Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Сулимів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Сулимів

» 03.04.2009 07:48 pm

всім привіт! Був в Сулимові-ловив на фідер і на поплавчанку.Опариш, мотиль, хробак, мастирка. Ноль. Риба навіть не гуляла. Пробував ловити хижака- теж невдало. По другому (низькому) берегу ходив ще один рибачок, блешнив. Наскільки я побачив-теж безрезультатно.Видать ще ранувато для рибалки.

oleh

Повідомлення: 625

» 28.05.2009 10:29 am

Всем привет, были 27мая, все озеро красное от водорослей, поверхности воды невидно одни водоросли,вообшем накрылась наша рыбалка!!! :what: :what: :what:

pashaelvis

Повідомлення: 7

» 18.08.2009 04:20 pm

Рибалив на озері 16.08.09
З самого ранку риба (окунь) клювала слабо - покльовки рідкі і непевні :?...
Після годинки 8ї, піднявся свіжий вітерець і кльов активізувався як у мене, так і у знайомих :). Працював твіч і МДЖ (в мене гірше). Критичним фактором була дальність забросу, риба, переважно, брала в 30-35 м від берега.
Взагальному, склалось враження, що після низки загань окуня там суттєво поменшало...
1.jpg
2.jpg

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 07.09.2009 12:13 pm

06.09.09
На пару годин заскочив на озеро.
Із дамби, із нашим приїздом карпятники якраз витягали карпика орієнтовно на 1-1,5, кг... Іншої "мирної" риби при нас ніхто, ніби, не витягував...
По окуню..
Із нічними похоладяннями окунь змінив дислокацію. На літніх уловистих точках покльовок практично не було. На воблери риба реагувала вкрай пасивно, непогано працювали мікроколебалочки і мікроджиг... Окунь починає краще брати десь після 8-9ї ранку (осінньо-зимовий режим), такщо вдосвіта можна не спішити...

Smutok

» 28.12.2009 11:47 am

Рибалив в Сулимові 23.12. Пост затримався у звязку із відпусткою :)...
На водоймі був ще затемна. Крім мене, на березі крутився місцевий - я підійшов, розговорились. Виявилось, він забув мотиля і чекав товариша - від моєї пропозиції поділитись мотилем - не відмовився :)...
Вийшли разом на лід і попрямували за середину. Місцевий мене відразу заспокоїв що лід більше 20 см і нема чого обходити різні світлі його ділянки :)...
Забурились - лід дійсно 22-25 см, сухий - простоїть найдовше із тих озер на яких вже був...
Рибалити почали ще затемна при світлі ліхтариків (хто пінгвінить в Сулимові - знає, що як тільки нормально розсвітає - кльов практично припиняється)...
Так було і цього разу - як тільки розсвіло - кльов як відрізало і в мене, і в інших 6-7 рибалок...
За період кльову я встиг витягнути 7м окунців по 200 гр і отримати один обрив на рибі...
Погода була не важна - сильний вітер і неслабий дощ - вирішив тут не мучитись і поїхати в Нове село (там теж не клювало :)) і в Гамаліїївку....
П.С. Рибалка 10 грн/чол.

Smutok

» 17.01.2010 05:49 pm

16.01.10 були в Сулимові.
Підглянувши звіт Smutka, на озеро прибули ще затемна. Виходячи на лід зустріли місцевого рибачка який розказував що клює максимум пів години зранку та ввечері. Місцеві за час кльву впіймали по 7-10 окунів тай пішли додому. В нас з результатом було гівше, незнаючи що на дні росте багато трави (що досить дивно для зими) ми намагались ловити з дна, де кльову практично не було... мабуть моримишка губилась в траві! Коли зрозуміли що треба ловити в пів води впіймали кілька окунів і тут як обрізало... :( Зраненька приходив Толік взяв по 10грн (мабуть знає про особливості свого озера) :). Ми були до 11 години і переїхали в Гамаліївку...
Озеро мені дуже подобається, зі всіма своїми особливостями.

Дядько_Sem

Повідомлення: 74

» 25.05.2010 10:26 am

Вчора мав час з ранку, вирішив проїхатись ставками поблизу Львова.
Проїхав спершу в Сулимів - дорога, та яка типу асфальтної, жахлива :?. Озеро ПОВНІСТЮ вкрито шаром/ковром рослинності, є лишень невеличкі вікна під-самим берегом :shock:... Було декілька місцевих рибалок - намагались щось зловити в траві - жодного результату. Про спінінгування не було і мрій - цього року Сулимів для спінінгуїв (тай не лишень для них), мабуть, буде мертвий :(...
Розвернувся і поїхав в Нове село (не плутати із Новим селом Стрийського р-ну ;)). Там грунтова дорога від траси до озера також в критичному стані - декілька разів черкав пузом, зірвав бризговик :?, в дощову погоду варіантів виїхати звідти практично нема... Рибалив близько 40 хв - виловив 5-6 окуньків до 100 гр. Місць для спінінгування дуже мало - все озеро закидане спінінгами карасятників. Народ (чол. 20-25) активно ловить карасика від 100 до 300 гр. Сиділи карпятники зі всіма прибамбасами (із їх слів вже 3й день) - ловили на бойлі, не мали жодної покльовки :?... Хоча, при мені на простіші снасті на кукурудзу чи щось схоже, інші рибалки взяли 2х карпів по 3-4 кг (на око :)). Дочекавшись дощу і недочекавшись збирання грошей (30 грн) поїхав на Гамаліївку...

Smutok

» 16.07.2010 04:02 pm

ABCD0002.JPG
Сьогодні відловився в Сулимові.Від 150 до 300 гр.карася взяв десь 4,5-5кг.Брало тільки на спініг(горохова мастирка,пінопласт на гачок).На фото:Сулимівський карась на фоні Сулимівського озера.

І.М.В.

Повідомлення: 40

» 13.12.2010 12:11 pm

Вчора (неділя) вдосвіта, компанією я, Петро (RIS), Антон (antonio) відвідали озеро.
Перше що насторожило, що ми були єдині хто приперся так рано, рік тому в такий час на озері вже товкось з десяток місцевих пінгвінів, проте, з часом під'їхав Роман (Romko).
Переговоривши вийшли на лід.
Лід надійний 10-12 см. Перші пів-години рибалки не принесли жодної покльовки нікому.
Коли нормально розвиднілось усім по всій акваторії почав брати окунець в пів-мізинця (цьогорічка), за 3ри години рибалки мені вдалось зловити єдиного і найкрупнішого окуня в 40 гр :?, Петро вимучив гіганта десь під 60 гр та ротанчика грам на 40.
Аналогічна ситуація була у всіх хто приїхав попінгвінити (ще дві компанії).
Ще вдосвіта поспішив пройтись господар - позбирав по 10ть грн - за що, я так і не зрозумів :(.
В 9,30 вирішили не мучитись і рвонути в Гамаліївку, де, доречі, непогано відрибачили залишок дня :)...
ПСи. Роман залишився і Сулимові, вечором передзвонив - за день йому вдалось вимучити 9 окунців розміром більше 40 гр.
Сулимів, як озеро для зимової рибалки, для себе закрили принаймі на цей сезон. Їхати по розбитій дорозі і платити гроші за 2гр "анчоуса" і відчуття що тебе "кинули" немає жодного бажання :roll:...

Smutok

» 13.12.2010 02:03 pm

Smutok написав:Сулимів, як озеро для зимової рибалки, для себе закрили принаймі на цей сезон.

Цілком згідний. Місяць тому, під вечір були компанією з 8 рибалок та 1,5 години впирались в МДЖ. Окуня було мало та більше 70 грм. не було, решта до 40 грм.- сумно. :(

кочевник

Повідомлення: 322

» 13.12.2010 11:35 pm

Та ще минулого року там нічого не ловилось, плюньте на це озеро, що зимою що літом улову 000000.Я давно поставив на ньому ...+++

karperman

Повідомлення: 142

» 14.12.2010 12:10 am

Я вважаю що в Сулимові окуня шо в акваріумі, просто там озеро специфічне, взимку трава росте і т.д. Літом, ловив там дуже багато окуня, хоча бували дні коли і десток було важко спіймати. Загалом, як і всюди потрібно підібрати приманку, проводку...

Дядько_Sem

Повідомлення: 74

» 05.06.2011 09:43 pm

Був в суботу. Озеро повністю заросло :o . З дороги виглядає ніби озеро повністю спустили. Ціна 25гр. Місця де стати немає.Рибалки немає. Хіба що на малька ловити окуня. Якщо і вдасться попасти в якесь віконечко 0,5 на 0,5м то витягнути невіть маленького карасика не можливо. Поки господар не почистить або не запустить товсолобика робити там немає що. :?

jura56

Повідомлення: 40

» 01.07.2011 02:07 pm

Був вчора з 9:00 до 16:00.Результат 5кг. карасиків та пару кобликів.Трава вже впала але на фідер ще ловити проблемно,50% через траву зходило з гачка.Для полавочників рай на 1 опариша 10 карасів :D .Відволікали тільки карпи на 3-5кг.які увесь день кидались і привертали увагу :) ,так шо карпятникам теж напевно буде там чим зайнятись.

keg50

Повідомлення: 1

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість