» 12.11.2011 07:44 pm
На території Яворівського полігону в с.Вербляни поки що є прекрасне озеро яке не спускалося вже 14років. Ненажерлеве начальство полігону з військовими мисливцями вирішили озеро спустити, кажуть все погоджено ,
вони не розуміють сьогодні спустять візьмуть пару мішків риби зжеруть, а озеро знищать!!!! Телефонував сьогодні до нач.риб.інспекц. Германа Б.П. він мені відповів що вояки погоджували спуск озера (бреше!!!), але взагалі рибінспекція до озер на полігоні немає відношення,мовляв територія закрита, але інспектора для контролю за спуском ми пришлемо (якщо рибінспекція немає відношення до озера на полігоні для чого тоді інспектора для контролю , мабуть також риби хоче ).На території полігону є більше десяти великих озер , ненажери почали з Верблян, їм сподобається і ці варвари спустять всі інші, а наша інспекція неможу назвати її рибна, буде стояти в стороні і дивитися як знищується ціла екосистема !!!
Чесно кажучи не знаю куди ще можна повідомити, може хтось має вихід на ПРИКВО, військову прокуратуру, номера телефонів, буду дуже вдячний!!!
Востаннє редагувалось IGOR--76 в 12.11.2011 11:34 pm, всього редагувалось 3 разів.