Вже майже половина зими пройшла, а вцій темі щось жодного допису. От і вирішив написати кілька слів.
На коньках катаюся з раннього дитинства і радію тому що зараз є стільки місць де можна покататись не лише взимку. Років 7 тому у Львові небуло жодної штучної ковзанки, доводилось з группою інтузіастів-хокеїстів розчищати сніг на Зооветеринарному озері.
Вчора відвідав Медик. На ньому катався ще тоді коли там де каток було ціле озеро і його розчищали. Враження залишились різні.
Для тих хто небув там жодного разу трошки напишу про систему контролю.
При вході на територію катка Вам дають електронну картку (за втрату якої доведеться заплатити 50 грн.) На території роміщена роздягалка з мінусовою температурою та гардеров в якому вам дадуть ще один номерок.
Оскільки я з власними ковзанами перезувся і гайда до електронних турнікетів входу на сам льодовий майданчик, прикладаю картку,а мене не пускає
Питаю у охоронця у чорному гольфі поверх з золотою цепочкою чому? він каже що картку яку мені дали на вході ще треба активувати на кассі.
Вертаю назад до касси черга людей 50

мені повідомляють що черга одна для всіх (для тих у кого свої та хто бере на прокат ковзани)чекаю в черзі +15 хвилин. Дав у віконечко картку її активізували тепер бігом на каток бо холодно.
Стан льоду терпимий, але могли би й частіше чистити. На ковзанах не стояв 2 роки тому думаю помаленьку треба згадати. Перший крок, другий і тут в мене влітає студік йому згадувати нічого бо такої техніки пересування по льоді я ще небачив та ще й напевно приїзджий з далеку бо худий дуже, навідміну від моїх скромних 100кг. таких на льоді більшість, ще третина тих хто рахує бортики (ті хто вчиться і без сторонньої допомоги неможе пересуватись), 2 інструктори котрих памятаю ще з шкільних років та десяток тих хто має уявлення про ковзани. Самі небезпечні з перелічених категорій то перша "ломаки", вони можуть покалічити не тільки себе, а й близьких своїх.
Загальне враження хороше, але як завжди у нас шось недороблять (о то з тими картками), доречі при виході їх тре пропікнути на турнікеті і здати на кассу, де і оплатити. Ціни в будній день після 20:00, 25 грн з своїми ковзанами, раніше дешевше, у неділю дорожче. Каток працює до 23:00 касса до 22:00.
Якщо є питання по техніці їзди радий буду відписати або навіть показати.
Краще кататись після 21:00 менше людей.
Для новачка достатньо одної години щоб на наступний день відчувати з чого у нього ростуть ноги.