Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
черчель написав:Доброго дня,були на відпочинку з сімєю на даній водоймі,жили у будиночку три дні за що дуже хотілось би ще раз подякувати Володимиру Мироновичу,та єгерям Віті та Василю.Тепер що до цін та риби,проживання 30гр рибалка також 30гр.Озеро гарне риби море налюбий смак,що саме головне що клює море задоволення. Ще гарне місце для полювання качка,лиска є так що поїду туда ще. Усім гарного відпочинку.
і ще з лодки зловили одного окуня на силікон до 500гр,красавчик.roman10 написав:один знайомий непоганий карповик,поіхав туди з ночівлею,годував місце цілу ніч останій мостик біля площатки де стоіть металевий закинутий вагончик. Зранку прийшов місцевий рибак,якщо можна його так назвати (відставний якийсьтам начальник міліціі).Вимахував посвідченям,сказав що мостик його і він тут годує чуть не кожен день,і в наказовому тоні сказав скоренько змотатись,щоб небуло проблем.80% рибалок повні гав..юки які намагаються зіпсувати настрій .А ти заплатив за рибалку 30 гривних бо ми за рік туткай платимо 160гривнів.зараз прийде іван він туткай годує,так шо змотуйся і переходь звідси.час від часу заізджаю туди на протязі 10років село зовсім поряд.На рахунок єгеря і сторожів люди приємні і завжди чим зможуть тим допоможуть.Є карп,льящ,щука дуже пристойних розмірів.
, і там не написано шо то його мостик, де хочу там і сідаю, незнаю шо той знайомий зробив ваш, і поступатись я б не ставBellicose написав:та таких треба на..р посилати, а потім відстрілювати, і там не написано шо то його мостик, де хочу там і сідаю, незнаю шо той знайомий зробив ваш, і поступатись я б не став
З пов.
Всім доброго дня. 3,06,2012 р. у м. Ходорів на ставі відбудуться індивідуальні змагання з ловлі риби поплавковою удочкою(1 гачок). Внесок - 30 грн з учасника. 6,00 - реєстрація, жеребкування. 7,00- 11,00 час ловлі. Організатор змагань ХМТМР"Лісівник". Голова товариства Олійник Володимир Миронович. т 067 672 73 87.Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: buhgalter і 2 гостей