BITR, ми з тою сорокою вчора щупали в ЗК банаксові мульти-Старіон та мильницю нову. Як людина,закохана у продукцію однієї шведсько-нешведської фірми , довго шукав до чого б до№;%ся, та вимушений признати,що зроблено дуже непогано.
По Старіону: хід чудовий біг, вільної шпулі бездоганний,вага невелика як на 3 розмір, 6 шарів динамічне гальмо відцентрове,зроблено досить цікаво-
на шпулі закріплений пластиковий корпус з 8 грузками,включаються-виключаються поворотом регулятору на корпусі вузла.Для доступу до регулятору
треба зняти кришку мульта-кнопка та байонетне кріплення. Механічне гальмо не клікає,а фрікціон-не пам'ятаю.

Фрікціон досить плавний.
Чекав,що підшипники шпулі будуть трохі більші за розміром.
По мильниці:11 шарів,вільна шпуля,відцентрове гальмо ідентичне до Старіону,тих самих розмірів

для доступу до регулятору треба довго відкручувати гвинт кришки.
За редуктори нічого сказати не можу-конструкція не дозволяє підглянути у силовий відсік обох мультів

але хід дуже плавний та тихий.
Мій висновок-мають право на життя
Окрема подяка персоналу ЗК-без питань дозволили зробити оглядини мультам,перевірили палку,зробили знижку-толковий персонал.
А за палку поки що нема що сказати-мені подобається,в роботі поки що не була.Мега 8' з копійками 5-25г.
Отак.