Ну не скажи,це зовсім інше Це вирощене для відстрілу,причому вирощене в тій кількості, яку треба відстріляти і не більше.Це приватні володіння,з своїми приватними правилами і законами на полюванні.На таку кількість відстріляних,лише 7 підранків Люди платять шалені гроші за таке полювання і воно їм представляється по повній програмі.Там дуже багато всяких нюансів по полюванню,годуванню тварин,транспорту,техніці безпеки під час проведення Монтерії,охороні,медичному забезпеченню учасників.За це все платиться,воно окупається.Василь,автор цієї публікації родом з І.Франківської області і вже 10 років працює в Іспанії в приватному мисливському господарстві- єгерем.Я знаю його особисто і розповіді, про ці монтерії, чув з перших вуст.Послухати дуже інтересно
Але серед такої маси свиней,попробув виділи поросну свиноматку На це дивитись тяжко, мені здається, всім.Він тільки недавно поїхав.Його роботу криза не зачепила.Приватний бізнес,поставлений в правильне русло і на широку ногу,кризу долає з запасом.