Знову на цих вихідних полював на рибгості тому хочу відзвітуватись. Зразу прошу вибачення що без фото, забув дома

тай хоч би і взяв рук на нього не вистачилоб бо в мене він велеченький і важить 800 грам. Ну короче прийшов я на місце о 17.40 а полювання як виявилось з 17 години. Короче перший льот провтикав! Але на основі Спостережень куди звідки і по якому маршруту летить качка провндених на відкриття займаю позицяю на межі камишу та води ( туди не кожен хоче лізти бо треба знакти як їти бо можна гулькнути в болото огого!) Тіки заняв позицію налітає на мене чирок перший постріл мимо з другого бабах ( самокрут № 4) чирок намертво дес метрі 10 від мене на воді Граф підбереє і засіть того щоб мені нести пошурував кудись в камиш

і тут я почалось один за другим вилітали хв в мене стволи гарячі але все в молоко камиш високий качка злітала низом не міг стрілити зразу а потім далеко було! Короче розігнав мій граф всю качку з камиша а мого чирка лишив десь метра два від краю води в камишу мусів сам дісьтавати. Стою далі бачу крижень прямує паралельно до мене на відсиані 15 м висота десь 25 беру на мушку

проводка

винос

постріл (самокрут №5):arrow: і ось він мій перший крижень намертво падає на воду 20 м від мене. ! Пряме попадання одної дробинки в голову.і В цей момент я нарешті зрозумів як стріляти з виносом. Потім ще мисливці що були на дамбі похвавили що гарно зняв

. Далі стою бачу чирок несеться постріл і він на воді мертво. Далі налетіла стай штук 6-8 одного я залишив собі

. Стою тишина ніхто не стріляє качка не летити так хвили 20 потім чую постріли на так званій дамбі Смерті готуюся до стрільби сам , бачу заді гарний селезень йде пропускаю і в догонку йому пятірочкою бах і він на воді, через пару хвили необачно за метрів 10 від мене на воду приземлились два чирка постріл і вони обидва так і залишились на воді

перший мій дуплет! далі налетів ззаду ще один кражень бах летить далі бю ще раз дивлюсь ьскладаю крила і в камиші ну думаю пілранок фіг візь але в останній момент побачи чо перд самим камишом він зовсі незграбно впав думаю є надія пішов дивитись приходжу тудим сюдим по каммишах нема думаю точно підранок

і роблю ще крок і радо посміхаюсь є мій крижачок. Потім ще був один чирок і чорнуха

НУ короче відстрілявся я на весь сезон!