Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Коростів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Коростів

» 16.03.2009 01:20 pm

З нашого розділу "Стрий і те що впадає" почув про можливість половити форельку в платних озерах.
Знайшов сторінку, вивляється база називається "Золота форель": http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/korostiv/saunas/zolota.forel/
Телефон виявився робочим, домовився бо знав що буду в неділю їхати на лижі і по дорозі заскочу.

Так і сталось. Під кінець дня, накатавшись заїхали на територію і стали ловити. Попри велику кількість риби в водоймі зловити виявилось її непросто (якщо не кидати в точку з якої її годують, там неспортивно), після двогодинного полоскання вобів перейшов на старий браконєрський спосіб - МДЖ "2+масло" і пішли періодичні невнятні покльовки в результаті таки вицідив одну. Спортивне задоволення отримав. Після чого "коллеги" теж розважились пішовши на "точку". Такий от вийшов комплексний відпочинок :)
IMG_1025.JPG
IMG_1027.JPG

Умови прості - рибу не випускати в жодному разі (не виживе ж і так), 90грн за кг улову.

BITR

Повідомлення: 788

Re: Коростів

» 16.03.2009 03:14 pm

Летом было 80грн/кг. вместе с приготовлением на решетке. Но как на меня так лучше в супермаркет.
Приєднані файли
Photo-0010.jpg
Востаннє редагувалось Игорь в 08.08.2011 10:57 am, всього редагувалось 1 раз.

Игорь

Повідомлення: 161

» 16.03.2009 03:20 pm

ціна звісно як за "рідного батька", в Метро помоєму 42грн, хоча можливо за кайф від виважування вартує платити :)

tosi

Повідомлення: 1181

» 16.03.2009 05:11 pm

"Ну я даже не знаю..." - з такими цінами (особливо в кльовний день!) простіше в ближню Польщу на пару днів змотатись, чи в Туреччину злітати... Окрім того, в тих районах де рибалив Вітя - форель є не лише на платнику... і процес ловлі спортивніший ніж в "тазіку повному риби"... :? Але раз є спрос...

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 16.03.2009 07:24 pm

Ну не знаю в мене фізично часу на справжню риболовлю не було, навіть дуже мінімальну. А якби вдалось нарешті цього року поїхати на гірську рибалку то дику форель би точно додому не забрав би. Захотілось би мяса то по дорозі назад би можливо заїхав туди і зловив би пару рибок суто з кулінарною метою. При такій нагоді я ту саму рибу в Арсені не купував би точно... хай і дешевше :)

Чесно вам скажу що ця рибка мені здалась значно смачнішою за Аресенівську, хоча в Арсені теж напевне риба звідти ж. 8)

BITR

Повідомлення: 788

» 14.07.2010 06:35 pm

Були ми на цій базі....і сім'єю, і з друзями з Києва. Про яку рибу з Арсену чи Метро ви говорите...Про те дешеве, морожене, яке називають фореллю? Та то, саме задоволення, на свіжому повітрі посидіти, зловити рибку. Коли її свіжу, а не 5 раз морожену, для вас приготували....Можна подумати, що ви не здогадуєтесь, як вирощують рибу для маркетів: понагодовують її чим попало, щоб росла швидше, а потім і ми це їмо, і тішим себе, що зекономили пару гривень на кілограмі, але не думаєм як зіпсували своє здоров'я.....
Я взагалі рада, що в нас з'явились такі місця, де можна так добре потішити свій шлунок.....і добре відпочити!
А чан з лікувальною водою.....та то ж саме задоволення!!!!!! Попробуйте.....і покращите своє самопочуття - гарантія!
Доречі друзям з Києва дуже все сподобалось: природа, чан, а риба - по особливому!!!!!!

Юльчик

Повідомлення: 1

» 18.09.2010 11:31 pm

Ми з друзями їздили до Мукачева, та по дорозі заїхали на це рибне господарство в Коростові.
Досить приємно провели час, половили рибки, яку нам там же приготували. Звичайно за наші гроші. Все ж таки туди варто їхати тим, хто любить гарантований улов форелі. Звичайно, в цьому місці можна добре відпочити літом, подихати свіжим повітрям, і крім рибалки в навколишніх лісах позбирати ягід і грибів. Останніх зараз як раз тут багато. Ще про Коростів та рибалку там написано трошки тут.
Також можна туди поїхати, якщо нічого не зловите на річках. Як кажуть щоб з рибою з рибалки повернутись.

prekrasnakraina

Повідомлення: 2

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей