Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Ви повністю підтвердили слова Aleksandrosa,а його думка досить достойна і в даному конкретному випадку цілком правильна.Все,що зроблено для війни для миру неприємливеМое мнение: что предназначено для убийства людей - не совсем пригодно для убийства животных. И наоборот.
Поэтому если есть выбор, что покупать для охоты, не смотрите в сторону АКМоидов, помповиков и другого военного оружия.
Alexandros написав:Мое мнение: что предназначено для убийства людей - не совсем пригодно для убийства животных. И наоборот.
Поэтому если есть выбор, что покупать для охоты, не смотрите в сторону АКМоидов, помповиков и другого военного оружия.
Ти вже сам дав відповідь і причому досить точно, і вона повністю підтверджує тезу "що створене для війни не може бути в мирному використанні(полювання)".Я небуду повторюватись про силу заряду військових нарізних патронів,форму їх куль і для чого вона така,про траекторію їх руху до цілі ,в цілі і після,не буду перераховувати кількості нарізів в військових стволах і для чого їх збільшення ,про розміри стволів і для чого їх продовжували, і багато чого іншого це все є в літературі і посібниках.Спори і доводи тут зовсім лишні.Головне зрозумій,що куля яка має убійну дальність до 2 км.і пройшла людину навиліт,причинивши їй смертельну травму,такого звіра як кабан і інших лише поранить, і причинить йому муки.То де гуманність в військовій зброїА в залежності на кого полюєте (на людей чи тварин) обирайте правильний тип патронів.
Так граціозність і красота форм військової зброї,наприклад СВД,АКМ,..., неоспорима.Відчувається її сила і міць,але це все для людської психології і лишень.Для звіра ці апостоли недоступні і непотрібні,а значить і для полювань на них вона негодитьсянемисливської (у тому числі військової) вогнепальної зброї
SOVOS написав:Тепер на рахунок застарілості всіх систем. Не знаю які там всі системи, я бачу лише систему затвору. Так ось, ця система є дуже надійною, а враховуючи, що в нас не автомат і не напівавтомат, то система затвору на точність бою не впливає.(
А комфортSOVOS написав:
Тепер на рахунок застарілості всіх систем. Не знаю які там всі системи, я бачу лише систему затвору. Так ось, ця система є дуже надійною, а враховуючи, що в нас не автомат і не напівавтомат, то система затвору на точність бою не впливає.(
urik777 написав:ЄвроМосін 2700$
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей