Вирішив розвідати ті краї цього вівторка (13 грудня)...
Ранок. 6:30, моросить досить таки рясний дощик, темнота навколо, але я з твердим наміром і повним термосом гарячої кави чемчикую на маршрутку Ще якихось 10 хв, я вже в маршрутці...ще 30 хв і я вже в Івано-Франковому біля меблевої фабрики. Погода зовсім не радує, падає добрячий дощ, але я з рюкзаком рухаюсь до наміченого місця- обвідного каналу. Минув Янівський став, дивно він виглядає без води, якось чорно і непривітно

На зустріч ідуть люди, при погляді на мене в них на обличчі співчуття і цікавість (було велике болото і я вдягнув чуні із хімзахисного костюму). Отак дойшов до роздоріжжя, справа- інфраструктура Розточчя, зліва- масивна дерев"яна брама...виглядає ніби закрита, пхнув її рукою, відкрилась

. Подивився довкола, хвилинку повагався та й зайшов. Поки шукав якесь гарне місце на зутріч над'їхав якийсь дядько на велосипеді...думав то вже по мою душу

, та він навіть не глянувши поїхав далі

Канал виявився ширшим, ніж я очікував...вирішив зупинитись на повороті де були свіжі завалені дерева та підмитий піщаний берег, на дворі ще досить темно, але поки розклався, то можна вже було починати ловлю.

- Місце ловлі
Почав ловити на звичайні твістери, час від часу відчувались якісь слабенькі тички, точніше пощипування, підсічки не давали жодних результатів. Перейшов на їстівну резину, почав із Reins G-tail micro 2", пощипування стали більш явними і частішими, після чергової різкої підсічки висмикую твістерохробака з води, а на хвості повис мікроокунець, який той хвіст виплюнув при вильоті з води (заковтнути не міг, бо гачок на грамовій головці йому явно не по зубах). На одній із наступних покльовок вже внятніший удар і через кілька секунд полосатий довжиною майже з долоню на березі (грам десь 70-90)
. З'явилась надія, але наступних півгодини тишина, лише далі ті пощипування. Поставив малесеньку мормишку і максимально вкоротив приманку (їстивний силікон Mayson 1,5" бруднозеленого кольору із золотими блискітками), таким чином за наступну годину-півтора зловив ще 3 полосатих, які були ну дуже дрібними (на фото видно, як вони просвічуються)
Слід зазначити, що у воді багато коряг і відповідно зацепів, відірвав десь 5 бойових їстивних одиниць. Потім забрав поводок з моно, обриви припинились, зате почалась чистка каналу від всяких коряг (шнур Power Pro 0,13 вкотре довів, що таки дуже міцний

)
Місця сподобались...тишина, красота

Покльовки бачив, рибку зловив, хоч не багато і не велику, але виїзд сподобався.