Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Єврокарабін Мосіна

Наші рушниці. Обговорення та проблеми

Re: Єврокарабін Мосіна

» 20.05.2009 10:43 am

Я рахую,що дивлячись на модель,якій майже 118 (1891 р) років,застарілість всіх систем,теперішньої ціни даного карабіна(600-800 грн)-ціна повністю неадекватна.Теперішня ціна користованого,в прекрасному стані карабіна Блазер R93-2 тис.$,а інших знаних моделей і фірм ще дешевше :!: :?: Я нічого заперечувати небуду про прекрасно виконану роботу і підгонку,але кожному є своє але.А тому цінова політика повинна бути виважена з урахуванням всіх вищевказаних параматрів.Зміна дерева і нанесення різьби не змінила назву зброї і модель,а також рік випуску.Це треба постійно враховувати :!:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3702

» 20.05.2009 10:56 am

Мое мнение: что предназначено для убийства людей - не совсем пригодно для убийства животных. И наоборот.
Поэтому если есть выбор, что покупать для охоты, не смотрите в сторону АКМоидов, помповиков и другого военного оружия.

Alexandros

Повідомлення: 77

» 20.05.2009 11:00 am

+5 :!: Це і моя,чисто об"єктивна,думка :!:

Арго

» 27.06.2009 01:16 pm

В мене в свій час (95-2000 рр) також були СКС і Мосінка, але слава богу поміняв на дійсно мисливську зброю і раджу так зробити всім власникам цих діючих раритетів.
Мінуси Мосінки:
1. Велика вага
2. Шум і важкість при перезарядці
3. Погана вкладка при прицілюванні навіть при підігнаному під Вас прикладі
4. Відсутність в продажі набоїв, котрі б лягали при вистрілі один в один
...
Мінуси СКС
1. Ця зброя заборонена для полювання
2. В 90 % випадків тварина (навіть козуля і лисиця) дістає поранення після якого потрібні тривалі пошуки підранка
....

Andry-Hunter

Повідомлення: 63

» 28.06.2009 08:52 pm

Мое мнение: что предназначено для убийства людей - не совсем пригодно для убийства животных. И наоборот.
Поэтому если есть выбор, что покупать для охоты, не смотрите в сторону АКМоидов, помповиков и другого военного оружия.
Ви повністю підтвердили слова Aleksandrosa,а його думка досить достойна і в даному конкретному випадку цілком правильна.Все,що зроблено для війни для миру неприємливе :!: Для наших мисливців представлена ціла лінійка мисливської нарізної зброї,причому набагато кращих зразків ніж старе військове манаття,хоча і перероблене з інтересними дезайнерськими рішеннями.А головне на таку зброю є заборона Законом :!:

Арго

» 10.08.2009 11:29 pm

Alexandros написав:Мое мнение: что предназначено для убийства людей - не совсем пригодно для убийства животных. И наоборот.

А на мою думку, добра та зброя, з якої добре стріляєш. І немає різниці для людей чи тварин розроблялась зброя. Основне завдання будь-якої гвинтівки (мисливської чи снайперської) це стабільність траекторії кожної кулі, що вилетіла з ствола. А в залежності на кого полюєте (на людей :shock: чи тварин) обирайте правильний тип патронів.
Тепер на рахунок застарілості всіх систем. Не знаю які там всі системи, я бачу лише систему затвору. Так ось, ця система є дуже надійною, а враховуючи, що в нас не автомат і не напівавтомат, то система затвору на точність бою не впливає.
Маса велика - так. А що ви хотіли при 7,62х54. Для точності бою треба завжди мати збалансовану вагу до заряду. Зробіть її легшою і точність впаде.
А от сама велика неприємність в Мосінок, так це лоторея стволів. Деколи, щоб вибрати добрий ствол, треба 10-20 стволів відбракувати. Так вже робили їх в той час :(

SOVOS

Повідомлення: 1

» 11.08.2009 01:23 am

А в залежності на кого полюєте (на людей чи тварин) обирайте правильний тип патронів.
Ти вже сам дав відповідь і причому досить точно, і вона повністю підтверджує тезу "що створене для війни не може бути в мирному використанні(полювання)".Я небуду повторюватись про силу заряду військових нарізних патронів,форму їх куль і для чого вона така,про траекторію їх руху до цілі ,в цілі і після,не буду перераховувати кількості нарізів в військових стволах і для чого їх збільшення ,про розміри стволів і для чого їх продовжували, і багато чого іншого це все є в літературі і посібниках.Спори і доводи тут зовсім лишні.Головне зрозумій,що куля яка має убійну дальність до 2 км.і пройшла людину навиліт,причинивши їй смертельну травму,такого звіра як кабан і інших лише поранить, і причинить йому муки.То де гуманність в військовій зброї :?: Чого її жаліти і навіщо її використовувати на полюванні,якщо в даний час є величезна лінійка дійсно мисливськоїх зброї і яка пристосована для гуманного відстрілу звіра на коротких відстанях:!:Тому підтвердження ст.20 "Закону України про мисливство і мисливське господарство",щодо заборони полювання з
немисливської (у тому числі військової) вогнепальної зброї
Так граціозність і красота форм військової зброї,наприклад СВД,АКМ,..., неоспорима.Відчувається її сила і міць,але це все для людської психології і лишень.Для звіра ці апостоли недоступні і непотрібні,а значить і для полювань на них вона негодиться :!: ІМХО

Арго

» 11.08.2009 03:55 pm

SOVOS написав:Тепер на рахунок застарілості всіх систем. Не знаю які там всі системи, я бачу лише систему затвору. Так ось, ця система є дуже надійною, а враховуючи, що в нас не автомат і не напівавтомат, то система затвору на точність бою не впливає.(

Говоря про устарелость затворных систем скажу про моральную устарелость, а именно неудобство перезаряжания карабина.
Проверить легко: в любом оружейном магазине попробуйте перезарядить сначала Мосинку, а потом, например, Блайзер. Думаю, вопросы отпадут.

Alexandros

Повідомлення: 77

» 20.08.2009 08:49 pm

SOVOS написав:
Тепер на рахунок застарілості всіх систем. Не знаю які там всі системи, я бачу лише систему затвору. Так ось, ця система є дуже надійною, а враховуючи, що в нас не автомат і не напівавтомат, то система затвору на точність бою не впливає.(
А комфорт :?: Мені здається,що це першочерговий показник при виборі зброї,тим більше,що зброю вибирають в магазині по прикладистості і комфоорту перезарядки і ведення вогню.В даному конкретному випадку затвор-це і є комфорт перезарядки,а в карабіна Мосіна він зовсім не ахті :!: Вчіть матчастину шановний :!:

Арго

» 30.11.2009 04:10 pm

urik777 написав:ЄвроМосін 2700$

Браунінг БАР .308 18400 грн.
ЧЗ 555 ЛЮКС .308 12500 грн.
http://www.krechet.in.ua/
Оригінал Ви батенька :D

Прапорщик

Повідомлення: 39