Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Козацька пристань

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Отчет о рыбалке

» 27.09.2008 10:11 am

Всім привіт! заїхав на пару годин порибалити-з 15.00 до 18.00.(п'ятниця).Погода класна, вітру не було, проглядало сонце, тепло. Крім мене був ще один рибачок.Стояв на другому ставку.Той рибак ловив з дамби, пару карасиків на перловку, донні-0.Я став посередині, під сосною.Вода чиста, досить висока після дощів.Риба не гуляла взагалі.Закинув фідер з опаришем і мамалигою, донку на макуху і поплавчанку на бутерброд (опариш+мамалига).Добряче загодував місце фішкою(короп) з домішком опаришів.Вудка всю рибалку простояла, як намальована-жодної покльовки.Фідер теж.На макуху взяв двох приличних карасиків, 300 і 400 гр.Пробував блеснити, але жодного удару.Хижак взагалі не ганявся.Став спить, лише вітерець ганяє туди-сюди флотилії опалого листя.
Чи то вже по рибалці на цей сезон, чи може з потеплінням трохи риба прокинеться?

oleh

Повідомлення: 625

Re: У Івана. Загальна інформація

» 26.12.2008 09:45 pm

я тоже поїду до івана в неділю, але зимою там ше ніколи небув хто скаже як там зимою банька попаритись можна нормально :)

ihor89

Повідомлення: 4

» 27.12.2008 04:53 pm

ihor89 написав: хто скаже як там зимою банька попаритись можна нормально :)

Просто суппер! :)

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2413

» 28.12.2008 09:41 pm

був я сьогодні в бані попарився просто супер, треба буде якось цілим клубом туда поїхати :)
Востаннє редагувалось ihor89 в 15.07.2009 04:39 pm, всього редагувалось 1 раз.

ihor89

Повідомлення: 4

Re: У Івана

» 27.01.2009 06:38 pm

Да банька в Івана просто клас. Особливо тепер коли він перебудував пічку. :super1
Але на скільки мені відомо це місце називається "Козацька пристань"
Може варто переіменувати тему :?:

|Олег|

Повідомлення: 471

Re: Козацька пристань

» 03.04.2009 08:05 pm

Привіт, був сьогодні у Івана. Новини невтішні: по ставах плаває дохла риба. Кажуть, що вже вигребли біля тонни. Що з нею сталося-невідомо. Я думав, що замор, але тракторист, який зараз насипає дамбу між 1 та 2-м ставами казав, що це сталося ще з осені. Підозрюю, що з прогріванням води поспливає ще пару центнерів "сувенірів". Ніби господар віддавав воду на аналіз-сказали, що нормальна. Але купатись любителям баньки я б не радив-повз мене проплив вверх пузом 3-кілограмовий товстолоб і кілограмова щука. Думаю, що може якісь "доброзичливці" постарались-отравили воду. :cry:
Приєднані файли
030420091212.jpg
щука, 1 кг (була)
030420091211.jpg
екс-товстолоб

oleh

Повідомлення: 625

» 25.07.2010 12:19 am

Сьодні звонив до Івана, каже "хлопці приїжайте в мене супер, якщо поїдете де інше то пожалієте шо не поїхали до мене".
Хто шо скаже шо там зараз твориться????
Чи варто їхати, шо там з рибою?

Ytsymbala

Повідомлення: 186

» 25.07.2010 11:32 am

Для відпочинку варто, природа там гарна. Єдине, обережно в лісі, ну дуже багато кліщів. По рибалці важко щось сказати. Був з компанією (3є рибапок) в цьому році один раз в травні. В озері де банька ловити не дозволено, минулого року запустили карпиків маленьких, можливо дозволять восени. Рибалили на 2му, дрібний карасик задовбував на все, взяли 2-3шт по 400г на макуху. Запустили туди підлящика, Василь просив випускати. Озеро починали вже облаштовувати під відпочинок. Раніше, до замору, рибалка йшла веселіше, поміж достойного карася проскакував деколи карп 1,5-3кг(але його там дуже мало). 1ше озеро відішло під крило когось з УТМРівського начальства. Почистили (а яка там була щука!), поставили бесідки над водою, пізно восени запустили карпика 400-600г, який в більшості задихнувся :? .Ситуація зараз невідома. До речі, від цієї чистки і всплила вся риба в 2му озері, крім карася, йому вдалося пережити навалу з намулу. А місцина там дійсно чудова, якщо з дітьми, жінками(коханками :) ), Їхати сміло :D .

Bush

Повідомлення: 63

» 16.08.2010 03:16 pm

Був в неділю з жінкою.Задоволені,але більше не поїдем.На рахунок рибалки-є одне озерце то там тільки "свої" ловлять.Ловив на платному для всіх,заплатив 30 грн. на день-зловив 2 карасика на пів ладоні і окунь на палець.Природа дійсно непогана,але добратись зі Львова далековато і сервіс не дуже.Як для таких щоб по сто грам то нормально,а так шоб з жінкою і з дитиною то не дуже.Треба брати косу з собою щоб викосити берег від кропиви і будяків.Є клаптик піску для дітей і беседки але один на одному і треба домовлятись раніше.Одним словом для аборигенів-Супер!!!

Тигр

Повідомлення: 6

» 17.08.2010 12:01 am

Природа сподобалась
Приєднані файли
IMG_0314.jpg

Тигр

Повідомлення: 6

» 04.06.2011 09:00 pm

Заезжали сегодня в гости к Ване.

93.jpg
94.jpg

Как всегда отлично натопленная банька, хорошее гостеприимство и приятная природа вокруг создали отличный отдых. :)
Постоянно "Козацкая пристань" обустраивается дополнительными постройками для комфорта посетителей. Для любителей рыбалки запущено много рыбы - карп, амур, толстолоб, карась. Полностью востановленна природная фауна после непонятного замора рыбы.

Ну как рыбак может спокойно париться не попробовав что-то поймать на озере? :D
Вот и я взял с собой свой наборчик "сбирулино" для пробы... и не ошибся. В такую жаркую погоду практически вся рыба стаями плавала на поверхности воды грея хребты на солнышке. Донные снасти рыбаков стояли как памятники и я решил опробовать поверхностную ловлю используя плавающий поплавок с такой же плавающей приманкой. В результате получилась очень зрелищная рыбалка, но только почему-то только по карасю. Карп пугался падения поплавка и отплывал уже не интересуясь самой приманкой. Вот тут хорошо стала понятная техника ловли разработанная компанией "Корда", когда для карпа приготовлены спокойные условия и корочка хлеба принесла бы неплохой результат.

95.jpg
92.jpg

Вова

Повідомлення: 2413

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: victor2201 і 1 гість