Був вчора (12,05) в Зашкові. Приїхав о 7й годині. Заїхав зі сторони камиша. В камиші розкластись не вдалось, бо всі місця були зайняті. Розклався в районі заїзду. чуть правіше від потічка, який тече згори. Не встиг розкластись, як прийшов єгер і взяв 60грн. Я зразу зрозумів, що рибалки не буде. завжди гроші збирали година 10-11. Вода підспущена на сантиметрів 7-10. Сусіди тягали на спінінги карасів розміром десь по грам 70 )) Я розклався суто на карпа. Перша покльовка була десь в 11 годині. Витягнув карпика десь на 300 грам. Сонце вже жарило як в липні

І сидів я так до годинки пів другої. На спінінг покльовка - карась грам 200 (на кукурудзу). Витягнувши його я почав збиратись додому. Поки збирався ше одна покльовка - карп грам 600. На тому всьо закінчилось.
Як резюме. Всі рбаки були в моєму полі зору. Карпа, окрім мене, не зловив ніхто (рибачило 10 рибаків). Погода чудова, сонечко то жарило, то ховалось за хмарки, повівав південний вітерець, місяць росте - всі фактори для успішної рибалки. Ситуацію дуже гарно вирівняла підспущена вода. Їхати за 60грн (50+10 за машину) ловити карася? Ще й таких розмірів... Доречі на поплавок карась не брав. Тільки дальше від берега. На горох чи на тісто ловивли, я хз - не питав. Короче всюди на***ють... Аби грошей здерти і нічого в замін не дати.
Карась нерестився в прибережнійц траві. всім удачної