Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Сулимів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Сулимів

» 05.02.2007 01:34 am

1.jpg
2.jpg

marek

Повідомлення: 22

» 19.05.2007 11:35 pm

їдеш на Жовкву.і в Куликові в самому центрі ,зразу після підйому,повертаєш направо.і по головній до Сулимова.в самому селі орієнтуйся також на церкву.Біля неї буде спуск вправо.Виїдеш прямо на став.Від Куликова максимум 10 км.Проїдеш Гребінці,Віднів.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

Рибалка 16.06.2007

» 24.06.2007 08:32 pm

Погода була зовсім ніяка, змінна, ловились тільки стандартні карасики 150-200 гр! Но попався і карпік 450 гр! Озеро таке нічо, но із-за карасиків не бере велика риба! На спортивну рибалку можна їздити, карасиків можна натягати багато!
1.jpg

!!!TITAN!!!

Повідомлення: 5

Re: Сулимів

» 29.09.2007 08:58 pm

Сьогодні, 29 вересня, побував у Сулимові (мав їхати у Лисиничі, але не вийшло). Ну... відпочинок вийшов, а от рибалка - ні :( . За весь післяобіду жодної покльовки. Мене все дістало взяв спін і пішов блеснити... Аглія 0 досить непогано себе зарекомендувала - 3 удари. Правда таке враження, що хижак (думаю окунь) не хотів їсти, а просто кусав блешню. Карпа так і не побачив(((

pasha

Повідомлення: 75

» 08.10.2007 09:43 am

У суботу 06.10.07 був в Сулимові у Толіка.
Жодної покльовки за півдня по ВСЬОМУ озеру у всіх рибаків! :shock:
Приїхав в 7:00, якраз світало. сидів до 13:00. Погода - просто пісня!
Пробував: макушатник, кукурудзу з банки і зпінену, мастирку, хробака, опариша (на поплавок).
На мепсоподібну оберталку (розмір 3) взяв 3 окунця з ладошку (які були тут же відпущені) і став як я розумію героєм дня, бо в інших не було жодного хвоста. Що цікаво за чисто окунячими розмірами 2 і 1 окунці навіть не виходили на блешню :?:

На середині плескалась пристойна риба (десь по 3-5кг).
Таку поведінку пояснив один з місцевих "аборигенів", який будучи чи то ще з вечора, чи то вже з ранку "тепленьким", повідав причину відсутності кльову останні 3 тижні. А саме: "Зібравши з полів пшеницю, дядько Толік закинув з човна майже повний самосвал пшениці+висівок в озеро". :evil:
Інформація не перевірена, але зі слів рибаків, які були на березі, вони вже 2 тиждень їдуть звідси без риби, хоча раніше садки повні карасиків ледве витягали з води.

П.С. Ще на пару годин заскочив на сусіднє озерце (в полі). Результат аналогічний...

SYR

Повідомлення: 50

» 15.05.2008 09:46 am

Був я там 1 травня, став заросший крапивкою, кльову практично не було. Рівень води на 50-70 см нижче минолорічного.

Альбертович

Повідомлення: 276

» 28.09.2008 10:35 pm

Був 27.09. - приїхав з Yura подивитися перший раз на озеро перед "Хижак-3" - результат 3,8кг окунців (60-100гр) на двох з 8.30 до 13.30 - сьогодні виявилося - тренувалися ми погано - 8 і 9 місце :oops: ...
Карп кидався :fish як шалений - але не бачив щоб хтось з рибаків зловив хоча б карасика :( ,правда підхід в них цікавий - кидають 10-15 палок(спінами це назвати тяжко),
краще б нормально загодували і ловили на 4 прути - думаю результат був би кращий :) .

reno72

Повідомлення: 145

» 01.10.2008 02:32 pm

Був в Сулимові 28.09. Приїхав десь в восьмій - рибачків було вже немало! всі сиділи по лівій стороні озера зі спінами по 5 і більше штук, попитався в них, як успіхи - у всіх повний ноль, ні карася ні карпа ніхто незлапав! :) на цьому озері був десь два роки тому - карася лапав на пікер і на вудочку, от і подумав, сяду на старе місце там де Толік, який дивиться за озером, зараз поставив паркан з альтанками і іншою штукенциєю для відпочинку! так вот - закинув пікер - оснастка - несиметрична петля, на крюк- бутерброд опариш+хробак, пізніше просто опариш - результат нульовий, підгодовував з рогатки та й часто перезакидував, підгодовував, - покльовок небуло, в кормуху йшло - макуха молота, панірувальні сухарі, фішка-фідер, все шо було :) . Ще закинув спінінг на більшу відстань від берега - десь 50-60 метрів - оснаска аля "метод" з кормухою пружиною і коротким поводком, на крюк - кукурудза - так само безрезультату, поставив поводок з волосом - на волос кукрудза, покльовок немає! десь в 12-13 годині на озері лишилися тіки спортсмени, які блєснили на протилежному березі, тоді ще подумав що напевно змагання проводяться, вони успішно лапали окуня! :f1: Годинка друга зібрав снасті та й додомцю поїхав - так ніодної подачі і непобачив! Вода була чиста і досить холодна - з мого місця де я лапав було мілко, думаю, карась і карпєц десь на глибші місця пішов! :) Дивився на хлопців на протилежному березі - нормально так окунька тягали! :f1:

Vadik

Повідомлення: 5

» 01.10.2008 03:36 pm

натягивала 8) братва неплохо, где-то под 45 кг.
Хижак 3-2008 (Сулимів)

Dimych

Повідомлення: 20

» 06.10.2008 10:50 am

Були вчора з Yura - враження, що приїхали на інше озеро - якщо порівняти з кльовом на змаганнях - то вчора кльову не було взагалі(може це наслідки виловлених 43кг ? :( -хоча швидше - це пов"язано з погодою.).
Добре що згадали про секретну 8) проводку ryvakа - і ... :hook: :fisher1 - 4кг рівно ( на двох ) - правда з 9.00 і до 15.30 :oops: .
Так як господар озера забороняє окунців :fish відпускати :( - то Yura забрав їх на таранку ( обіцяв поділитися :roll: 8) ).

reno72

» 07.12.2008 08:39 pm

Неділя, 7/12/08, до обіду повний прольот на щучому "болоті"... поїхав реабілітовуватись на "безвідмовний" Сулимів, він як завжди не підвів: з 15.00 до темряви 7 окунів, схід щучки :!: :!: :!: на 300-400 грам (це мабуть Reno її туди запустив :) ), ратанище, який засмоктав півторадюймовий твістер. а на додачу ще й карпик на 1,5 кг, спійманий спортивно за хвіст (він ним бив по приманці, глушив малька, гад)...

Bogd@n
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 137

» 08.12.2008 01:06 am

Молодець, тільки твічингового воблера не пали, на якого карпи ловляться. Ато народ там всіх карпів повибиває та й ціни на спінінгову рибалку подорожчають.

Сам там недавно був, то не такий вже і безвідмовний Сулимів - за дві години, колега якого я ввів в курс спінінга (а точніше мікроджига) на "чітерську" приманку ледве спромігся не це:
IMG_0608.jpg

Карп не брав тому я натвічив за той час всього одненького окунця такого ж розміру. Але що зробиш - рибалка є рибалка.

BITR

Повідомлення: 788

» 08.12.2008 07:46 pm

Bogd@n написав:Неділя, 7/12/08, до обіду повний прольот на щучому "болоті"... поїхав реабілітовуватись на "безвідмовний" Сулимів, він як завжди не підвів: з 15.00 до темряви 7 окунів, схід щучки :!: :!: :!: на 300-400 грам (це мабуть Reno її туди запустив :) )...

:no: - я туди щучку не запускав (поки що :) ) - хоча озеро мені подобається :yes: , думаю в слідуючому сезоні :wink: і судачка і щучку можна "тихенько" :fish , тоді роки за 3 прикольне озеро для клубних змагань вийде :f1: ... :roll: .

reno72

» 08.12.2008 10:45 pm

Щука там не приживеться (ІМО) - надто голе озеро, ні укриттів, ні місць для нересту.

Тай треба тобі воно - он на змаганнях в Толіка зріз був, в Богдана напевно та сама щучка побешкетувала. Запустиш ще то прийдеться ставити поводок і тоді і окуня нормально не половиш а як тільки знімеш щучка по "закону підлоти" приманку зріже. ;)

BITR

Повідомлення: 788

» 09.12.2008 02:15 am

BITR написав:Тай треба тобі воно - он на змаганнях в Толіка зріз був, в Богдана напевно та сама щучка побешкетувала. Запустиш ще то прийдеться ставити поводок і тоді і окуня нормально не половиш а як тільки знімеш щучка по "закону підлоти" приманку зріже. ;)

Добре щучку не буду - навіщо з тими поводками бавитися... тільки судачка :fish і ... :hook: :yahoo: :)

reno72

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість