Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Угри (біля цегольні)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Угри (біля цегольні)

» 08.09.2011 10:18 pm

Був в кінці серпня на цегольні.Піймав на кукурудзу два карпи 900,1.200 і 1 щучку 700гр. на вертушку. :) Рибалка 50 грн. Відпочив супер.

Юра Волков

Повідомлення: 109

» 14.09.2011 10:33 pm

Taipen написав:Там по дорозі є ще одне озеро (по одному берегу маршрутка проїзджає), колись можна було ловити - було нічиє, дуже заросле. Було буквально пару місць на поплавчанку закинутись. Ніхто не вкурсі - чи зараз там можна ловити?

координати по гуглу 49°44'10.79"Пн / 23°37'40.15"С

Зараз це озеро в власності жителів села які запустили туди трохи рибки... останній раз цієї весни (по слухах біля 40 кг) білого амура... ловля для немісцевих заборонена, можна по шапці заробити. Взагалі рибалка супер. Сам там не був, друг розповідав який зараз там живе, навіть поділився фотографіями недавно виловленого трофея
Зображення

після зважування ваги показали 3,5 кг

Drooide

Повідомлення: 1

» 15.09.2011 12:04 am

там завжди був хороший карась, шкода що не можна ловити :(

Taipen

Повідомлення: 159

» 15.09.2011 02:48 am

Давайте домовимя про яке озеро пишимо звіти!!!!!!!!!!!А ,то я не зовсім розумію де коштуе риболовля 50гр,за яку ще можна і від місцевих і по шапці заробити!Вибачте,але набридло читати на поважному сайті якійсь не зрозумілий бре-----дддд.

serriel-71

Повідомлення: 25

» 15.09.2011 09:22 am

serriel-71 чого відразу бред, та все ок. Щоб не створювати теми по іншій водоймі в цьому ж населеному пункті люди поділились інфою тут а ти фільтруй базар і бери для себе те що цікавить. 50 грн- біля цегольні а там де по шапці дають - задурно =)

Петрович

Повідомлення: 114

» 15.09.2011 04:31 pm

11.09.2011(неділя)
Я так і не зрозумів про яке озеро йде мова, але хочу розповісти про озера(3 шт.) платні зібрали з нас по 50 грн на google maps його не видно але знаходяться вони десь тут.
.JPG

Перед в'їздом в Угри наліво вниз з дороги. Приїхали ми туди там було десь 5 серйозних рибалок від 15 до 30 спінінгів в кожного. Один за 3 дні зловив 2 карпи приблизно 1 та 2 кг, другий за 2 дні 1 карась хороший 500-600 гр. Улови не вразили, але попробувати половити треба було. Перед змаганнями по поплавку хотів на матч потренуватись під очеретом який був десь 20м від берега.
Кормилшись Флагманом карп експерт+універсал+меласа+висівки+кукурудза.
Ловили: опариш, хробак, перловка, мастирка, манка, кукурудза.
За пів дня жодної покльовки (такого цього року ще не було!!!! :shock: ).

Рибалка на цьому озері явно не сподобалась зате є свої плюси знаю куди більше не їхати!!! :twisted:

Zava
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 10

» 27.04.2012 02:27 pm

Доброго дня! Усім! Перепрошую за пізній звіт. Були з компанією 21.04-22.04 у складі 4 чоловік, з ночівлею, друзі орієнтувались на коропа ловлячи на різномінітні бойли. я з 2 фідерами. де наживкою були опариш та хробак, прикорка від товариша (навіть не знаю з чого складалась). Резульатат того всього в мене 2 покльовки одна з них розвернуло фідер, але ніочого не було, та один раз смикнуло.() У товариша карпятника з ранку о 5 00 почав подавати сигнал сигналізатор, довівши до берега рибу, де була щука під 1 кг, яка умудрилась звільнитися вд гачка. Ось така рибалка, П.С в ночі літають кажани які постійну зачіпають леску, і вигляд покльовик, один і з них навіть впав у воду, звичайно що ми його врятували, після фотосесії як обсохли крила полетів.
Назад нас застав град з дощем, вибирались дуже важко,(машину носило,ледве виїхали) після чого поїхали на мийку.
Ціна добової рибалки 70 грн, + 10 грн з людини за альтанку. Риба в озері є. але напевно ще холодно!
Гарна природа!
Дадам пару фото!
Приєднані файли
Photo-0045.jpg
Photo-0046.jpg
Photo-0047.jpg
Photo-0048.jpg
Photo-0049.jpg

Wow@
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 71

Поперед.