Зараз головне ідея!
Все сказане правильно. І вже є.
З тих всіх, що я наваянив і який був вибраний попередньо на зборах, враховуючи зауваження і побажання викидую поправлений варіант.
Це не остаточний. просто один з тих що є.
Але додам свої коментарі.
Який би ми герб не додали його мало хто знає навіть серед громадян області (нажаль). Та й з Львівським гербом буде проблематично. Поперше символом Львова є лев а гербом - лев у брамі. Я вже мав варіанти герба з левом, але чесно кажучи він відволікає від карпа, тай получається звіринець. Брама без лева немає сенсу. Карп в брамі - ніхно не пойме.
Тут я використав контури львівської області хочаб з того огляду, що вони простіші і вони є більш відомими, бо всі хто дивиться погоду по телевізорі є знайомими з контурами областей України.
Карп такий який є. Можна намалювати різних, але я вважаю що ми знаходимося на галичині і у нас є так званий Галицький карп, яки є відомим у європі саме як галицький. Отже хоч він і складніший буде у нанесеннях зображень, бо буде на ньому трохи більше луски, але це не проблема з теперішніми технологіями.
Сам пробував і переглянув багато символів клубів (наголошую клубів а не ТМ) і справді є багато карпів у динамічному русі, але напревеликий жаль, якщо б там не було написано що це КАРПОВИЙ клуб, я б подумав, що це спінінгісти. Справа у тому, що занадто багато використано такого типу рибу у символіках ловлі на спінінт лосося / форелі а також у морській рибалці парусника та інших риб. За моїми спостереженнями сильна схожість у тому, що спинний плавник цих риб є великим і на схематичному зображенні дуже схожий. І чесно кажучи такий образ риби вже "заюзаний".
Та й в принципі карпа у такому вигляді, як на мене неправильно зображати, карп це риба - стратег. Це не риба яка гониться за приманкою, а сильна спокійна риба яка спочатку вивчить обстановку, а потім підходить до приманки. Таким чином правильніше (що і є у 90%) зображати карпа або просто збоку, щоб було повністю видно рибу, або у легкому русі. Тут я накинув карпа, який шукає, або підходить до прикормки.
По-любому всі зображення є в cdr. (у векторі)
Може як буде надхнення, то ще щось придумаю.