я хоть зараз поїду!!!!!!! адже полювання на лиса це дійсно дуже складне і цікаве!!!!! в Англії мисливець який не полює на лиса то не мисливець!!!! ми всі знаєм що це необхідно але як тут вже писали треба цьомати смердючі сраки та ще й ого-го як..... а з тим єгерем .... я думаю він своє незабаром знайде..............

Дімон

Повідомлення: 251

» 15.04.2010 08:17 pm

http://www.berloga.net/view.php?id=109022
голодна лисиця
:)

e8ra

Повідомлення: 245

» 04.11.2010 10:30 pm

Народ, скажіть будь-ласка, що ви робите зі шкурами лисиць??Чи можна їх десь продати бо в мене вже їх вдосталь назбиралось...

Stepan

Повідомлення: 15

» 04.11.2010 11:11 pm

Stepan написав:Народ, скажіть будь-ласка, що ви робите зі шкурами лисиць??Чи можна їх десь продати бо в мене вже їх вдосталь назбиралось...

Можна здати на базарі.А ти виправлені маєш?
До речі-шкурка виправленого лиса 150грн :wink:
Не виправленого-50

Юрка Качмарик

Повідомлення: 139

» 05.11.2010 01:22 am

Не виправлені.А на якому базарі,і де саме??Наперед дякую!))

Stepan

Повідомлення: 15

Далі

Повернутись в Звірі та птахи наших угідь

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей