Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Янов (Ивано-Франкове) Обводной канал

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Янов (Ивано-Франкове) Обводной канал

» 13.12.2011 10:43 am

На скидному каналі ганяють, пару раз підходив охоронець з заповіднику

Юра
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 356

Re: Янов (Ивано-Франкове) Обводной канал

» 16.12.2011 12:52 am

Вирішив розвідати ті краї цього вівторка (13 грудня)...
Ранок. 6:30, моросить досить таки рясний дощик, темнота навколо, але я з твердим наміром і повним термосом гарячої кави чемчикую на маршрутку Ще якихось 10 хв, я вже в маршрутці...ще 30 хв і я вже в Івано-Франковому біля меблевої фабрики. Погода зовсім не радує, падає добрячий дощ, але я з рюкзаком рухаюсь до наміченого місця- обвідного каналу. Минув Янівський став, дивно він виглядає без води, якось чорно і непривітно :) На зустріч ідуть люди, при погляді на мене в них на обличчі співчуття і цікавість (було велике болото і я вдягнув чуні із хімзахисного костюму). Отак дойшов до роздоріжжя, справа- інфраструктура Розточчя, зліва- масивна дерев"яна брама...виглядає ніби закрита, пхнув її рукою, відкрилась :P . Подивився довкола, хвилинку повагався та й зайшов. Поки шукав якесь гарне місце на зутріч над'їхав якийсь дядько на велосипеді...думав то вже по мою душу :shock: , та він навіть не глянувши поїхав далі :D Канал виявився ширшим, ніж я очікував...вирішив зупинитись на повороті де були свіжі завалені дерева та підмитий піщаний берег, на дворі ще досить темно, але поки розклався, то можна вже було починати ловлю.
0231.jpg
Місце ловлі
0229.jpg
0228.jpg
Почав ловити на звичайні твістери, час від часу відчувались якісь слабенькі тички, точніше пощипування, підсічки не давали жодних результатів. Перейшов на їстівну резину, почав із Reins G-tail micro 2", пощипування стали більш явними і частішими, після чергової різкої підсічки висмикую твістерохробака з води, а на хвості повис мікроокунець, який той хвіст виплюнув при вильоті з води (заковтнути не міг, бо гачок на грамовій головці йому явно не по зубах). На одній із наступних покльовок вже внятніший удар і через кілька секунд полосатий довжиною майже з долоню на березі (грам десь 70-90)
0233.jpg
. З'явилась надія, але наступних півгодини тишина, лише далі ті пощипування. Поставив малесеньку мормишку і максимально вкоротив приманку (їстивний силікон Mayson 1,5" бруднозеленого кольору із золотими блискітками), таким чином за наступну годину-півтора зловив ще 3 полосатих, які були ну дуже дрібними (на фото видно, як вони просвічуються)
0234.jpg
0235.jpg

Слід зазначити, що у воді багато коряг і відповідно зацепів, відірвав десь 5 бойових їстивних одиниць. Потім забрав поводок з моно, обриви припинились, зате почалась чистка каналу від всяких коряг (шнур Power Pro 0,13 вкотре довів, що таки дуже міцний :D )
Місця сподобались...тишина, красота :wink:
0237.jpg
Покльовки бачив, рибку зловив, хоч не багато і не велику, але виїзд сподобався.

Reptar

Повідомлення: 123

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей