Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Патрони для стенду,спортингу

Патрони, заряди, кулі

Re: Вчимося стрільбі (стенд,тир))

» 05.03.2009 07:01 pm

підуть та ще як підуть! ними знімають тарілочку на висоті 80 метрів. на такій висоті енергії зняти птаху в нього вистарчає. ці патрони спеціально зроблені для СПОРТІНГА. а також підходять та використовують на перші полювання патрони 24 грама на далеких відстанях з нього знімають качок так само

Степан

Повідомлення: 438

» 05.03.2009 10:14 pm

Я брав Competition2000 - дріб 7-ка, навіска 28гр.

На сайті http://www.baschieri-pellagri.com вказано що вони для кругу і траншеї, виготовлені з використанням пороху G2000 розробленого для покращення балістичних показників, можуть використовуватись і на полюванні, але не зміг перевести на якому. По англійськи це звучить "board hunting"
Для спортінгу передбачена модель sporting clay. Теж коричневі але нижня біметалічна частина в них довша.
До речі також на сайті вказано що при використанні патронів цієї фірми було здобуто 6 олімпійських золотих медалей, 64 золотих на кубку світу, 65 на кубку Європи, і 239 в Італії.
Можливо це реклама, але виглядає на те що фірма серйозна.

|Олег|

Повідомлення: 471

» 06.03.2009 10:38 am

|Олег| написав:Подорожчав постріл на львівському стенді. Зараз коштує 5.50. Повязано з тим що стрільба ведеться патронами Bashieri&Pellagri Competition2000 з системою гордон та навіскою 28гр., а ці патрони дорожчі.
Степан написав:Не гризіться тим! на стенді вже не має тих патронів!!! я сьогодні всі викупив! :D їдьте в магазин дуплет на Промислові там є ТАХО Олімп по 2,70
То як тепер з цінами на стенді?

Andriy
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 481

» 06.03.2009 11:04 am

Andriy написав:То як тепер з цінами на стенді?

зараз патронв та стенді не має. вони будуть! поки ціна на тарілку залишилась 2,50

патрони є-
Степан написав: їдьте в магазин дуплет на Промислові там є ТАХО Олімп по 2,70

думаю поки ціна так і залишиться 5,20

яка ціна? то хвилює мене ще хвилює Олега! бо він іздить туди час від часу. яка вам різниця яка ціна ви всеодно не їздити туди стріляти.

Степан

Повідомлення: 438

Поперед.

Повернутись в Боєприпаси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей