Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Хрінники

Звіти про підводне полювання

Хрінники

» 08.06.2009 05:03 pm

В целях изучения озера, глубин, интересных мест для отдыха наша компания выбралась на один денёк в "Хрінники"

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Подводные охотники останавливаются в основном на базе УТМР, хорошие затоки где можно посвстречать большого линя, леща, щуку, сома на русле, только почему-то карась встречется очень редко. Подвох который там отохотился ночью подстрелил пару леней, щуку и сома на 10кг.
Объехав почти целый остров, где дорога желает быть лучшей и проехать можно только на джипе, на острове рыбачить можно только с лодки - сильные заросли со стороны берега и много водорослей, а лодку можно взять только с 10 июня. (стоимость лодки на базе УТМР и Мотор - 3гр в час)

11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg

Мы покинули остров и направились искать место, где можно хотябы закинуть удочку с берега и остановились не далеко от базы "Мотор".
Ловили на удочку мелкую краснопёрку и таких же подлещиков. Одев снаряжение без баллона я решил посмотреть что же там есть под водой, может крупняк находится где-то рядом, но к сожалению проплыв вдоль береговой линии так никого и не повстречал кроме той же мелкой краснопёрки и подлещика. Пока я нырял, а остальная компания пыталась что-то поймать, Олежка реализовывал свои кулинарные способности, могу сказать, что в этои плане у него дар и за это мы ему даже простили взятую на рыбалку селёдку :)

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg

Для того чтобы проверить, что творится на русле, мы отправились на другой берег. Между базами возле дамбы и церковью местные поставили огромное колличество сетей, поэтому ныряя будте очень осторожны! Куда только смотрит рыбоинспекция, которой там аж три представительства. :evil:
Дождавшись темноты я нырнул на русло, глубина которого составляла 7-13 метров, много каряг, мелких водорослей и видимость 1-1.5м. Всплывая с русла я обратил внимание на карягу, которую с осторожностью обплывал, рядом с карягой был какой-то бугорок ила и тут бугорок зашевелился, я направил на него фонарь. В следующий момент я был очень близко практически лицом к морде огромного сома. Как я не испортил свой костюм не знаю, от такой неожиданной встречи, но замер и рассматривал его в течении 10 секунд, потом муть его накрыла и видимость пропала совсем. Я пошёл на всплытие, всё таки сердечко скакало, нужно было отдышаться :)
Чуть позже я нырнул ещё раз и за руслом в водорослях повстречался крупный линь, плотва, есть в озере и раки, но мне не повстречались, со слов местных они появились недавно, значит озеро в экологическом плане оживает. :)

Всем спасибо за душевную компанию, было весело! :)

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

Re: Хрінники

» 09.06.2009 08:39 pm

Ну і........ де підводні фото аааа :?: :!: :!: :!: :!:
Вова от по ясницькому карєру зроблений шикарний звіт а тут, чи ти не ниряв :?:

ORKO

Повідомлення: 1181

» 09.06.2009 09:25 pm

ORKO написав:Ну і........ де підводні фото аааа :?: :!: :!: :!: :!:
Вова от по ясницькому карєру зроблений шикарний звіт а тут, чи ти не ниряв :?:

Орко, видимость после дождей была отвратительной, фотки не получились...да и больше думал, чтобы не нарваться на корягу или сети, ночь всё таки. Нормальные люди, чтобы нырять ночью сначала обныривают место днём, всё узнают о месте погружения, а такие как я- ныряют сразу, поэтому не судите строго :D

Вова

» 10.06.2009 06:12 pm

Дійсно в другій половині дня випав дощ і змутив воду, але в загальному відпочили ГУТ. Там є гарні місця.
До речі ось карта де чорними квадратами позначені улюблені місця підводних мисливців.
 місця.jpg

Як видно по карті занурення краще робити зі сторони с. Липа, або з УТМРівської бази гребти на лодці.
Також по інших форумах проскакує інфа що непогано залягає риба навпроти церкви в руслі.

|Олег|

Повідомлення: 471

» 25.08.2010 04:09 pm

dbnnk.,.tybew.jpg
2
Давно не їздив на підводне полювання, хотів дочекатись осені. Та мені подзвонив знайомий з пропозицією відвідати цю водойму, від якої я не зміг відмовитись. І ми у складі чотирьох чоловік "ластоногих", та двох з групи підтримки вирішили 23-24числа їхати на нічну. Приємно порадував прозрак більше двох метрів (не на руслі), чого я в цю пору не чекав. По рибі на чотирьох один кілограмовий лин :lol: , Декілька щук приблизно по 3 кіло втекли не давши можливість навіть прицілитись. Я бачив окуня більше кілограма та коли я до нього піднирював хлюпнув по воді ластою і він утік :oops:
З не приємних вражень це велика кількість сіток, за які я два рази зачепився ластами. Були і старі кинуті сітки, вони досі ловлять рибу та особливо раків які там дохнуть та гниють :cry: . Надивившись на все це було вирішено браконьєрські знаряддя знешкодити, що і було зроблено в кількості один будівельний мішок.
Ось декілька фото браконьєрів які даремно пробують знайти сітки.
Дуже довго вони шукали, напевно думали крупняк потягнув :lol: .

ramanuch

Повідомлення: 172

» 25.08.2010 07:53 pm

Да, сетей там километры, поэтому будьте осторожны братья водоплавающие!
Отчёт хороший, только бы фоток побольше интересных, а то пять практически одинаковых :wink:

Вова

» 18.10.2010 04:17 am

Звіт за 12 - 16 числа.
Приїхали 12.10 вечором на базу "МОТОР", вирішили зразу іти на нічну. У ніч виходити на човні не хотіли тому обслідували територію коло бази. За дві години з побачених нами риб були поодинокі окунці до 200г, декілька линів таких самих розмірів, багато плотви і щучки до 1кг . Вся ця риба була не трофейних розмірів, через це троє підводних мисливців не зробили жодного пострілу. Далі до 15го числа ходили тільки у день. Були на УТМРі, на руслі, пірнали по 5 годин у день і ні чого путнього так і не зустріли (до речі бліснили і теж 0). Кінець кінців прийшлось підстрелити двох щук по 700г, щоб хоч в останній день без юшки не залишитись :? . Я там був раз п"ять, так це перший раз що окуня більше 500г не було, не говорячи про іншу рибу.
За то порадував прозрак, в сонячну погоду метра три. При такій видимості пірнати в коряжнику одне задоволення. А так як взяти до уваги що їдемо ми не за рибою то скажу що відпочинок вдався на ура.
Приєднані файли
1rbjum.jpg
1edct.jpg
1ectybjyki.jpg
дайверско - мисливскі експонати минулих сторіч ))))
1fynm.jpg

ramanuch

Повідомлення: 172

Повернутись в Репортажі з підводних полів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей