Згідний з Вами, що в мисливсько-рибальсько-кемпінгових цілях така потужність світлового потоку не потрібна. За цю в більшості випадків непотрібну потужність доведеться розплачуватись чималими габаритами ліхтаря та малим часом роботи від акумів. Думаю така потужність була б цікава велосипедистам, і для них на таких діодах випускають спеціальні велосипедні ліхтарі.
Для нашого брата набагато цікавішим є щось допустим таке : Налобний ліхтар потужністю 150 люмен за 16 баксів. відео як його топлять )
Олег,я думаю,що ми з тобою взяли самі нормальні налобники :!: Я задоволений повністю і потіжністю,і комфортністю світла і легкістю,і простотою.Рахую,що "Зебра"(ZebraLight)саме те для мисливства.Не шкодую ні на хвилину
Коли ми свої брали то китайці ще того всього барахла по таких цінах не випускали. Звісно зебра по якості виконання, по стабільності роботи драйвера і по надійності на голову вища від цього. Це що я виклав може зацікавити того хто ще не має ліхтарика на потужних світлодіодах, дуже часто його не використовує, і не готовий тратити 70-100 баксів за фірму. Ось до речі ще один цікавий варіант відео
Востаннє редагувалось |Олег| в 22.07.2010 03:45 pm, всього редагувалось 2 разів.
Олег,я після налобника Зебра і фонаріка Nitecore SR 3 (220 лм, Cree XR-E, 1xCR123) дивитись неможу на інше,а особливо на дешевих китайців.Погодься зі мною,що один раз для себе можна вибрати найкраще,а не найдешевше Нормальна людина повинна бути в себе закохана і робити для себе найкращі подарунки.Завжди пам"ятаю прекрасні слова Омара Хаяма -"ти лучше голодай чем что попало есть,ты лучше будь один чем с кем попало быть" Цими словами все сказано
Я думаю всі розуміють, що покупка ліхтаря 200 люмен за 15 баксів це лотерея. ))) Але про деякі з цих екземплярів на різних форумах попадаються досить не погані відгуки. Зараз вже всі прекрасно розуміють що фенікси і найткори не дуже гірші від американських шурфаєрів і при цьому в декілька разів дешевші.
Востаннє редагувалось |Олег| в 22.07.2010 03:49 pm, всього редагувалось 1 раз.
Олег,побачивши ваші з Арго налобники,купив собі самий крутий на той час -зебра 60 серії,скільки не світив ,завжди приємно дивитись за його світлом,думаю скоро сам побачиш,не шкода грошей за таку якість.