Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Пам"ять.

Тут можна писати на любі теми

Пам"ять.

» 06.05.2009 09:05 am

04.05.09 на 78 році життя пішов від нас Побережний Вільямін Михайлович. Знаю що більшість з нас навіть не знала його імені - для когось він був Віля, для когось дядя Вітя, в свій час серед гравців всесоюзного рівня його знали як Бердичевський, а для когось просто маркьор з Романтика. Не знаю скільком людям він привив любов до цієї фантастичної гри, але думаю що ця цифра дуже велика, на сотні. Я ще застав його гру - мені пощастило. Це власне він дав мені поштовх до всіх моїх досягнень на зеленому сукні...
Вічна пам'ять тобі, дорогий Віля, вічна пам'ять.
Прощання з ним буде 7.05 о 11.00, з каплички на в.Пекарській. Поминки пройдуть в "Романтику" після похорону.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

Re: Пам"ять.

» 08.05.2009 12:51 am

Вечная память!
Собалезнование родственникам.

Вова

Повідомлення: 2413

Re: Пам"ять.

» 29.01.2011 11:18 pm

Життя біжить...Сьогодні помер один з прекрасних гравців -Носенко Вячеслав.Мало хто знав його по прізвищу..Славік Циган.Так його знав весь Львів,вся ігрова братія нашого регіону.Для мене це був друг і вчитель.Це його слова до сих пір сидять в мене в башці:"Смотри ,Олег,шоб из тебя получился порядочный старик!".Після першого инсульту він не зміг кинути гру,і після другого не зміг...Бо це було ЙОГО життя,і всі поради лікарів він усвідомлював,але казав "Я понимаю,извините,но это моя жизнь..".Шкодую що останнім часом так і не зустрілись....Вічна пам'ять,Славік,вічна пам'ять.Ти був "порядочним стариком"!
Похорон відбудеться в понеділок ,31.01.2011,з каплички на в.Пекарській о 12.00.

ryvak

Повідомлення: 1634

Повернутись в Розмови про що завгодно

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей