urik777 написав:Привіт народ! Всіх з наступаючим святом...!!!! Відлік уже пішов на дні!!!! Тепер порадьте хорошу но не дуже дорогу точилку провірену часом,дуже треба.
Теж маю спайдерку тріангл, але зараз би порекомендував DMT Deluxe Aligner Kit таку з трьома алмазними брусками - або дешевшу з двома - Взагалі більш-менш хороша точилка дешевою не буває. Хоча якщо добре набити руку то можна і на наждачці точити не гірше ніж на алмазці. Все залежить від майстерності.
Арго написав: чекай ножового "професора"
Васильович перестаньте мене професором обзивати - я только учусь
urik777 написав:Привіт народ! Всіх з наступаючим святом...!!!! Відлік уже пішов на дні!!!! Тепер порадьте хорошу но не дуже дорогу точилку провірену часом,дуже треба.
Теж маю спайдерку тріангл, але зараз би порекомендував DMT Deluxe Aligner Kit таку з трьома алмазними брусками - або дешевшу з двома - Взагалі більш-менш хороша точилка дешевою не буває. Хоча якщо добре набити руку то можна і на наждачці точити не гірше ніж на алмазці. Все залежить від майстерності.
Арго написав: чекай ножового "професора"
Олег не скромнічай Я сам в тебе вчусь,так що все правильно
Яка ціна кінцева,та що зверху?
Перекладаєтьсяе так
Рекомендованная розничная : $ 66,95 Наша цена: $ 44,95 Вы экономите: $ 22,00 Артикул: DMTADELUXE Производитель: DMT Производитель Часть No: ADELUXE Кол-во: * Whole number only Добавить в список новых торговых
Вибирай який до впродоби і який по кишені.Такі точилки бачив в магазині "Арсенал" і "Штурм".
дивись там де пише "Our Price:" До ціни яка на сайті додається вартість доставки поштою з США. Доставка коштує 34 $ за перший фунт ваги і по 4,5 $ за кожен наступний. Отже якщо замовляти якусь одну річ самому то це не вигідно, але якщо до замовлення приєднаються ще пару бажаючих то доставку можна поділити на всіх пропорційно відповідно до ваги і на цьому зекономити. Є також певні умови: -Максимальна вартість колективного замовлення не може перевищувати 200 Євро інакше доведеться розтаможувати. (як ви зауважили після першого фунту доставка вже буде недорога тому щоб скоротити вартість потрібно назбирати бажаючих на максимальну суму) -одинакових товарів повинно бути не більше 4-ох шт. інакше доведеться розтаможувати. -Ножі які візуально та по параметрах виглядають на холодняк таможня може конфіскувати. - час доставки від 2-ох тижнів до місяця.
Одним словом якщо це комусь цікаво то я можу створити тему, спробувати назбирати бажаючих і організувати. На ножових сайтах окрім доставки за такі послуги потрібно оплачувати ще тому хто займається 15-20 відсотків від вартості товару. Скажу відразу я на цьому заробляти не збираюсь . Організовувати я це готогвий тільки для того щоб зекономити на доставці своїх замовлень і брати напряму а не через київ.
Стосовно цін то на вони достатньо нижчі ніж у нас і за звичай нижчі ніж на сайтах виробників цих товарів. Для прикладу такий мультитул у наших магазинах коштує близько 1000-1200 грн. а якщо брати на KW то вартість з доставкою складе близько 80-85 у.о. Різницю я думаю порахувати не складно