Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с. Жуків Бережанський район

Озера та ставки Тернопільскої області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: с. Жуків Бережанський район

» 31.10.2011 11:01 pm

На сколько я знаю, то рыбалка с лодок запрещена. Может охрана в тихаря и пускает, но пани Оксана категорически запрещает.
Связано это с тем, что однажды с лодки били рыбу электроудочкой в камышах.

На рыбацких гуляниях 6.11.2011 лодка будет разрешена для зарегестрированых участников.

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

» 03.11.2011 04:08 pm

Прохання до тих, хто був на даному озері не один раз.
Опишіть детальний маршрут доїзу, бо будемо їхати вночі іще й перший раз.На хотілося б блудити.

plano
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 144

» 03.11.2011 04:33 pm

Найпростіше Львів-Бібрка-Рогатин-Бережани. В бережанах їдете як на Тернопіль, на виїзді з міста по лівій стороні буде бетонно-кам"яний знак-композиція з білим написом "Бережани 1375р"(чи щось в тому роді, точно рік не пам"ятаю :D ) і одразу коло нбого поворот наліво. Повертаєте туд і їдете прямо, нікуди не звертаючи, поки не побачите табличку "Жуків", минаєте табличку, за метрів 200-300 побачите автобусну зупинку, перед нею з"їжджаєте з дороги наліво, і одразу повертаєте круто наліво, проїжджаєте метрів 200 прямо(ніби підгору) і побачите з"їзд вліво вниз. Їдете туди і через метрів 100-150 потрапите на місце стоянки машин.
Так достатньо детально? :)

Fishkeen

Повідомлення: 359

» 03.11.2011 07:39 pm

перед нею з"їжджаєте з дороги наліво, і одразу повертаєте круто наліво, проїжджаєте метрів 200 прямо(ніби підгору) і побачите з"їзд вліво вниз.

тільки вниз не вліво, а направо.

rbrechko

Повідомлення: 21

» 03.11.2011 07:55 pm

Fishkeen написав:поки не побачите табличку "Жуків", минаєте табличку, за метрів 200-300 побачите автобусну зупинку, перед нею з"їжджаєте з дороги наліво, і одразу повертаєте круто наліво, проїжджаєте метрів 200 прямо(ніби підгору) і побачите з"їзд вліво вниз. Їдете туди і через метрів 100-150 потрапите на місце стоянки машин.
:)

А вот с этого места поподробней....
Смотрю по фото - вижу, что с Бережан въезд в Гиновичи, а там исчу поворот налево на Жуков. И вот тут ступор. Куда ехать, чтоб попасть к месту сбора?
Приєднані файли
.jpg

Boockatik

Повідомлення: 86

» 03.11.2011 08:21 pm

Так, дико перепрошую. З"їзд в Жукові направо вниз. Я по інерції, всі ж інші повороти наліво :oops:
В Бережанах, якщо в любого місцевого спитати - орієнтир завод "Мікрон", то до нього якраз поворот наліво в Бережанах.

Фуф... Нарешті запрацював сайт...
Отож дописую.
to Boockatik
На карті виходить, що Жуків в стороні, а треба повернути наліво з дороги саме там д написано слово "Гиновичі", там якраз видно крутий поворот наліво. І їхати по тій дорозі до розвили(яку також добре видно на карті). На розвилці направо і прямо впретесь в місце стоянки автомобілів.
На карті видно місточок через річку в районі закінчення того відгалуження дороги, от машини ставлять прямо біля містка.

Fishkeen

» 05.11.2011 01:19 pm

підскажіть будьласка які розцінки і умови порибалити в жукові

koloboksruru

Повідомлення: 15

» 05.11.2011 09:59 pm

40 грн -світловий день.
Снасті і улов - без обмежень.

Fishkeen

» 11.11.2011 05:42 pm

був в середу в жукові на блесніння не брало взагалі всього одна покльовка на живця була з 8 спінінгів витягнули щуку на 1.7 кг :?

Ігор1995

Повідомлення: 4

» 09.04.2012 09:46 am

Нарешті вирвався в Жуків.
В суботу 07.03 встали в 6.00. Дощ... :( Ну але, зібрались - значить їдемо. В 6.40 на водоймі, дощик трохи вщух, що не могло не тішити.
Зібрали палки і пішли на старі провірені місця. Тут же підійшов сторож, оплатили. Розцінки не змінились, 40грн. Крім нас на водоймі була компанія з трьох живцятників.
З перших проводок почав вішатись пальчиковий окунь прямо під ногами і на все підряд. Заковтував приманку дуже обережно і повільно. Як потім виявилось - такаж ситуація і по всьому периметру ставка.
Така рибалка швидко набридла і ми почали експериментувати в надії виманити щось крупніше. Не дуже нам це вдалось. Із крупнішого було виловлено одного окунька грам на 50-60, одного грам 100 і найбільшого грам 200. І тут же стала очевидна причина такої вялості кльову - весь крупніший окунь дуже вагітний і їжу йому просто нема куди складати. :)
В загальному активність риби дуже низька, нам щучі покльовки не дістались. Бачив одну щучку грам 300-400 взяту на спін і здалека бачили як щось витягнули на живця. Щука ще хворіє, навіть сторож жалівся, що цього року нерест в щуки затягнувся. Окунь ще з ікрою. Та і вода холодна, погода ще холодніша. Отож, промерзши до кісток, в 11.00 вирушили додому. Результат не вразив, але першу рибку в сезоні потримати вдалось і це тішить.
Треба чекати тепла. Спробую на свята виманити щучку...
Фото найбільшого окуня викладу пізніше.
Всім НХНЛ :f1:

Fishkeen

» 18.04.2012 10:00 am

В понеділок, 16.04, виїхали в Жуків.
Отож, компанія у складі мене, мого тата, швагра Юри і колеги по роботі Олега прибула на місце близько 7.00. Погода тішить, похмуро і тихо.
Ми з Олегом цілимось на щучку, та і я хотів опробувати щойно куплений твіч-комплект. Юра традиційно з МДЖ, тато давно просив взяти його на рибалку і показати "як то воно риба клює на кусок заліза" :D (вислів ще з тих часів, коли я активно ловив на блешні). Татові також монтую мікроджигову оснастку, і щоб збільшити імовірність улову, одразу вішаю сєдобку.
Виходимо до води, оплачуємо рибалку. Залишаю тата біля Юри на провіреній точці, показую проводку. А ми з Олегом вирушаємо на коло пошани по водоймі.
Доходимо до дамби. Я експериментую з поверхневими приманками, Олег з усім що є. Активності хижака не спостерігається, дружба з новими приманками не дуже складається, але щось таки вже починає виходити. Згадую, що залишив щипці у тата в сумці. Вертаюсь до наших джигітів. У тата вже два сходи дрібного окуня, у Юри пусто. Сєдобка рулить :)
Доганяю Олега і продовжую експерименти. Так ми дійшли до другого монаха на кінці дамби, покльовок нема. Аж раптом бачимо виходи якоїсь рибки. Поряд стоїть спінігіст і активно шмагає воду чимось важкеньким. Тут відносно глибоко, треба обловити чимось з більшим зануренням. З такими думками намацую в коробці ІОН 70 тонучий від Косадаки. Вішаю його, кидаю під ноги, щоб оцінити гру. Тоне досить швидко, на ривочках середньої сили і амплітуди грає ніби добре. Заброс, 2-3с паузи, 2-3 ривка і на тому кінці щось непогано впирається. Витягую окуня грам 150. Фух, ну нарешті розловився. :) Наступний заброс, та ж картина - такий же окунь. Стає веселіше. Олег питає, на що взяв - показую і він активно риється в коробці в пошуках чогось подібного. Я тим часом продовжую облов точки. Одна пуста проводка, наступна - ще один окунь-близнюк двох попередніх. Тим часом Олег ловить окунька трохи меншого. А далі тишина.
Проходимо далі. Вздовж берега під ліском у воді купа малька, якого лякають тільки наші приманки. Без покльвок просуваємось в бік камиша. Зустрічаємо кількох спінінгістів - у них результат невтішний. Дзвонить Юра, каже в них на двох штук 7 мікроокуня. Розказую про наш улов і раджу їм переміститись на дамбу.
Піднімається вітер, нависають тяжкі хмари, але на щастя дощ так і не зривається. Обходимо камиш - пусто. Ентузіазм швидко тане. Вже думаю як буду виправдовуватитсь перед Костею(кочевником), оскільки активно рекомендував цю водойму для проведення змагань, а вона щось цього року абсолютно не тішила... Зідзвонюємось з джигітами. В них справи явно краще, окунець клює стабільно, і навть щойно взяли по 3шт гарного окуня, грам 100-150, та і вітер там в спину.
Вирішуємо повернутись до машин, взяти мікрушні палки і приєднатись до наших на дамбі.Так і зробили. Близько 11.00 приходимо на дамбу. Картина маслом, хмари по-тихеньку розходяться, вітер стихає, рибка покльовує. Юра час від часу витягує окунців, ось і Олег вже парочку витягнув, і от вона моя радість - тато, просто світячись від щастя, лупить окуня в перемішку з йоржем одного за другим, майже на кожній проводці. Сєдобка таки рулить :D
Вішаю собі таку ж приманку. Заброс, проводка - пусто... Ще одна проводка - пусто... Потім один йоржик, і знов пусто. А тато ловить з тою ж інтенсивністю... Щось тут не те... А ось що... В тата шарнір, а в мене джиг-головка. Монтую і собі шарнір. І одразу пішли покльовки.
Тут виходить сонечко і... Олег витягує щучку грам 300-400 під тріск фрикціона і наші овації! :) Це явно піднімає бойовий дух. Наступний мій заброс і в метрах 4-5 від берега щось сильно опирається на тому кінці, згинаючи мою фінку в дугу. Прошу хлопців допомогти з підсаком(ніколи не брали в Жуків підсак, а тут щось стрілило в голову і взяли) і під радісні вигуки напарників заводжу в нього щупачка грам 700-800. Уряяяя! Перша моя щучка в цьому сезоні.
А далі риба виходила як по розкладу. 15хв у всіх вішаються йоржики, потім 20хв окунь, потім 15хв тишини, проблиск сонця, дві щучки 300-400гр, знов йорж і по колу. Так продовжувалось години дві, потім все затихло, попадались поодинокі йоржики та окунці. Було вже по другій, і часті нагадування по телефону, що ще ж свята і свіжі гості нас чекають за столом, змусили нас повертатись.
На зворотньому шляху вирішуємо покидати трохи на стартовій точці. Стаємо з інтервалов 7-10м по берегу. Перший заброс - тато витягує 100-грамового окунця. Не встиг я за нього порадіти, як у мене покльовка і такий же окунець опиняється на березі. Далі ловить Олег, і Юра витягує поспіль 5 окунців пристойного розміру. Переміщуємось ближче до нього. Перший заброс, і тут збоку лунає тріск фрикціона і "прохання" Олега допомогти з підсаком :) Кладу свій спін, беру підсак і біжу до Олега. Він в той час бореться з щупачком під кг, але біля самого підсака щука робить різкий ривок головою і зрізає флюр. Невдача, але адреналіну хапнули. Повертаюсь до свого спіна, вимотую слабину, роблю одну сходинку і чую зацеп. Пробую витягнути, повільно піддається і тут "зацеп" показує бік півкільової щучки. Не встиг я зрозуміти що відбувається, як приманка зі свистом вилітає з води. І мені не пощастило.
Юра, який щучку досі так і не потримав, спостерігаючи таку картину палаючими очима, починає активно шмагати воду навколо себе. Але крім пари стандартних окунів це нічого не приносить. Збираємось і втомлені та задоволені їдемо додому.
На жаль фото нема, збирались після(і трохи під час) активного святкування, тому про фотоапарат подумали всі, але не взяв ніхто... :? А фоткати було що...
Із спостережень - щука виходила чітко з виходом сонця. Окунь був весь від 50-60гр і більший, відвертої піпіски попалось пару штук ще з самого ранку. Окунь практично віднерестився, на всю братію було виловлено 3шт ікряних. Йоржа там ніколи толком не ловив, за попередні 2 роки попалось може 2-3 штуки. А тут кожен зловив десяток-півтора екземплярів...
З потеплінням і прогрівом води кльов має стати актвнішим і стабільнішим.
Біля камиша сиділо чоловік 8 на білу рибу. При нас витягнули карася десь під кіло. Я таких здорових ще не бачив, думав, що карп... :shock:
Ось так.
28-29 числа планую ще один виїзд.
До зустрічі на водоймах :f1:

Fishkeen

» 28.04.2012 01:40 pm

Провел сегодня разведку боем в Жукове. Начало было многообещающим. Первый заброс МЖД - срез. Ого, думаю, пойдет дело. Ага, подумала рыба, и забила на мои приманки. В основном упирался в место проведения соревнований. Класический джиг под вопросом - на дне водоросли, которые сразу цепляются на крючок. И, конечно, надо помнить о плитах, за край которых постоянно цепляется приманка. Пару окуньков, которых поймал - собрал с плит. Жирную точку на моем желании вернутся еще раз на водоем поставили сторожа, которые проверяли сеть метрах в 150, которая стояла параллельно берегу (как раз в районе зон А и Б). Немного добавила позитива щука кила под 3, которая неспеша проплыла в 3 метрах от берега (в районе камышей) и плотва, окупировавшая все прибрежные камыши со стороны леса.

Ulrich

Повідомлення: 57

» 04.05.2012 04:44 pm

Був 02.05.12 на даній водоймі.
Що можна сказати ЖАХ все озеро перегороджене сітками камиш взагалі відрізаний, до берегів поприбивало величезних дохлих карпів.
По виловленій рибі нас було четверо
Хижак: 0, сиділи біля нас на живця 0, ходили ловили на все що було переполоска усе 0.
Біла риба: 1 карась 600гр. 3 краснопірки 100-250гр. все зловлено на фідер.
Більше на це озеро не поїду там нема що робити.

ПС. Коли чистився карась було видно, що там щей електрикою орудують тому тепер про це озеро можна взагалі забути, ікра була зварена.

Vasyamel

Повідомлення: 2

» 06.05.2012 08:49 pm

Були сьогодні всією командою.Вчора домовлявся з Богданівною про ціну - в ітозі у неї тел.відключений ,а той що збирає гроші не в курсі))- менше з тим.На озері дійсно жах - всі зони по березі усипані дохлою плотвою і карпами по 4-5кг!!!На це ніхто не звертає уваги(можна підняти кіпіш так як дохлу рибу взагалі не збирають).
По самій рибалці - 0.Твістера ріпера хробаки (с'єдобка),воблєри.Місцеві кажуть ніби на тій стороні (біля лісу) - орудують малолєтки-електрики.Якщо так піде й надалі - змагання будуть виглядати не зовсім цікавими.
Зображення
Зображення

Костянич

Повідомлення: 3

» 08.05.2012 12:27 pm

Просто жах((((((((((

Якубович Олег

Повідомлення: 4

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Тернопільщини

Хто зараз онлайн