Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Браконьеры

Все, що пов'язано з охороною навколишнього середовища, боротьбою з браконьєрством

Re: Браконьеры

» 31.05.2010 04:34 pm

Чоловіче, побережи нерви! до дупи нашій рідній інспекції і та риба і ми всі разом з нею! я за весну вже разів двадцять дзвонив (фактично майже кожні вихідні) результату жодного! при мені дзвонив мій сусід (він полковник ДАІ у відставці) безпосередньо до начальника інспекції (вони знайомі) повідомляв про сіті і просив організувати рейд, а той тупо поморозився що поодинокі рейди справи не вирішать, що треба рішати проблему на рівні держави і в комплексі з іншими службами.... ситуація була просто АБСУРДНА - полковник міліції телефонує і просить прислати рейдову групу для затримання бракн"єрів які на човнах трусять сіткі - а начальник інспекції починає йому роповідати байочки про про важку міжнародну обстановку і політику партії, яка надхненно працює над рішенням цієї проблеми у комплексі і при співпраці .... Загалом дуже гарна, довга і обгрунтована тирада у нього вийшла, видно що чоловік грамотний :D , доки він нам співав бракі перетрусили сіті (на око метрів 600-800) і наново їх поставили, а групи той начальник так і не вислав.... Видать вижидає доки бракі самі "вирішать проблему в комплексі ", і охороняти не буде що! а що ? нема риби - нема браків - нема проблем! Ідеальна статистика.... :(

seyvalter

Повідомлення: 283

» 01.06.2010 10:44 pm

Можливо придумати спосіб якийсь і самим наказувати якось, типу як це було колись, :kick організуєм банду "АнтиБраки" :D :evil: :twisted: :hunt :rrr:

Ytsymbala
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 186

» 02.06.2010 11:25 am

Ага позичити в одного знайомого мисливця тринувальну воздушку дальнього радіуса дії і як будуть сіту затягувати човна їм продірявити з-за кущів і хай гребе до берега - там не далеко! :twisted:

Parick

Повідомлення: 95

» 02.06.2010 11:41 am

Ага а потім всі разом відправитесь на нари!!!!! вшей годувати! за те що намяли боків ПРАВИЛЬНОМУ туристу! якій і знати нічого не знав про сіткі! :twisted:

Дімон

Повідомлення: 251

» 02.06.2010 11:56 am

Доречі, думаю що підпільне знищення плавзасобів ворога дійсно хороша ідея! якщо раз чи два погребуть до берега, пальцьом дірку затикаючи то плавати перехочеця!

seyvalter

» 03.06.2010 12:10 am

Минулого року зіткнувся з дуже неприємним випадком. Отже, сплавлялись ми Дністром, декілька десятків кілометрів нище Галича зустріли "горе рибалок ", які закинувши більше десядка :!: ленінградських спінінгів, сиділи на березі та бухали. Мали ми необережність занадто близько проплисти біля їхнього приладдя (через погану видимість), хоча й не зачіпили нічого а кіпіш почався ого-го... Незважаючи на наші усні вибачення, послали нас н--уй і нераз, ми звичайно на таку хамовитість відповідали тим же... І тут чуємо розмову тих уродів, типу "зараз піду в багажник візьму воздушку..., ща ми їх потопим..." Добре що обставини склались благополучно і вони або передумали або нас течія подальше віднесла...
Пес: Такий конфлікт точно би закінчився для когось плачевно (без крові би не обійшлось...) Уявіть нашу позицію, поїздка планувалась не один місяць, спалено кучу нервів на дискусії з дружинами, вкладено немалу суму грошей, на човнах знаходились продукти на тиждень, дороге туристичне спорядження... І тут якесь пяне бидло пробило би човен..., повірте, їхні я-ця точно на дереві би опинились... :twisted: :twisted: :twisted:
Перед тим як куди-небуть стріляти, добре подумайте про наслідки!

nazaruch
Львівська обласна федерація риболовного спорту
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 203

» 03.06.2010 02:20 am

Не переоцінював би можливості возушки. Маю фірмову, потужну воздку. З 30и метрів знімала ворону, з 15и дірявить бляху, а от еластичний, пружний предмет, як от балон лодки, не хоче(випробовував). Дає рикошет/відскакує. Пробиває тільки при ідеально перпендикулярному до площини попаданні і латунною пулькою. При округлості балона човна, та при хитанні цілі на хвилі, та відстані навіть в 20 метрів, свинцевим діаболо хоч в 0,75 грама - це вже до режисерів голівудських фільмів. Ну хіба надувного целофанового китайського лебедя з базару проб'єте, або лодка буде перекачана до "безобразія", щоб не пружинити взагалі. Ну або в дупу зарядити!
Не претендую на 100% істини.

Пструг

Повідомлення: 129

» 03.06.2010 10:52 am

2 nazaruch. Я не думаю що в ціх випадках є щось спільне, п"яне хуліганство то одне - а пальнути кілька разів в брака що в нерест кілометр сіткі затягує зовсім інше! І повір , я добре подумав! не слід рівняти такі речі....
П.С. минулого року спінінгували з товаришом на кар"єрах з човна, тут де не візьмись прийшло два хантера з собакою і давай паляти по качкам (і це на технічній водоймі, в межах міста!) після одного з пострілів дріб ліг за метр від човна (а стояли ми на відкритій воді, видно було добре)! Але ж я не пишу що ВСІ мисливці ПІ...СИ....

2 Пструг. Не знаю з чим то пов"язано, та я помітив що браків на НОРМАЛЬНИХ човнах майже немає ( жадні вони, за копійку вдавляться, видно шкода грошей на нормальний човен), і сіті ставлять як правило з розмальованих китайських надувнушок, які йдуть по два гривні пучок. Так що :wink:

seyvalter

» 03.06.2010 11:13 am

2 seyvalter, дріб міг "лягати за метр" , коли стріляли по високій качці, це він просто падає зверху з характерним лопотінням по воді і шкоди ніякої. А от якщо постріл в бік твого човна, то це вже долбо....зм!
Щодо "дешевих надувнушок"!!! Випробую - відпишу :D

Пструг

Повідомлення: 129

» 10.06.2010 04:04 pm

Народ, ідеться мова про браків, а не про типи воздушок.

Вчора був на рибалці в м.Городок. На річці бачив одного з повуком. Але він нічого не спіймав і через годину часу пішов. І це не був дід, або дорослий чоловік, це був пацан років 16-18. А рибінспекція там своїх не ловить, то точно знаю.

Bloody Legion

Повідомлення: 9

» 18.06.2010 12:23 am

Доброго вечора Всім!
Були сьогодні на Інженерному озері спінінгували, ударів не було.
Картина на Інженерному та Саперному жахлива біля берега сотні дохлих окунів та плотви, мабуть працювали
ЕЛЕКТРИКИ-КОНЧЕНІ.

IGOR--76

Повідомлення: 21

» 14.08.2010 09:37 pm

Для загального розвитку :) ... адже ВОРОГА потрібно знати в лице :!: :!: :!: :!: :!:
Ось так приблизно виглядає електролов ...

RIS
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 84

» 15.08.2010 08:14 pm

така безобідна снасть :D
і нею позавчора пару мудаків стерилізували кілометр від гирла вверх по течії р Ворона , кльов почався аж після обіду.
місцеві сидять і журять бракон*єрів, мол ті три рази за два тижні товчуть рибу током, а самі мабуть кажуть "боже помагай" коли то бачать
бо вже мабуть імбецилу б не стало розуму записати номер машини , яка стоїть на березі і подзвонити хоч в міліцію :?

Outsider

Повідомлення: 169

» 01.09.2010 01:05 pm

Outsider написав:бо вже мабуть імбецилу б не стало розуму записати номер машини , яка стоїть на березі і подзвонити хоч в міліцію :?

Спробувати можна, та скажу за наше водосовище - сітки ставлять прості бракі, а електрикою бавляться виключно єгеря і МІЛІЦІЯ, останні коли глушать то виставляють по березі на стежках мусорків в формі - які нікого не пускають туди (типу щоб свідків небуло), так що перш ніж писати слід би придивитись - а чи часом не синенькі ті номери? :(

seyvalter

» 01.09.2010 01:55 pm

Мені колега недавно розказав одну історію, яка сталася рік чи два тому(призабув, бо розказував він це мені навесні). Колега працює в одній мостобудівній фірмі, яка на той час займалась будівництвом пішохідного мосту через Дністер в районі Миколаєва-Дністровського.Друг розпланував роботу по-робітниках, а сам пішов трохи порибалити.Рибалить і бачить як підїхав чорний БМВ Х5, з якого вилізли двоє солідних молодих чоловіків, витягнули спінінги і почали бліснити вище по-течії. Не пройшло і пів-години, як по річці пропливає човен з двома пасажирами, на який ніхто з робітників не звертає уваги. Виявляється це електрики місцеві. Чує хтось з тих чоловіків кричить до човна: "Шо ви там робите??? Ану пливіть до берега", на що йому у відповіть нецензурна лексика. Новий українець, біжить швидко до джипа, і повертається з мисливською рушницею, :hunt робить один постріл у повітря(тут мій колєга хотів втікати з того поля бою, але відійшов за дерево, присів і з цікавості спостерігав що буде далі) і каже до електриків: або гребете до берега, або наступний постріл у човен. Електрики поняли, що дядько не жартує і варіант у них один пригребли до берега. Дялі було як на війні: круті не подивились що один з браків мав сержантські погони, як почали їх молотити, то чуть досмерті не забили. Друг казав, що браки з поля бою не могли йти, а кольору були синього як шаш прапор. В догонку дядьки сказали: ще раз побачимо-заб"ємо. Потім пробили лодку, і викинули електро-снасть.Зрозуміли шо кльову не буде, сіли на бумер і поїхали. Отака історія. А дядькам на джипі респект і уважуха!

Назар Непийпиво

Повідомлення: 95

Поперед.Далі

Повернутись в Еконагляд, рибінспекція

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей