дюкер написав:А яке відношення має Рогоцький і його банда до мисливських собак тобто до полювання з ними, це зовсім інша федерація вони що дають нам угіддя для полювання? він взагалі немає права перевіряти на полюванні документи на собаку, можна відкрито посилати його на,,,,,,,,,,,,,,,потрібно відновити при УТМРі собаківництво, як було колись.
Я б на твому місці не давав таких порад, бо з твого посту видно, що ти трохи не в курсі ...
1. Згідно останніх змін , Лісгосп надав повноваження перевірки док-тів на собаку в угіддях, організації яка їх видає, тобто ФОСУ. Також відмінили щорічний "допуск до полювання".
2. Пославши перевіряючого на ........, як я зрозумів з посту - п. Рогоцького, одразу дуже швидко не тікай, він старша людина, думаю битися з тобою не стане, але от єгерю впевнений передзвоне, і якщо тобі від того стане легше - перевірять документи разом

чи єгеря ти теж пошлеш на ...... ???
3. Що до УТМР, той УТМР що тепер, і той який був раніше це зовсім різні по якості організаціїї, спочатку треба відновити сам УТМР до того стану яким він був раніше, а вже потім надавати йому якісь повноваження. Вистачає бардаку в угіддях, його ще до собак пусти