Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Лисуха

Загальна інформація

Re: Лисуха

» 21.01.2010 11:13 pm

Класне фото лисухи
podborl7.jpg

ORKO

Повідомлення: 1181

» 12.05.2010 01:15 pm

У селі Ремезівці, Золочівського району є став котрий час від часу спускають-запускають. Там, у 2002 році навесні зявилось 4-5 пар лисухи. Під осінь кількість особин налічувала 54 шт. Після відкриття сезону полювання на ставі не залишилось жодної птахи - благо лисухи вирішили не тікати, а залишались в купах очерету. Після цього, їм("мисливцям") було мало і вони перейшли на боривітрів, яструбів-перепелятників, сірих чапель, канюків і т.д. Навколо ставу кожної суботи до початку зими я знаходив вбиті тушки птахів. Відтоді й дотепер я там жодного разу не зустрічав лисух. Це хлопаки мисливство в Україні!

Bohdan

Повідомлення: 3

» 12.05.2010 01:56 pm

Bohdan написав:У селі Ремезівці, Золочівського району є став котрий час від часу спускають-запускають. Там, у 2002 році навесні зявилось 4-5 пар лисухи. Під осінь кількість особин налічувала 54 шт. Після відкриття сезону полювання на ставі не залишилось жодної птахи - благо лисухи вирішили не тікати, а залишались в купах очерету. Після цього, їм("мисливцям") було мало і вони перейшли на боривітрів, яструбів-перепелятників, сірих чапель, канюків і т.д. Навколо ставу кожної суботи до початку зими я знаходив вбиті тушки птахів. Відтоді й дотепер я там жодного разу не зустрічав лисух. Це хлопаки мисливство в Україні!

В нас така картина зустрічається майже всюди :? Треба об таких стволи ламати :evil:

dudko

Повідомлення: 365

Поперед.

Повернутись в Звірі та птахи наших угідь

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей