Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Браконьєрство

Re: Браконьєрство

» 23.04.2010 11:18 am

Я думаю добре,що ми все розуміємо,знаємо наші болючі місця,знаємо наших "героїв",але давайте трохи почекаємо :!: Прийшли нові люди з новими поглядами,з новими планами по розбудові України,а тому давайте дамо їм шанс,тим більше,що темп ними набраний сер"йозний.Я знаю,що зараз піде в мою адресу полеміка,але і смертнику дають останнє слово :!:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3702

» 23.04.2010 11:25 am

Арго написав: Прийшли нові люди з новими поглядами,з новими планами по розбудові України,:

Арго,назвіть хоч одну нову людину :!: ...я без іронії ,буду тільки радий,якщо ви виявитесь праві і зміни на краще відбудуться :!:
Востаннє редагувалось romaha в 23.04.2010 11:54 am, всього редагувалось 1 раз.

romaha

Повідомлення: 75

» 23.04.2010 11:32 am

Дімон написав: справа в тому що якщо приймуть ,а я думаю приймуть ,роздують як "найбільше в західній Україні браконьєрське угруповування "-повісять всіх дохлих собак! потім не відмиєшся!

Я,в лютому,пережив це на власній шкірі :? ...потім сутки шукав пса (щеня 4,5міс. ночувало в полі при мінус 28)

romaha

» 23.04.2010 12:02 pm

romaha написав:
Дімон написав: справа в тому що якщо приймуть ,а я думаю приймуть ,роздують як "найбільше в західній Україні браконьєрське угруповування "-повісять всіх дохлих собак! потім не відмиєшся!

Я,в лютому,пережив це на власній шкірі :? ...потім сутки шукав пса (щеня 4,5міс. ночувало в полі при мінус 28)
Що тут можна сказати, неповезло, не в тому місці, не в той час... Та і взагалі, форум публічний, а я виходить до браконьєрства спонукаю... так, що мовчу. А от підгодувати можна, що деякі колектив (здебільшого місцеві) і роблять і полюють без жодних дозволів, томущо ніхто крім них, навіть ті кому вони сплачують внески, не вкладає жодної копійки і не витрачає часу на ведення мисливського господарства. Так правильно вони поступають чи ні?

Andriy

Повідомлення: 481

» 23.04.2010 12:05 pm

Арго,назвіть хоч одну нову людину ...я без іронії ,буду тільки радий,якщо ви виявитесь праві і зміни на краще відбудуться
Нових,в галузі що нас інтересує,ще немає,але скоро будуть.А на рахунок нововведень,то треба бути оптимістом і надіятись на краще :!:

Арго

» 23.04.2010 12:10 pm

Andriy написав:полюють без жодних дозволів, томущо ніхто крім них, навіть ті кому вони сплачують внески, не вкладає жодної копійки і не витрачає часу на ведення мисливського господарства. Так правильно вони поступають чи ні?

Андрій,заміть як тут рзбігаються поняття правильно і законно :)

romaha

» 23.04.2010 01:51 pm

:roll: :) Про, що і мова...

Andriy

Повідомлення: 481

» 12.05.2010 12:18 am

Можливо вже десь тут це обговорювалось, але я не знайшов тому пишу.
15 квітня 2010 в другому читанні приянято Закон України «Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення (щодо посилення заходів з боротьби з браконьєрством)»
Цим Законом повертаються втрачені раніше повноваження громадським екологічним, рибоохоронним, мисливським та лісовим інспекторам. А саме – право складати протоколи та фіксувати адміністративні правопорушення згідно чинного законодавства на порушників по всім “браконьєрським” статтям Адмінкодексу.
Також, розширені права штатних інспекторів природоохоронних служб і державної охорони природно-заповідного фонду України, надані права складати протоколи на браконьєрів керівникам мисливських господарств, посилена адміністративна заборона на продаж браконьєрських знарядь та снастей на ринках. Найближчим часом цей Закон має бути підписаний Президентом України і набуде чинності.
Крім цього :!: , Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону України "Про внесення змін до деяких актів України з питань мисливського господарства, полювання, охорони, використання та відтворення тваринного світу".
Проектом закону пропонується внести зміни до законів "Про мисливське господарство та полювання", "Про тваринний світ", до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України, які спрямовані на вдосконалення законодавчої бази з питань ведення мисливського господарства.
Законопроектом передбачається посилити відповідальності користувачів угідь за стан ведення мисливського господарства та збільшити розміри штрафів за порушення правил полювання.
Також пропонується надати спеціально уповноваженому органу виконавчої влади у галузі мисливського господарства та полювання право встановлювати, відповідно до законодавства, обмеження на використання державного мисливського фонду, приймати нормативні акти з питань ведення мисливського господарства та полювання, мисливського собаківництва, використання ловчих звірів і птахів.

Які думки колеги?

|Олег|

Повідомлення: 471

» 12.05.2010 02:21 am

Вже не проект,а Закон,а взагалі правильні поправки,дієві міри для порушників і суттєве поле діяльності для вказаних виконувачів.Зараз головне якість виконання всього зазначеного :!:

Арго

» 12.05.2010 08:54 am

Закон то правильний, але хто його буде виконувати?????????? Ми ? а інші-сумніваюсь!!!!!

Дімон

Повідомлення: 251

» 12.05.2010 02:16 pm

Дімон написав:Закон то правильний, але хто його буде виконувати?????????? Ми ? а інші-сумніваюсь!!!!!

Дімон повір! Певний ефект все ж таки такі закони дають, злапають одного брака і оштрафують для пртоколу на паро тисяч, тоді будуть боятися, а такі чутки скоро розповсюджуються, а інші браки вже задумаються чи варто :!:

dudko

Повідомлення: 365

» 12.05.2010 04:01 pm

Може з часом! але для початку скажіть мені за минулий сезон в когось з вас хоч раз на полюванні документи перевірили?! побачиш в цьому сезоні буде так само!

Дімон

» 12.05.2010 10:56 pm

З такими песимістичними настроями порядку дійсно небуде.Треба бути оптимістом і мати тверду надію на покращення обстановки :!:

Арго

» 13.05.2010 09:19 am

Я не пісіміст, я реаліст ............ який не вірить в позитивні зміни на наших теренах ........

Дімон

» 06.09.2010 02:37 pm

Доброго дня!! 04.09. в с Скоморохи Сокальского району не подалік від дамби стали свідками як кілька мисливців (є інформація що із Червонограду ) відстрілювали лебедів, на очах застрілили 4 лебеді . Повідомили в Сокальський РВ (цікаво а чи буде розлідування ). До чого опускаються люди , не вже нічого нема святого !!!!!!!
____010.jpg
Img0915.jpg

serg3080

Повідомлення: 1

Поперед.Далі

Повернутись в Розмови про все

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей