Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Арго написав: Прийшли нові люди з новими поглядами,з новими планами по розбудові України,:
Дімон написав: справа в тому що якщо приймуть ,а я думаю приймуть ,роздують як "найбільше в західній Україні браконьєрське угруповування "-повісять всіх дохлих собак! потім не відмиєшся!
Що тут можна сказати, неповезло, не в тому місці, не в той час... Та і взагалі, форум публічний, а я виходить до браконьєрства спонукаю... так, що мовчу. А от підгодувати можна, що деякі колектив (здебільшого місцеві) і роблять і полюють без жодних дозволів, томущо ніхто крім них, навіть ті кому вони сплачують внески, не вкладає жодної копійки і не витрачає часу на ведення мисливського господарства. Так правильно вони поступають чи ні?romaha написав:Дімон написав: справа в тому що якщо приймуть ,а я думаю приймуть ,роздують як "найбільше в західній Україні браконьєрське угруповування "-повісять всіх дохлих собак! потім не відмиєшся!
Я,в лютому,пережив це на власній шкірі...потім сутки шукав пса (щеня 4,5міс. ночувало в полі при мінус 28)
Нових,в галузі що нас інтересує,ще немає,але скоро будуть.А на рахунок нововведень,то треба бути оптимістом і надіятись на кращеАрго,назвіть хоч одну нову людину ...я без іронії ,буду тільки радий,якщо ви виявитесь праві і зміни на краще відбудуться
Andriy написав:полюють без жодних дозволів, томущо ніхто крім них, навіть ті кому вони сплачують внески, не вкладає жодної копійки і не витрачає часу на ведення мисливського господарства. Так правильно вони поступають чи ні?
Дімон написав:Закон то правильний, але хто його буде виконувати?????????? Ми ? а інші-сумніваюсь!!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей