Підскажіть як доїхати до даного озера якщо в мене нема машини
яка маршрудка або електричка

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|

Сашок написав:Всім привіт![]()
Підскажіть як доїхати до даного озера якщо в мене нема машини![]()
яка маршрудка або електричка
.
. Заодно порибачити у Терновиці
із секретною приманкою SAS-а балтушку з часноком, яка на змагаганнях показала кращий результат. Забігаючи вперед, хочу сказати не чарівна балтушка та інші приманки сьогодні не працювали. Приїхав на Прилбичі година 11, трішки поговорили з хлопцями з команди "Немо", підбадьорили
їх та вирушили до Терновиці. Підїхали на дамбу, а там уже сиділо пару місцевих рибаків, які ловили в основном на поплавок. Згодом підїхала машина, напевне також місцеві, розташувалися та намагалися ловити на резинку. Після того, як я нагадав йому,
що в сезон нереста не можна ловити таким способом, без заперечень він зібрав снасті та почав ловити на поплавочну удочку. Вода була дуже холодна, вітер північно-західний, практично не було кльову. Колега на хробака зловив карася грамм на 150. А я без покльовки випадково, одного окуня. Згодом наїхали рибаки, поки ввів з ними дискусію на рахунок ловлі риби у нерестовий сезон браконьєрськими методами, один із них докоряв мені, що в цей час на протилежній стороні дамби, плаває якийсь місцевий брак (скоріш за все) того що не було видно чим саме він там займався. Тим більш плав засобом. Так як я не знав номера телефону охорони, вирішив подзвонити охороні на Прилбичах,
які у свою чергу попередили охорону Терновиці. Охорона швидко відреагувавши на дзвінок, поплили за браком
. Хоча він встиг за цей час втікти, але не встиг із собою прихопити плав засоби, охороні вдалося захопити плав засіб та браконєрські сітки. Було б добре, якщо у охорони був би човен з мотором, тоді можна було ловити на гарячому самих браків.Так що наша рибалка, хотя без кльову та риби, зате ефективно
. Одного браконєрського знаряду стало менше. А завтра поїдемо на урочисте закриття карпових змагань.
і традиційних тостів "Ну, за рибалку"
. Людей була тьма - аж до вечора неділі, а до того приходилось "відбивати" територію від посягань.Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: Andrii88 і 2 гостей