» 20.01.2012 12:47 am
І ще дещо хочу розповісти....
Вибачайте якщо знов не в тій темі.....
3 роки назад я вперше в рівному вирішив поїхати на Горинь зимою. Подивить як там ловлять на старицях, але приїхавши туди на великій ямі я побачив багато машин. я думав що вони з фідерами сидять ( була плюсова температура і дощ легенький моросив). коли підїхав ближче рибаки сиділи на ЛЬОДІ НА ТЕЧІЇ де глубина біля 10 м. в ямі. Я БУВ В ШОЦІ ЩО ЗИМОЮ МОЖНА ХОДИТИ ПО РІЧЦІ....
Товщина льоду десь 15 см може і більше.
Коротше...Такої плотви як тасколи вони я літом рідко бачив ( близьк 500 гр...) і у всіх нормальний улов...
Один мужик сказав " в мене хватає половлю судака."
на саморобну блесну через 3 хв витяк судака десь на 2,5 - 3 кг.
Всі його привітали. сказили що повезло і дольше ловили плотву.
Ще 5-10 хв. той самий мужик з сусідньої лунки витягує ще одного такого самого...
і народ в кого були зимові бльосни почали пошук судака.
результат з настпні 30 хв ще 2 судака десь грам під 800 і 1 в районі 2 кг.
Мужик ловив на саморобну блесну в подажі похожих не найшов.
потім мужик топив пешню і під сміх і піддівання сусіді почав " ловити його БАЛАНСІРОМ" кажучи що пешня застряла в землю і балансір її зловить.
через 20 хв мужик голосно закричав ЕЕЕЕ!! і потихеньку почав "пешню витягувати" але трохи протягнувши почав до друга кричати рубай більшу ополонку і витягнув не нешню, а щуку десь 4-4.5 кг
(фото риби на Льоді можна показувати ?????)
подивившись на це я не видержав згорів білою заздрістю і поїхав, а на наступний тиждень уже сидів на льоді на
річці, але такого кльову я більше не бачив ніразу....
P.S. про пешню він білше не згадував
- Приєднані файли
-

Востаннє редагувалось pomanselvestp в 01.02.2012 08:56 pm, всього редагувалось 1 раз.