Найкращи варіант коннектор.
ІМХО.
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Назар Непийпиво написав:У свій час робив щось подібне, тільки замість ніпельної гуми використовував кусок кембрика (від твердіший і думаю замок з нього кращий).
.

Yurajda написав:NEW HUNTER(карбон) 6 -ка справді народна вуда. Єдине шістка то вони загнули а 5.60 можее буде. Товчу нею вже 4 й рік - один позитив. Вага, стрій, якість матеріалу все на відмінно. Довша не мусово краще, колєга придбав мах на 8 за 1800гр. користує не так часто як думалось. Дерева, дроти, парусність на вітрі - заганяє її назад :
Yurajda написав: 1.5 - 2гр ваглер (веретено з антенкою)
Yurajda написав:NEW HUNTER(карбон) 6 -ка справді народна вуда. Єдине шістка то вони загнули а 5.60 можее буде. Товчу нею вже 4 й рік - один позитив. Вага, стрій, якість матеріалу все на відмінно. Довша не мусово краще, колєга придбав мах на 8 за 1800гр. користує не так часто як думалось. Дерева, дроти, парусність на вітрі - заганяє її назад в чохлик. 6 ка ніби оптимальніша. Для дальших закидонів ІМХО є болонка, матч, штекер, та навіть пікер.
Fishkeen написав:Yurajda написав: 1.5 - 2гр ваглер (веретено з антенкою)
А я чогось думав, що ваглер - це важкий матчевий поплавок, часто з власною огрузкою... Може я чогось не дочитав...
Yurajda написав:Що до поплавків, думка - легший- чутливіший повна маячня. Правльно відгружений 1.5 - 2гр ваглер (веретено з антенкою) буде на порядок чутливіший та інформативніший за 0.5 гр-вий стік. Про погодну універсальність і мови нема. Про відгрузи море інфи в неті. Та найбільш дієво ІМХО з досвіду основний груз на кінці основної лєски - топить веретено до антенки, дальше повідець 50-40 см. Замість підпаска ставлю вольфрамову мормишку - топить антену на 2/3. Все! На хвилі навіть 20гр верхоплавка так викладає що з сусіднього берега кричать - КЛЮЄ!![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей