Взагалі ватний одяг безумовно теплий, але не зовсім зручний.Особливо при необхідності активно шукати місце або робити довгий перехід. Мокріє, всю вологу від тіла тягне в себе.
toТушелюб. Ще я би порадив купити шерстяну маску я купив в золотому карасі 50грн. Але взагалі гарний кльов в відлигу (на глибині до 3м.)Так що з одьжками не перестарайся.
У меня сапоги "зроблено в Україні", второй сезон в них езжу. Куртка обычная, синтепоновая, правда довольно толстая + свитер хороший и кофта. Штанов нету, все хочу прикупить лыжные, а пока просто одеваю двое спортивных и утепленные широкие джинсы. Не мерзну. А вообще если есть машина, то можно особо не нервничать, не замерзнете.
Я минулий сезон вдягав ватні штани, і бушлат, напевно ще старші за мене Цього року хотів купити лижний комбінезон, але покищо не купив, тому вдягаю теплу білизну(здається фліс) такого віку як і бушлат, теплі зимові джинси, теплий светр, і кутрку синтепонову, ну і на штани беру штани від костюму для доща
Вдягаю лижний комбез, купував в секонд хенді за 60 гривень, ПРОСТО СУПЕР! якщо мороз до -10 то під низ можна взагалі нічого не одягати, + суцільний непромокаємий + капішон в воротніку + 8 кишень на молніях! загалом - надзвичайно зручна одежина, на льоду таке враження що в піжамі ходиш всім щиро раджу!
Так це просто повезло з комбінезоном. А якщо спецом ходити щось по базарі шукати, то ніколи не знайдеш - провірено . Втім, думка мені сподобалась - буду шукати комбінезон.
Взагалі комплект "хороша тепла білизна+ верх для активного спорту" дуже чудово і комфортно поєднуються. Легко, не заважає рухам, сухо і тепло Вони себе добре доповнюють...