В Борщовичі їзжу кілька раз на рік,бо маю там родину.Кілька раз ловив на БАМі,ставок за колією,але безрезультатно.Почитав форум і вирішив половити на платному озері в ценрі села.Прийшов біля 5-00 год,коли підходив то почув плеск води,риба кидалась,чим дуже втішився.Закинув поплавчанку горох+хробак,десь через 5хв була перша потужна покльовка,витягнув карпа десь 1кг.Зразуж після того промограв ще дві покльовки ,бо готував спінінги до забросу,зробив для себе висновок:як клює то треба ловити на одну снасть,а решта почекає.Закинув спінінги один бульба,другий горох+хробак+пінопласт.Біля 6-00 покльовка на поплавок,карась гр 500,через півгодини покльовка на спінінг на пінопласт,думав карп ні карась гр 700-750.Доречі , це перша риба зловлена мною на пінопласт.Пізніше ще покльовка-карась 500-550 гр і з плотички по 70-100 гр ,які випустив.Була,ще одна карпова покльовка на бульбу,але не реалізува,бо карп пішов на мене а я не зробив натяжки.Але менше з тим,риболовлею я задоволений,подобається,що недокучає мальок,коли клює,то щось нормальне.Ну і самі карасі такі світлі,як річкові і такої ваги.
Ще один висновок зробив для себе при такій погоді,спеці краще ловити вночі,або під ранок,нажаль така можливість є не завжди.Рибалка 50гр але ,якщо добре вивчити
дану водойму,то думаю був більший результат.Був ще один рибак,то говорив,що тут є білий амур,але сьогдні на технопланктон,ще польовок не було.Ще обовязково поїду.
Можливо ввечері закину фото.