В зв"язку з тим, що не завжди є можливість махнути на рибалку на озеро ставок, рів чи болотце, а річка Західний Буг практично під носом, я також хотів би почути ваші думки щодо використання джеркбейтів на річках, може хтось ловив і навіть вдалось зловити, власне які саме моделі доцільніше використовувати, а може є й провірені варіанти??? Вивчивши модельний ряд припускаю, що це мабуть будуть дайвери і пулбейти хоча твічбейти і глайдери також думаю можна використовувати, тому щоб не тратитись на недешеві приманки хотілось би більш впевненно збирати коробку потрібних буратін для ловлі як в стоячій, так і в проточній воді.
Сьогодні пробував ловити плаваючим слайдером 10 на Бузі, течія хоч і не велика, але всерівно мішає проводці. Якщо кидати поперек, то виходить, що тягнеш приманку по дузі, і знову ж таки питання, чи така проводка буде ефективною??? Найкраще получалось зайшовши у воду 2 метри від берега виконувати проводку проти течії вздовж берегової лінії чи комишів, також таким чином можна сплавляти приманку по течії на нормальну відстань, бо чесно кажучи летів він в мене з шнуром 0,36 на метрів так 15-25, обємна просто приманка, а від хлюпа об воду всі навколишні рибаки зглядались, мені всерівно було, бо я знаю, що цей шум навпаки приваблює хижака, а не відлякує

Також дістали часті перехльости трійника за стальний поводок 20см, мабуть слабину шнура погано вибираю або що, хто з тим як бореться???