Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Курение

Відкриваємо любі теми

Курение

» 08.02.2007 05:02 am

Зображення
Курение - одна из наиболее пагубных для здоровья привычек. Уже давно достаточно убедительно доказано, что курение является фактором риска развития таких заболеваний, как рак легкого, хронический бронхит, атеросклероз, инфаркт миокарда. У курящих молодых женщин, пользующихся оральными контрацептивами, могут образовываться тромбозы, приводящие к смертельному исходу; курение беременной женщины вызывает хроническое отравление и различные болезни будущего ребенка... Большинство людей хорошо осведомлены об этом, однако продолжают курить. Проблема заключается в формировании психической зависимости человека от постоянного поступления в организм никотина. Очень немногие люди с большой силой воли способны самостоятельно отказаться от курения. Если вы курите, попытайтесь соотнести получаемое вами маленькое удовольствие и тот вред, который вы наносите собственному здоровью, а также здоровью вашего ребенка. Взвесьте все хорошо и решите, что важнее.

Вот в очередной раз борюсь с этой плохой привычкой, пока не курю почти месяц.
Но помнится, бывало не курил по 8- 9 месяцев и потом как-то закуривал.
В этот раз, вроде как всегда :) настроился решительно.
Дай Бог больше не закурю....
Может кто-то бросил и поделится, как ему это удалось?
В общем бросаем вместе! :D В нашем клубе модно быть здоровым!

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

» 26.02.2007 12:03 pm

А вот один из способов бросить курить от доктора ходорковского :lol: , кстати даже патент имеется :twisted:
Зображення

Юра

Повідомлення: 356

Курение

» 15.11.2007 02:42 am

Так, дуже рішучий захід кинути палити :laugh2
Це, напевно, американський чорний гумор :?
Я чув від знайомих, що майже всі, хто прочитав книгу Алана Кар "Лёгкий способ бросить курить" все-таки змогли покинути цю погану звичку. :yes:
Якщо хтось зацікавиться - спробуйте, можливо і в Вас вийде.
Бажаю успіху в цій не легкій справі!!! :wink:
P.S.: якщо у вас вийде - поділіться успіхами :)

Riba4ok

Повідомлення: 4

Re: Курение

» 15.11.2007 09:27 am

Я, хоч не курящий, але чув, що є така книга, яка допомагає кинути курити. Після її прочитання - ви вже не курець. Там навіть якісь процентаж вказувався, але я того не пам’ятаю...

Z_SouL

Повідомлення: 127

» 15.11.2007 03:42 pm

Ну тоді качаємо і читаємо. Кому вдасться кинути після книги - відпишіть...
Аллен Кар "Лёгкий способ бросить курить"

Pavel K

Повідомлення: 1489

» 15.11.2007 03:58 pm

В мене 1 знайомий і 1 знайома кинули 8)

Z_SouL

» 15.11.2007 06:02 pm

Тоді мабудь треба набратись терпіння, повірити, прочитати і... кинути самому. Бо димлю шо паровоз :(

Pavel K

Повідомлення: 1489

» 21.11.2007 03:09 pm

Прочитав я відгуки на тому сайті щодо книги Алан Кар "Лёгкий способ бросить курить".
Майже всі хто її прочитав та робив так як в ній написано :regulation: кинули курити :yahoo: .
Це, як я вже казав, діє, і на мою думку - це :super
Сподіваюсь, що всім бажаючим вона допоможе, але це можливо лише коли сама людина цього захоче!!!

Riba4ok

Повідомлення: 4

» 29.12.2007 03:56 pm

Хочу поблагодорить Pavel K за предоставленную ссылку на книгу Алана Кара, книжка очень хорошая, прочитал ее за пол дня на работе. Никогда в подобное не верил и не читал, но эта книга... Результат просто поражающий, я сам с себя в шоке, сколько раз пытался избавиться от курения, не мог продержаться и пол дня без сигареты, а в этот раз я не курю уже около 2-х недель и что самое странное, меня почти перестало волновать то, что я живу и спокойно обхожусь без сигареты.
Все кто имеет желание наконец не курить - прочитайте эту книгу, она действительно стоит того, что бы потратить на нее время.

Юра

» 29.12.2007 04:40 pm

ну от, а ви мені не вірили!!! Вітаю! :)

Z_SouL

» 01.02.2008 07:49 pm

Кинути може кожен траба тільки дуже захотіти! Я курець з15-ти річним стажем - кинув і вже десь 2 міс.не курю.Тютюнопаління взагалі рахую -гроші на вітер а толку ніякого.

oldu

Повідомлення: 33

» 01.02.2008 11:17 pm

oldu написав:Кинути може кожен траба тільки дуже захотіти! Я курець з15-ти річним стажем - кинув і вже десь 2 міс.не курю.Тютюнопаління взагалі рахую -гроші на вітер а толку ніякого.

Я сам ніколи навіть не пробував курити і ВАМ раджу.Це не агітація - це ваше особисте життя , кожен рішає сам для себе .Я не про це.Є в мене знайомий-каже хочу спінінг купити і т.д. А грошей немає.Вот і порекумендував йому кинути курити -і купить спін . Я до чого , приїхав я цього літа в село ,бачу Єгора зі спіном салмо 2.70 \ десь в районі 400грн \.не помню тест і т.д., катуха ексія 3000 ,шнур , пару коливалок , пару вертушок , навіть мепси були .Я питаю - де гроші взяв - каже кинув курити , трошки докинув грошенят і ловить собі для приколу ..Благо є там де.А могло б і на вітер піти . Курити кинув.Вже як 10 місяців.Це не жарт .Принаймі при мені ніразу не закурив - а курив по пачці-півтори вдень .Робіть висновки !!!!
Востаннє редагувалось v.pavlo в 02.02.2008 05:10 pm, всього редагувалось 1 раз.

v.pavlo

Повідомлення: 290

» 01.02.2008 11:37 pm

Ух по статистиці курців за рік не зменшилось,тільки перейшли на дорожчі сигарети(продажі сигарет без фільтру зменшились приблизно в два рази :D ),а дами плюбили формат Slims .Між іншим зараз акція для курців KENT, можна гарантовано отрмиати флешку.Маю відношення до продажу сигарет,якщо цікаво можу викладати про різні акції.
Взагалі я не курю ,тільки по алкоголі трохи :lol:
Востаннє редагувалось Тарас*SOLO* в 04.02.2008 12:42 am, всього редагувалось 1 раз.

Тарас*SOLO*
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 411

» 14.02.2008 06:03 pm

Интереснейшая тема :!: Стаж курильщика лет 30 но достало уже по самое немогу.Какраз нахожусь в процесе первой попытки :baby: -честно скажу занятие не из легких , а тут подвернулась эта тема
Воспользовался подсказкой Павла- книжку слямзил.
Теперь надо прочитать ее со всеми вытекающими последствиями(Хочу чтоб было как у Юры)
но знаю еще и другой результат.
Мой друг, натренировал себя так, что курит только по праздникам 2-5 сигарет или одну сигару. Так что в этом деле тоже нет границы совершенству.
Ну...за здоровый образ жизни :booze:

Игорь

Повідомлення: 161

» 15.02.2008 01:27 pm

Читайте и просвящайтесь :D , старайтесь книгу прочитать быстро, не растягивать на долгое время, ато не поможет наверное.

Юра

Далі

Повернутись в Розмови про все

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей