Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с.Ставки

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: с.Ставки

» 23.12.2009 09:39 pm

був сьогодні в с.Ставки до обіду окунь клював як дурний але маленький ( на 2-ох зловили штук 30-40) щука брати не хотіла . Ловили на 3 озері. Лід товщиною до 7-10 см .

Zaya
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 137

» 27.12.2009 10:16 pm

Був сьогодні на великому приблизно з 14.00 до 16.30. Маю там рідню, і часто виїжджаю з дітьми на кілька годин. До рибалки не готувався, тому ловив на пусту фосфорну мормишку + 5см вище привязаний гачок зі штучним мотилем. Результат 7 окунців та 2 плотвички на мілині, майже все на гачок. Лід 5-6 см, але після останніх дощів на глибину не тягнуло, щоб не :swim: :D . Кльов майже ніякий, окунь супроводжував снасть до верху лунки і :? . Перші три рибини зачепив на жерлиці, результат нульовий, що, в принципі, і чекав.. Щука там є, проте небагато, і дуже прошена. Озеро належить Керамзаводу, але ніхто ним там не займається.

Bush

Повідомлення: 63

» 16.02.2010 02:33 pm

привіт. був в ставках в суботу кльов ну майже ніякий . клювало тільки на ямах і то слабо. по щуці 0 по плотвів 2 шт по 100-150 гр. проте йоршиків наловили пів відра ( які згодом повернулись в рідну стихію) . Хочу спитати чи ніхто не рибачив на 5 озері ( а саме чи є там риба і яка)? В суботу був на ньому але спитати не було в кого. Наперед дякую. Скажіть ще будь-ласка чи працює там база від Укр пошти ще чи її закрили ? :f1:

Zaya

» 30.04.2010 08:54 am

підскажіть будь ласка в ставках є велике озеро там ловити можна (якщо можна то детальніше) ?.Це озеро знаходиться ,за озером обгородженим сіткою там ще якась база є кажуть, що це база Укртелекому. Наеред буду вдячиний.Як що можна то хотів би дізнатись про озеро таке . Чи є там карп ? І скільки платити потрібно чи воно безкоштовне ? Наперед дякую :f1:

Zaya

» 17.05.2010 10:19 pm

Третє озеро (раніше було від Керамзаводу) ощасливилось новим власником. Озеро належить до запущеної бази зверху на пагорбі, яка помаленьку облагороджується. (А колись туди навіть лабухів організовували, ех, веселі були часи :f1: :booze: :bala :fire ). Запустили 500кг карпика 400-600грам для початку, трохи такого ж толстолобіка. До 1 червня рибалка категорично заборонена, потім ціна 50грн, к-ть вилову 3кг, к-ть патиків ще невідома, ціна за відпочиваючого також. Можливо, з часом щось путнє та вийде, місця там дуже мальовничі.

Bush

» 18.05.2010 09:16 am

Bush написав:Третє озеро (раніше було від Керамзаводу) ощасливилось новим власником.

привіт. Мене цікавить озеро під номером 5 . з права від бази . Чи можна там ловити. Чи я не правильно їх порахував ( я маю на увазі номера не правильно розставив ) Наперед дякую
Приєднані файли
1.jpg
карта розміщення ставків

Zaya

» 18.05.2010 09:58 am

наскільки я знаю,туда запустили амура і карпа(малька) і ловити не дозволяють.Озеро вроді від податкової,так що туда так просто не попадеш.Можу помилятись-треба буде уточнити,буду там в суботу,розузнаю :D

gobov

Повідомлення: 20

» 18.05.2010 11:48 am

Подзвонив, вияснив на рахунок озер. Але інформація неточна, можливі перекручення :shock: . 4те озеро УКРПОШТИ, ловити недозволяють, 5те належало колись заводу залізобетонних конструкцій, запущене трохи. Здається, минулого літа за рибалку брали 20грн. На 6му ловити неможна, приєднана велика територія, огороджена бетонним парканом. Власник чи то хтось з силовиків, чи банк ДНІСТЕР, чи їх там кілька. Літом кілька разів проводились "автопаті" на всю округу, з траси вели вказівники "OPEN AIR". На 1му рибалка 40грн, що ловиться незнаю, 2ге озеро зв"язано з ветслужбою, ловити неможна.

Bush

» 24.05.2010 12:31 pm

Були в Ставках,відпочивали 2 дні на третьому озері з палаткою,улов-два карпи 2 кг,10 карасів 500+ і полтва,багато.Дорога до села і по селі -яма на ямі,а до озера в дощ тільки 4*4,або пішки.Інформація по озерах(рахував від села) -перше від геодезії,рибалять тілки свої,хоча з сторожем можна домовитись,друге використовується як рибгосп,третє від керамічного, рибалка 50 гр з 1 червня,риба є,бачили хороші торпеди, на сонечку грілись,четверте від пошти,попасти не реально та і сторожа рибу током бють,пяте від ЖБК,все в сітках,останнє відгороджене бетонним парканом,охорона-2 чоловіка ВОХР,про рибалку можна забути,тільки власник.

gobov

Повідомлення: 20

» 07.02.2011 04:03 pm

Переглядав карту і побачив якісь озерця, може хто знає, що то за водойми які знаходяться в полі, лівіше від с. Ставки, чи вони платні, чи риб може якісь є.
66666.JPG

Юра

Повідомлення: 356

» 07.02.2011 09:22 pm

Якщо не помиляюсь, то я там був один раз, ловиться щука - невелика,
Нажаль все що можу про них сказати, розпитаю знайомого він там буває, то напишу детальніше :?

Ytsymbala
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 186

» 07.02.2011 09:44 pm

Це колишні колгоспні озера, хтось їх забрав, ловити не дозволяють. А чи там рибу розводять, чи для свого задоволення використовують, інфою не володію.

Bush

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість