Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Збираюсь на грибалку

Збираюсь на грибалку

» 22.06.2009 11:36 pm

Всем привет! Очень люблю собирать грибочки, в последний раз собирал на Севере беленькие.
Может бы кто научил, показал, а с меня беленькая :)

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

Re: Збираюсь на грибалку

» 21.07.2010 02:30 pm

Всім доброго дня. Хочу поїхати на грибалку на цих вихідних (24-25 липня). Шукаю попутчиків які знають реальні місця. З мене транспорт+бензин (але без фанатизму по відстані і рельєфу місцевості) Дзвоніть - 067-246-61-01 Сергій :wink:

Good_man

Повідомлення: 18

» 22.07.2010 02:22 am

говорять люди, що в карпатах білих майже не має, наступні будуть мабуть аж в кінці серпня.

andriy4444

Повідомлення: 115

» 27.07.2010 04:19 pm

Був на грибочках на Яворівському полігоні 14.07. з братом. В 06-00 були вже в лісі, за 4 години знайшли 8 білих, до 10 червоноголовців, та великий кошик підберезовиків та козарів і парочку маховиків. Грибів було не мало, але багато з них хробачливі. Для мене це результат на 3+ по пятибальній шкалі, але бувало і гірше. Зараз пройдуть дощі, трохи потеплішає і в "бій". :D
Збираюсь поїхати туди знову 06 або 07.08. Відзвітую :wink:

dima-docent

Повідомлення: 28

» 29.07.2010 01:33 am

dima-docent, а як туди дістатися? Вже давно кортить кудись поїхати, але зовсім не знаю в який вік чухнути ))

Mihalych

Повідомлення: 1

» 29.07.2010 03:36 pm

Mihalych написав:dima-docent, а як туди дістатися? Вже давно кортить кудись поїхати, але зовсім не знаю в який вік чухнути ))

Привіт Михалич!!! Їхати приблизно 45-50 км, дорога як до Крехівського монастиря, зі Львова можна через Брюховичі або через Рясне-2. В одному з населених пунктів (не пригадую назву)поворот вліво (буде деревяний вказівник "Яворівський якийсь там парк") 3 км до шлакбауму, де стоїть постовий і нікого не пускає на територію полігону, треба гарно привітатись :D , закинути 3-5 грн :oops: і шлакбаум відкривається. На території звичайно треба знати місця, але і без того з пустими руками ні разу не вертався :!:
Я розумію, що з мого коментаря складно зрозуміти як туди дістатись, наступного разу коли поїду, обовязково запамятаю послідовність усіх населених пунктів і відстані та відпишу :wink:

dima-docent

» 29.07.2010 04:29 pm

Так, щоб ніхто не заблудився, ось Вам карта з коротким описом заїзду на Яворівський полігон з боку села Дубровиця.

2 маршрути:
1й: Точка 1 на карті (Розвилка в селі Бірки як їхати з Брюхович: якщо з Брюхович, то на розвилці прямо, якщо їхати з боку розвилки за Рясним (на карті точка 1а), то на ліво.
Точка 2 (просто орієнтир - поворот на Ясниська). Від точки 2 постійно прямо. Проїжджаємо село, далі буде спуск в лісі, він там один, знову село, проїжджаємо село - розвилка - точка 3 на карті, на розвилці на ліво - село Дубровиця, в селі поворот на ліво (точка 4, здається перший асвальтований поворот вліво). Далі постійно прямо по головній і втикаєтесь в КПП. (Точка 5)
2й: Від точки 1а (Розвилка за Рясним) прямо на Страдч (точка 2а просто орієнтир - Страдч), за Страдчом - Івано-Франкове , в Івано-Франковому на точці 3а - поворот вправо, попри озера і через ліс виїжджаємо до розвилки (точка 3). Далі прямо і як по маршруту 1.

П.С. Потім ще наставлю цяток, де гриби ростуть :wink:
Приєднані файли
 до полігону.JPG

v'JurOK
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 215

» 29.07.2010 11:06 pm

Дякую за допомогу в розясненні, так набагато зрозуміліше!!! :super1 Забув додати в попередньому повідомленні, за шлагбаумом рекомендую перший поворот вліво, вздовж дороги ліс праворуч і ліворуч, зупиняйтесь де вам подобається і збирайте на здоровя :!: Єдине прохання і порада - залишайте машину так, щоб вона не заваджала проїзду іншим машинам, це все таки військовий полігон :!: і лісовози частенько літають - будьте обережні :)

dima-docent

Повернутись в З кошиком по гриби

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей